Szeged - 9
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta71 spune:
Delphi iti tin pumnii sa fie bine, eu cred ca vi cu vestea buna cat de curand. Multumesc mult de raspuns.
ZoRi multumesc de raspuns. am sa intrerup naturistele la sfarsitul ciclului acesta. Apoi, de abia in al doilea ciclu imi voi face analizele (ca in primul nu voi putea, voi fi in concediu). Pana atunci, cand voi face analizele, sper sa nu mai fie influentati hormonii de aceste tratamente.
Andicu ce veste frumoasa ne dai despre Mirabela. Eu ii tin pumnii si cred ca de data aceasta va fi bine. Apoi urmam noi, Andicu, nu?
pentru toate
poze
andicu spune:
Da, Crinuta, urmam noi si o sa le dam si vesti bune fetelor, o sa vezi! si pe mine m-a pus dr Zadori sa repet prolactina cand i-am spus ca analizele le facusem la 2 saptamani dupa ce intrerupsesem Mastodynon! mi-a zis si mie ca influenteaza. Asa ca e bine cum te-ai gandit!
Nu cred ca Pussi o sa se intalneasca cu voi sambata asta, ca e la mare! pana duminica si nici n-are acces la internet! m-am intalnit azi cu ea , si m-a intrebat si de Auburn si de MI-Ka....normal ca ii pare tare rau si ptr Auburn si ptr aventura Mi-Kai prin spital! cred ca duminica se intoarce!
ZoRi, ce ma bucur ca ti-au iesit hormonalele f bine! e un inceput f bun! cred ca si eu va trebui sa fac un consult pe la inceputul lui iulie, sa vad ce-mi zice, cum stau dupa FIV, si sa stabilesc cand incep cu AC in toamna; probabil ca mi le va da din septembrie, daca vreau sa fac FIVul in octombrie. Macar sa ma programez din timp, ca vad ca se aglomereaza zona in toamna!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
Mi-Ka spune:
Crinuta 71, i-ai trimis dr. Zadori e-mail? Stau cu ochii pe tine ca pe butelie
Mirabella11, sa dea Domnul sa fie bine de data asta
pussi, distractie placuta la mare( si io vreau!!!), sa te relaxezi si cat mai mult si asa ....
andicule, daca te mai intalnesti cu pussi, sa-i transmiti, te rog, ce trebuie sa faca in concediu
toate fetele mele!!!
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
andicu spune:
Buna fetelor.
Eu la birou azi, cu treaba.
Mi-Ka, nu cred ca ma mai intalnesc cu Pussi, ca are programul incarcay pana pleaca. Dar a dat de inteles ca stie ce are de facut we asta!
Chiar asa, Crinuta, i-ai scris dr Zadori?
Va pe toate cu drag!
Pozele mele
ileana spune:
Servus,
Andicu, super vestea despre Mirabela! Doamne ajuta!
Lipseste omu' 2 zile si va gasesc pe pagina 3....am fost plecata la Cluj, si am dat si eu de-o zi de vara...m-am intors acasa si am dat iar de 15 grade...frig si ploaie...
andicu spune:
Ileana, bine ca mai apari si tu , ca altfel e o liniste pe-aici de-ti tiuie urechile!
Fetelooor,ce faceti? unde ati plecat? ca la mare in wek-end, nu cred, ca e frig si innorat pe-aici!
Mirabella, iti tin pumnii! cred ca acum stai cumintica in pat, cu puiutii la caldurica! abia astept sa ne scrii cum a fost!
Pozele mele
andicu spune:
Mi-a zis ca o sa vina in curand acasa, dar nu mi-a zis cand. Am comunicat prin sms, dat fiind ca era in Ungaria si nu vroiam s-o bag la cheltuiala. Posibil sa stea pana duminica acolo, ca si mie dr Zadori mi-a recomandat 3 zile la pat si am facut la fel; ea a facut punctia tot joi, ca mine.
Pozele mele
ileana spune:
Retin eu gresit, sau acum ceva tmp ( Rh, Mi-ka), la Szeged nu se recomandau cele 3 zile de repaos la pat?
andicu spune:
Eu l-am intrebat direct pe dr ce ma sfatuieste, stiind ca multe fete stau cele 2 sapt. in pat. SI mi-a zis ca parerea lui este ca 3 zile sunt deajuns, dar ca ar fi bine min. o saptamana sa fac efort minim si daca e posibil sa nu ma duc la servici ( ca sa ma feresc de efort si de stres). Nu stiu daca recomanda din prima sau nu, mie mi-a raspuns la intrebare.Altfel, sa ma misc un pic, sa stau la aer...
Stiu sigur ca mI-Ka a stat in pat in cele 2 saptamani pana la test.
Eu am stat non-stop in pat vreo 5-6 zile, dupa accea am inceput sa ies la aer , sa mananc la masa...efort minim, bine, ca tot degeaba!
Acum nu mai conteaza!
, eu ma duc la culcare ca sa uit de foame!(sunt in a5a zi de regim si am dat jos 2 kg!!)
Pozele mele