Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by ZoRi

Ciao fetele!
Pussi ne intalnim dupa ce merg la Szeged, ok?
Andicu cred ca la toamna va fi mai bine si pentru mine.

Servus,

Mika, ma bucur pt. tine.
Asta e...concediu medical, dar mai este putin...stiu ca-i greu fara activitatea "de servici", dar printesa...

ZoRi, sa intelegem ca ai amnat pentru la toamna? Analizele le mai faci la Szeged?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Pe pagina a3a, se poate?!
ZoRi, tu stii mai bine cand e momemtul potrivit sa incepi. Important e sa fie o reusita.
Pussi, si eu am hotarat la fel, tocmai ptr ca ma gandesc ca o vacanta inainte de o noua incercare e cel mai potrivit mod de a "pregati terenul"!
Mi-Ka, si eu ma gandesc ca ti-e mai bine asa, acasa! poti sa te relaxezi si sa-ti ocupi timpul cu ce-ti place! ai grija de burtik si de bebik! pentru amandoua!

tuturor Szegedistelor!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ka ma bucur mult ca est mai bine.
Andicu, Mi-Ka si alte fete care ati mai facut FIV la Szeged, imi puteti spune va rog, exact cum ati facut tratamentul? Adica in ce zi, ce injectie, cand ati fost la eco...? Ca as vrea sa imi fac "programul" pentru perioada cand am sa merg si eu la FIV (sa vad cum trebuie sa-mi iau concediu). Va rog mult sa-mi spuneti. Stiu ca ati mai scris despre tratament, dar nu mai tin minte cum a fost exact.
Auburn eu iti tin pumnii.
pentru toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Crinuta, eu iti scriu schema mea de tratament :

-04 aprilie, prima zi de CM si prima infatisare la Szeged.
-06 aprilie - prima zi de anticonceptionale Lyndinette, pana pe 30 aprilie (25 zile).
-15 aprilie - eco dr mea din oras pter masurare ovare si endometru; verifica daca e ok cu inhibarea;
-04 mai- prima zi de CM;
-05 mai- prima zi de Decapeptyl (inhibare).
-06 mai- Prima zi de Gonal F + Decapeptyl;
-07 mai- Decapeptyl + Gonal F
-08 mai- Decapeptyl + Gonal F
-09 mai- eco Szeged , Gonal F + Merional
-10 mai - Gonal F + Merional
-11 mai - eco Szeged, Gonal F + Merional
-12 mai - eco Szeged, repeta estradiol, Gonal F+Merional
-13 mai - eco Szeged, ora 23oo-Pregnyl
-15 mai- punctia , eco dupa, consultatie
-18 mai - ET, consultatie.

In timpul trat. de stimulare mi-a dat sa iau Elevit Pronatal si Aspirin Protect; intre punctie si ET mi-a dat Doxiciclina 2 zile, ceva de curatat local( gen Macmiror), Vitamina C de 200 , Utrogestan 6/zi si Magne B6; dupa ET, ptr 2 saptamani, 7 ovule de Utrogestan/zi, Magne B6, Elevit 1/la 2 zile, Aspirin Prtect inca o saptamana, Vitamina C de 200.
Cam asta a fost tot. Sper sa-ti foloseasca si sa nu te fi ametit rau de cap!

Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu multumesc mult de raspuns. Nu m-ai ametit deloc, e chiar foarte fain cum mi-ai scris. Ce putin dureaza la Szeged tratamentul si ce bine ca e asa. Deci din 15 aprilie si pana in 9 mai nu ai mai facut eco? Si in ultima saptamana ai fost in fiecare zi la eco, nu tot la doua zile (11, 12, 13 mai)? Te intreb ca sa vad de cate ori si cum trebuie sa merg acolo.

poze

Mergi la inceput

Crinuta, stiu ca alte fete au venit la 2 zile, dar pe mine m-a chemat 3 zile la rand; vroia sa vada cum cresc foliculii si nu era sigur spre final cand sa fie punctia; eu zic sa nu te bazezi 100% pe schema mea, ca stiu unele fete de-acolo care au venit mai des ca mine, intr-o perioada mai mare, dar maxim de 2 saptamani!

Pozele mele

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspuns Andicu.
Tie si in ziua punctiei, dupa punctie ti-a facut eco? Scuze ca pun atatea intrebari, dar vreau sa stiu cat mai multe pana ajung acolo.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
M-am hotarat pt septembrie, oricum maine dimineata il sun pe dr. si joi voi merge la Szeged pt analizele hormonale. Si ma voi programa pt inceputul lui sept.
Vreau totusi sa treaca un an de la ultimul fiv, sa merg in concediu sa ma relaxez si in sept voi fi odihnita si sper cu un moral mai ridicat.
Andicu imi mai spui te rog cum ai luat mastodinonul si tinctura da muguri de zmeura? Stiu ca mi-ai mai spus dar am uitat. Vreau ca pana in toamna sa iau tratamentul asta pt. mastoza.
Crinuta vezi ca n-am fost asa curajoasa, asa ca in toamna o sa fim impreuna la Szeged.
Auburn asteptam maine vestea cea buna.
Va pe toate.

Mergi la inceput

ZoRi, am luat 50 pic Mastodynon si 70 pic Tinctura de muguri de zmeur. S epoate lua si in doze de 3 ori/zi parca cate 30 pic/zi Mastodynonul, dar am citit pe unul din prospecte ( nu mai stiu al cui era din cele 2 )ca in combinatie cu celalalt se recomanda doza zilnica asa cum am luat eu. Eu am tinut 4 luni si as mai fi continuat daca nu incepeam cu analizele ptr FIV. Multa sanatate si o sa vezi ca scapi de mastoza cu astea!
Auburn, iti tin pumnii sa vii la noi cu un test pozitiv!
Mirabella, oare ce faci? sper ca esti bine si ca te simti bine! iti tin pumnii sa reusesti!
Delphi, tu ce mai faci? cum esti?

Pozele mele

Mergi la inceput

Andicuchiar vroiam si eu sa te intreb in legatura cu Mastodinon-ul. Eu deja sunt in a 6-a luna de Mastodynon. Cred ca trebuie sa-l intrerup, nu? Se poate lua mai mult de 6 luni, nu stii cumva? Te rog sa nu te superi, azi te-am innebunit cred cu intrebarile mele.
Zori eu am luat Mastodynon si Extract de mladite de zmeur (de fapt si acum iau inca). Mastodynon iau de doua ori pe zi cate 30 de picaturi. Extract iau 70 de picaturi, o singura data. Se poate lua si cum zice Andicu. Extract am luat 3 luni, apoi am facut pauza o luna. Apoi am inceput sa iau din nou extract. Cu Mastodynon-ul nu am facut pauza. Era un subiect despre Mastodynon pe forum, mai multe fete il foloseau. Eu le iau cu 30 de minute inainte de masa sau cam o ora dupa masa.
pentru toate

poze

Mergi la inceput