Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ka cand poti tu, atunci e bine.
Da, saracuta Lucia era stresata cand am vorbit ultima data cu ea. Si cred ca nu are internet acolo sa citeasca incurajarile de la noi. Daca vorbesti cu ea, Mi-Ka, sa-i spui ca ii tin pumnii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Gagici, sunteti toate "pe pozitii"la ceas de seara...cand am venit si m-am uitat de voi, erati pe pagina 3..acum ..ma trezesc ca ati scris o pagina!
Mi-ka, viata mea...si stilul meu pompieristic...asteas cauzele de stres...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Am promis cuiva un numar de telefon a unei traducatoare din Szeged, imi cer scuze ca nu mai stiu cui, dar important este ca am facut rost de el: Ani Nemes - 0036.304136148.Mie mi s-a parut o tipa de treaba, am cunoscut-o tangential pe la clinica.

Ileana, stiu ca viata asta este un stres continuu, dar zau ca nu-i bun in situatia noastra...hmm, m-am gasit eu sa vorbesc... Dar uite, iti dau un pupicel si poate iti mai trece

crinuta71

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, mi-a trimis mesaj Mirabella! are 3 puiuti in burtica : 2 de cate 8 celule si 1 de 7 celule. A zis ca scrie ea mai multe amanunte cand ajunge acasa, zilele astea! ii tin pumnii, ca de data asta sigur ajunge la !!!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

buna,buna ,fete cu suflet frumos

va multumesc mult pentru sustinere

auburn

mirabela bravo,bravo...ai grija de pui, ca ti-am zis ca se lasa cu ochisori de data asta...iti tin pumnii

mika stai acasa si ai grija de fetita ...sa fiti sanatoase amandoua

andreea si zori fete dragi

crinuta uite un si schema mea de tratament:
- 18 aprilie prima infatisare la szeged
- in a 2-a zi a ciclului (a fost in duminica Pastelui,nu mai stiu fix data, pe 23 aprilie cred) am repetat fsh,lh si prl (iesisera cam maricele in luna anterioara) si seara am inceput anticonceptionalele
- pe 18 mai a venit iar cm
- pe 19 am facut primul decapeptyl
- pe 20,21,22 decapeptyl, gonal f si merional
- pe 23,24,25,26,27,28,29 gonal f si merional
- pe 30 ovitrelle
- pe 1 iunie punctia
- pe 4 iunie et
- la eco am fost pe 23,26 si 29 mai
daca mai ai intrebari pune-le, ca raspund cu drag

despre mine tot nu stiu ce sa va zic...n-are sens sa va bat capul...stau mai mult la sc ca e mare aiureala cu sfarsitul de an...
as avea totusi o intrebare, da' nu prea stiu cum sa ma exprim sa nu fiu naspa...am asa, o secretie, incolora si cam inodora, da' usor vascoasa (ca sa nu zic mucioasa, scuzati-ma)...s-a mai pomenit?...a mai avut cineva asa ceva?
va pe toate si sper ca luni sa vin cu o veste buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Delphi, acea secretie "mucioasa" poate sa fie semn de sarcina! se pare ca in primele saptamani de sarcina exista o secretie incolora,apoasa, am citit sigur pe undeva si pe urma mi s-a confirmat pe la fete; am avut si eu la prima extrauterina si alte fete care au ramas insarcinate. Da Doamne sa fie asa si la tine!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

andreea sa dea Dumnezeu sa ai gurita aurita...
tu ai simtit asa acum, cand ai facut fiv-ul?
da' sa stii ca altceva nu mi se intampla...nu mi-e nici mai foame , nici mai putin foame decat de obicei...nu mi-e nici mai somn, nici mai putin somn decat pana acum...greata nu mi-e deloc...pofte nu am...da' sa dea Doamne Doamne sa fie macar o broscuta la locul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fete frumoase!
Azi am fost la Szeged, analizele hormonale au iesit foarte bine, chiar au fost mai bune decat se astepta dr cel putin asa mi-a spus.
I-am spus ca m-am hotarat pt sept. si atunci mi-a dat AC pt cm din aug. , iar in Z11-15 a cm sa merg sa ma vada.
Auburn imi pare rau ca nu s-a intamplat nici de data asta. Dr. pleaca in concediu prin 15 iulie si se intoarce aprox. peste o luna, asta stiu eu.
Mirabela ma bucur din suflet ca ai obtinut embrioni de calitate, sa dea Dumnezeu sa se prinda de data aceasta. Ai pus si ceva la congelat?
Pussi, Auburn ne intalnim sambata dupa-masa? Ce ziceti?
Mii de pt toate szeghedistele.
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Crinuta eu l-am intrebat pe dr. daca pot sa iau mastodynon si mi-a spus sa nu iau pt ca scade valoarea prolactinei si nu e bine. Eu zic sa intrerupi tratamentul daca vrei sa-ti faci analizele pt. FIV.
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

ZoRi nu voi fi in timisoara in weekend dar ramane pe cat de curand posibil...te invidiez: de azi esti in vacanta

Mergi la inceput