Szeged - 9
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ileana spune:
quote:
Originally posted by delphi_07
buna,buna ,fete cu suflet frumos
despre mine tot nu stiu ce sa va zic...n-are sens sa va bat capul...stau mai mult la sc ca e mare aiureala cu sfarsitul de an...
as avea totusi o intrebare, da' nu prea stiu cum sa ma exprim sa nu fiu naspa...am asa, o secretie, incolora si cam inodora, da' usor vascoasa (ca sa nu zic mucioasa, scuzati-ma)...s-a mai pomenit?...a mai avut cineva asa ceva?
vape toate si sper ca luni sa vin cu o veste buna
Asteptam maine rezultatul tau, POZITIV!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andicu spune:
Buna dimineata!
Delphi, tin pumnii stransi! sa dea Domnul sa vii cu rezultat pozitiv!
Uite aici ptr imbarbatare : !!!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
Mi-Ka spune:
mirabella11, multi, multi pupici pe burticuta pentru puiutii tai si liniste cat mai placuta acolo unde esti, in sanul naturii
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
andicu spune:
Delphi, iubita, orice ar fi, noi suntem alaturi de tine!
Dar eu tot sper sa intri sa ne dai vestea buna! sa stii ca am asteptat toata ziua!
Pozele mele
Mi-Ka spune:
Delphi, cum stam cu analiza? Asteptam vesti bune de la tine!!!
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
pussi spune:
Salutare dragelor,
dupa cum stiti am fost la mare4 zile si a fost frumos, frumos. Mi-a fost dor de voi si Andicu m-a tinut la curent. Tot Andicu mi-a dat o idee : sa mergem la SOVATA. Si cred ca nu mai plecam in concediu ci mergem la Sovata, nu am luat inca decizia, dar asat ne bate gandul........
Mika, ma bucur ca sunteti bine
Auburnasata e viata, mergem inainteSa vedem ce ne aduce toamna, atunci se culege roada........
Mirabella ma bucur pentru cei 3 bebici, vezi ca trebuie sa ai preferinte macar pentru unul din ei si sa-ti placa mai mult
Andicu
Delphiastept si eu,
Zori, Crinuta, Ioana
PUSSI
delphi_07 spune:
multumesc mult pentru sustinere,fete dragi
mirabela iti doresc din suflet sa reusesti
va pe toate si ne auzim, ca doar n-o sa ma dau batuta cu una cu doua
andicu spune:
Delphi, ! imi pare tare rau!
Ooof, asa speram sa reusesti! tare am nevoie de o reusita la voi, sa imi creasca si mie sperantele ! ma bucur ca nu te dai batuta!
lasa, ca a2a incercare la Szeged o sa fie cu noroc ptr amandoua, o sa vezi! si Mirabella o sa ne dea convingerea de care avem nevoie!
Pozele mele
Mi-Ka spune:
Delphi, uite un pupicel sa nu fii suparata
pussi, bine ai revenit printre noi , ti-am simtit lipsa.
Faci bine ca mergi la Sovata - si eu am fost da'degeaba, ca erau probleme mult mai mari-dar sa stii ca tratamentul dureaza 12 zile, fara sambete si duminici. O data cu mine a mai fost o tipa care a ramas insarcinata imediat, dupa ce incercase inainte cel putin 2 ani. Daca vrei sa-ti dau detalii spune-mi si iti scriu. ok?
Te-ai distrat fain la mare?
Crinuta71, nu mai dai nici un semn de viata?
Mai, Liana30, pe unde umbli, maica? Ai uitat sa mai dai si pe la noi??? Ca mi-i dooor taare de tiiine!!!
Mi-ka