Szeged - 9
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
crinuta71 spune:
Mi-Ka, Andicu i-am trimis e-mail-ul la dr.. Sper sa fie buna adresa. Eu am scris pe zjkaali@t-online.hu. E bine, si voi aceasta adresa o aveti? Acum ma tot gandesc, sper sa ma fi exprimat bine si politicos, eu nu le am foarte bine cu engleza. M-a ajutat sora mea sa traduc, dar eu am mai schimbat ceva azi. Sper sa fie bine.
Ii tin pumnii la Mirabela.
Delphi astept sa vii cu vestea buna, iti tin pumnii in continuare. pentru toate fetele
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andicu spune:
Crinuta, bravo!!!! yesss!!!
De cand te asteptam sa ne dai vestea asta! sa fie intr-un ceas bun si sa se termine cu
si
!
Adresa e buna! asta e cea pe care i-am tot scris si eu, si e pe cartea lui de vizita! cat despre cum ai scris, stai linistita! ca el e politicos si amabil si o sa-ti scrie exact la obiect! Iti zic eu ca n-o sa-ti para rau! eu n-am reusit din prima, dar nu-mi pare rau ca am incercat la ei si nici nu ma gandesc sa incerc in alta parte!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
crinuta71 spune:
Multumesc mult Andicu. Poate cand mergi in iulie la control la el o sa pot sa te rog sa ma programezi la consultatie. Credeam ca sunt singura pe aici la ora asta, dar se pare ca nu.
poze
andicu spune:
Pai noi se pare ca suntem precum cucuvelele!...
dar ma pregateam sa ma retrag, ca mi s-a facut somn.
Crinuta, sper sa ajung in iulie la el, ca am inteles ca pe 15 iulie pleaca si mie mi se termina CM in prima saptamana din iulie. Nu stiu daca apuc sa prin vreo programare pana pleaca. Daca nu, o sa ajung dupa 15 august, probabil. Stai linista, ca se gaseste cineva sa te programeze!
Gata! acum chiar plec! noapte buna si !
Pozele mele
crinuta71 spune:
Andicu atunci poate mergem deodata, cine stie.... Plec si eu ca maine trebuie sa merg la un curs. Si o sa adorm acolo, daca nu ma culc acum. Noapte buna.
poze
ileana spune:
Va salut de sambata, "noctambulelor".
Andicu, 2 Kg intr-o saptamana, este extraordinar!
Stiam ca la regimul disociat, stagnezi putin in saptamana 2, dar pe urma continui sa slabesti daca esti atent la disociere.
Asteptam luni un rezultat bun!
mirabela11 spune:
Buna fetelor! am ajuns si eu acasa in sfarsit!!
Eu sunt bine, pe scurt: luni am avut punctia si joi ET-ul.Am avut 4 ovocite punctionate, s-au fecundat 3, toate transferate.Doi preembrioni au avut 8 celule si unul 7 la data Et-ului.De joi stau in pat, azi la pranz am plecat de acolo si am ajuns acasa, unde am stat pana acuma in pat.Doar ce m-am ridicat in fund ca sa va scriu acest mesaj.faza nasoala e ca ma cam doare spatele de la atata stat in pat.Iau o gramada de pastile(magne B6, elevit, vitamina C ,aspirina 100 -timp de o saptamana, ). Am mai luat 4 zile niste steroizi(care cica reduc reactia de imunitate a organismului si ajuta ca sa se prinda embrionii - Da Doamne!!!).Bineinteles.... utrogestan vaginal 6 /zi si in plus de data trecuta mai fac si injectii cu progesteron IM - una la doau zile - care dor cam tare.
Ma simt bine, nu mai intru in amanunte caci oricum nu e nimic nou fata de data trecuta- aceeasi amabilitate, bunavointa, curatenie si profesionalism.
De luni o sa fiu plecata pentru o spatamana, undeva in natura si s-ar putea sa scriu mai rar.
Dr.e foarte optimist, a zis ca avem sanse mari, nu stie sa spuna cat de mari, dar mari( am reprodus mot a mot).
Eu prefer sa fiu rezervata si sunt pregatita pentru orice
Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere(am simtit asta chiar daca nu puteam sa citesc mesajele voastre de incurajare)
Mirabela 11
andicu spune:
Ileana, merci de sustinere! asa e, cam stagnezi in a2a sapt., dar sunt hotarata sa ma chinui macar o luna, si dupa sa reduc din factorii de ingrasare : fainoase, dulce, prajeli...
Mirabella, ma bucur ca ai revenit si ca esti bine! poate e mai bine sa fii rezervata si pregatita ptr orice! ajuta mai bine la psihic! asa ma pregatesc si eu sa fiu a2a oara!si tot asa ma pregatesc sa te urmez ca
dupa a2a incercare!
Iti doresc relaxare si odihna placuta saptamana viitoare si abia astept sa treaca timpul sa ne dai cele mai bune vesti! AVEM NEVOIE SA REUSESTI!!!
vA pe toate si va urez sambata seara frumoasa!
Pozele mele
ileana spune:
quote:
Originally posted by mirabela11
Buna fetelor! am ajuns si eu acasa in sfarsit!!
Eu sunt bine, pe scurt: luni am avut punctia si joi ET-ul.Am avut 4 ovocite punctionate, s-au fecundat 3, toate transferate.Doi preembrioni au avut 8 celule si unul 7 la data Et-ului.De joi stau in pat, azi la pranz am plecat de acolo si am ajuns acasa, unde am stat pana acuma in pat.Doar ce m-am ridicat in fund ca sa va scriu acest mesaj.faza nasoala e ca ma cam doare spatele de la atata stat in pat.Iau o gramada de pastile(magne B6, elevit, vitamina C ,aspirina 100 -timp de o saptamana, ). Am mai luat 4 zile niste steroizi(care cica reduc reactia de imunitate a organismului si ajuta ca sa se prinda embrionii - Da Doamne!!!).Bineinteles.... utrogestan vaginal 6 /zi si in plus de data trecuta mai fac si injectii cu progesteron IM - una la doau zile - care dor cam tare.
Ma simt bine, nu mai intru in amanunte caci oricum nu e nimic nou fata de data trecuta- aceeasi amabilitate, bunavointa, curatenie si profesionalism.
De luni o sa fiu plecata pentru o spatamana, undeva in natura si s-ar putea sa scriu mai rar.
Dr.e foarte optimist, a zis ca avem sanse mari, nu stie sa spuna cat de mari, dar mari( am reprodus mot a mot).
Eu prefer sa fiu rezervata si sunt pregatita pentru orice
Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere(am simtit asta chiar daca nu puteam sa citesc mesajele voastre de incurajare)
Mirabela 11
Servus,
Mirabela, ne bucuram de vestile bune!
Odihna placuta. Doamne ajuta!
Te asteptam cu rezultat pozitiv!
crinuta71 spune:
Mirebela iti tin pumnii sa reusesti. Va fi bine de data aceasta, ai sa vezi. pentru toate fetele de aici
poze