Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata fetelor.

ZoRi, are dreptate Crinuta, am uitat ca Tinctura de zmeur am intrerupt dupa 3 luni, trebuie sa faci pauza 1 luna si apoi sa reiei. Si o perioada am luat cum a zis ea, de 2ori/Zi cate 30 pic Mastodynon. Dar se poate lua si asa cum am zis prima data, nu e gresit.
Crinuta, eu zic ca poti sa intrerupi daca nu mai ai probleme. Ai 6 luni, e suficient.Mai ales ca daca te hotarasti sa repeti FIV si te apuci iar de analize,e posibil sa influenteze rez. la prolactina, mie asa mi-a zis dr Zadori.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

crinuta71, eu o sa-ti scriu tratamentul pe yahoo, dupa ce te programezi , ca l-am mai scris de cateva ori si aici si ti l-am mai aratat si cand ai fost la Deva...si pana te programezi tu, iar nu-l mai gasesti...
Sau te sun deseara si ti-l spun la telefon...
Pupici

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Eu sunt cu nervii, dar ...
Din cate tat calculez, Mirabela ar trebui sa faca maine ET-ul!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

Testul de sange e negativ. Nu mi-a venit CM inca dar e clar. Inseamna ca voi face FIV in august sau septembrie, depinde de concediul doctorului. Stie cineva cand pleaca si cand se intoarce dr Zadori din concediu?

Am incercat ultimele doua saptamani sa nu ma gandesc prea mult la rezultat. Asta e un motiv pentru care nu am intrat pe forum de multe zile.

Pussi, ZoRi, Andicu va multumesc pentru sustinere . Reusim noi cumva pana inainte de a veni iarna, nu? ...si Crinuta

Mirabela, Delphi va doresc sa fie cu noroc zilele astea pentru voi.

MiKa ai grija de tine si de fetita. vei avea parte de mers la lucru pe urma . te-ai gandit la nume pentru ea?

pe toate

Mergi la inceput

Auburn, imi pare tare rau ca n-a iesit nici de data asta! important e sa nu-ti pierzi speranta! se pare ca vom fi o gasca mare, mare la toamna! sunt sigura ca o sa reusim toate si o sa ajungem sa scriem la subiectul ala mult-visat :"Mamici de Szeged "!

Mirabella, iti tin pumnii strans tare ptr maine si ma rog sa vii cu testul pozitiv peste 2 saptamani!
Delphi, nu ne mai zici nimic? iti tin pumnii in continuare!!! mai ai putin si o sa sarbatoresti cu noi testul pozitiv, o sa vezi!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu la asta ma gandeam ca ar fi bine macar o luna sa am pauza de mastodynon si mladite de zmeur, pana la analizele pentru FIV. Numai ca imi era frica ce se inatampla daca intrerup sa nu fac ceva rau. Inca nu mi-a diparut nodulul de tot, dar nu mai am dureri. am sa intrerup tratamentele, asta e. Multumesc de raspuns.
Mi-Ka nu scapi, va trebui sa-mi mai scrii in curand tratamentul pe care l-ai facut.
Auburn imi pare rau.
Delphi iti tin pumnii in continuare.
Mirabela succes maine.
ZoRi, Ileana, Pussi, si celelate fete de aici va pup

poze

Mergi la inceput

auburn,

ileana, mama, cine te-a enervat?

Fetelor, crinuta71 a inceput sa faca primul pas in a-i scrie dr., de fapt acest eveniment se intampla chiar acum ; se pare ca amenintarile mele au avut efect cat de cat
Ioi, acum am vazut ce a scris, no hai ca i le trimit!!!

Succes mirabelei si luciei munteanu!!!

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Daaa, asa e! bravo,Mi-Ka, merci ca ne-ai amintit!
Lucia munteanu, iti tinem pumnii sa termini in mod fericit FIV-ul! scrii asa rar, poate ne mai spui si noua ce mai faci, cum te descurci cu tratamentul, cand ai punctia? ar cam fi trebuit sa termini si tu trat. ,nu-i asa?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Da fetelor, acum ma "chinui" cu scrisul mesajului pentru dr.. Dar cred ca doar maine il trimit. Mi-Ka apoi trebuie sa vii la mine , daca se poate bineinteles.
Chiar, de Lucia nu mai stie nimeni nimic? Lucia iti tin pumnii sa reusesti.

poze

Mergi la inceput

Lucia este la Szeged deja, cred ca face monitorizarile eco si nu mai stiu daca se intoarce pana dupa punctie...mi-a zis, dar iar am uitat . Stiu ca era necajita si disperata ca a inceput tratamentul fara sa ii vina CM...sa speram ca stie dr. ce face.

Ioana, zau ca vreau sa vin la tine, dar mai lasa-ma saptamana asta sa stau la pat si dupa...please.

Mi-ka

Mergi la inceput