Szeged - 9
Raspunsuri - Pagina 9
andicu spune:
Buna seara fetelor.
Mirabella, multa multa bafta maine!!! iti tin pumnii sa fie o recolta bogata si sa vii inapoi acasa cu unu sau doi puishori in burtica!!! de data asta o sa fie bine, o sa ne bucuram toate alaturi de tine si o sa sarbatorim!!!
Pussi, ramane sigur cum am stabilit! daca ploua, va gasiti voi de lucru!a' la o cafea tot ne vedem!
Delphi, ma gandesc la tine si-ti tin pumnii in continuare! nu mai ai mult pana afli vestea cea mare!
Mi-Ka, astept sa ne dai vesti bune, sa ne spui ca esti din nou acasa si e totul ok. Multa sanatate si ma gandesc la tine!
Crinuta, iubita, mai ai puuutin si vine concediul, si vii la mare, si o sa te bronzezi, o sa te plimbi...sa vezi ce bine o sa fie! abia astept sa ne vedem!
ZoRi, Auburn, Ileana, multi de la mine!!!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
ileana spune:
.....eu astazi am avut o zi...n-am facut nimic, doar am incercat sa ma motivez si sa-mi fac curaj....
crinuta71 spune:
Fetelor, azi am iesit si eu la iarba verde, am stat la plaja si parca mi-am mai revenit. A fost fain, am fost doar noi trei (catelusa, sotul si eu).
Andicu de abia astept si eu concediul si sa ne intalnim. Desi va fi scurt, ca vreau sa-mi tin majoritatea zilelor de concediu pentru toamna, pentru FIV. Oricum va fi fain la mare (mie imi place foarte mult marea), numai sa fie vreme buna.
Mirabela iti tin pumnii. Va fi bine, ai sa vezi. Daca ai 5 foliculi e super, important e sa fie ovocite bune. Eu am avut 6 foliculi cu 6 ovocite. La urma urmei, important e sa fie doar unul si bun (exemplu e Mi-Ka).
Delphi mai ai putin, iti tin si tie pumnii sa reusesti.
Pussi si eu te pup
Ileana si eu sunt, de cateva saptamani bune, in starea asta, ca tot incerc sa-mi fac curaj sa incep un nou FIV (si nu prea reusesc). Si parca uneori nici vointa nu mai am. Totusi azi parca mi-am mai revenit. Sper sa ma tina, macar pana ii scriu la dr..
Va pup pe toate
poze
ileana spune:
...? sunt pe langa subiect, dar ...indurare.
Ceva ...este sau nu este...
Crinuta, are catelusa.
Andicu, are catelusa.
Eu, am caine.
???Cine mai are???
dariaioanaxx spune:
multumesc fetelor, Mirabela si Andicu pentru raspunsurile date, sper sa /i fie de folos verisoarei mele si mai ales sa fie cu
eu am asteptat 6 ani dupa casatorie sa am un copil si imi doream mult o fetita, de aceea probabil nu am incetat sa sper ca poate in cele din urma o sa am si o fetita, Ciao, va pup
andicu spune:
Salutari de la malul marii!
Ai dreptate,Ileana, ceva este! ne antrenam deocamdata cu catei! sunt si eu sufletele, parerea mea e ca se poarta exact ca niste copii! si pana una-alta, n-as putea sa ma gandesc cu ar fi sa n-o mai am pe Less!
Dariaioana, sper si eu sa ne dai o veste frumoasa despre prietena ta! iar fetita poate ca o sa vina si la tine, daca nu incetezi sa speri!
Crinuta, pun eu o vorba buna SUS, sa ai vreme buna!
Mirabella, ma gandesc azi la tine!
Auburn, ce faci? cum stai?
ZoRi, te-ai hotarat?
Delphi, iti tin pumnii in continuare!
Va pe toate!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
delphi_07 spune:
astazi am scris mesaj, da' a facut net-ul mutrite si vad ca nu a aparut...
ziceam ca va multumesc din suflet andreea, crinuta, pussi, zori pentru gandurile bune...sper sa fie cum imi urati voi...
mirabela iti tin pumnii sa fie totul bine si la final, sa fie cu ochisori...sunt alaturi de tine
mika ma bucur sa aud ca acum totul e bine...sper sa nu mai treci prin asa emotii, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
despre mine nici nu stiu ce sa zic...ma rog din tot sufletul si sper din toata inima ca va fi pozitiv testul luni, pe 19...mi-e o frica de mor...bine ,macar, ca nu ma framanta sa-mi fac vreun test dupa capul meu...si noroc ca nu stau acasa, ca ma suiam si coboram de 54647 de miliarde de ori pe si de pe pereti...ma cercetez toata ziua...n-am niciun simptom...sper sa fie bine,totusi
va pe toate
Mi-Ka spune:
Ceau fetelor!!!
In sfarsit am revenit si eu acasa si implicit on line, iar dupa un somnic bun in patutul meu am prins puteri sa va scriu.
Am fost internata de luni in spital, pana azi, caci am avut niste contractii puternice, dureri de burta de nu ma puteam ridica de pe scaun si colul putin intredeschis insa acum suntem bine si eu si printesa lu' tata. Maine mergem la Timisoara, la dr. Cioata, sa facem un eco morfologic si sa ne vada si el, nu de alta, dar sa stam si eu si dr. meu linistiti. Apoi repaos total la pat, in concediu medical 3 saptamani de azi inainte si se pare ca si dupa...deci nu stiu daca voi mai merge sau nu la servici...
Va multumesc la toate pentru gandurile voastre bune si va dau la fiecare cate un pupic maaaree, maaree de tot !!!
Pussi, imi pare rau ca nu am putut sa onorez intalnirea noastra in 6 iunie, "sa ne frecam burtile" ca sa se ia si la tine, iar maine vin si nu raman in Tm., dar ne vom intalni noi odata si odata...sau poate ca ajungi tu la Deva..
mirabella 11, bafta multa si sa ai embrioni mari, frumosi si babani!!!
delphi_07, sa fie cu II luni, in 19 iunie.
andicu, crinuta71, ileana, dariaioanaxx, zori,
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
pussi spune:
Mika, ma bucur ca sunteti sanatoase si tu si Fasolica, asat e cel mai important, asa ca stai acasa si menajeaza-te cat poti.......O sa ne cunoastem noi...
Auburnnu vreau sa te stresez, dar astept cu nerabdare........
Delphi esti o dulce,
Mirabellasper ca a decurs totul bine azi, m-am gandit la tine, si mult noroc
Zori, Crinuta, Ileana,
Noi am hotarat sa luam o pauza pana in septembrie( au fost prea multe: laparo, instilatii, IA din martie pana in mai) suntem amandoi obositi, eu sunt chiar iritata. Deja sunt mai degajata, si atunci merg direct pe FIV, am sa fiu si dupa concediu si cu mai multa rabdare si cu forte proaspete si sper ca cu mai mult optimism si incredere in bine!!!!!!!!!!!!
PUSSI
ZoRi spune:
Ciao fetele!
Mi-Ka ma bucur nespus de mult ca sunteti bine amandoua, stai cuminte si nu te agita.
Auburn ce faci? Pe unde umbli?
Pussi ne intalnim dupa ce merg la Szeged, ok?
Andicu cred ca la toamna va fi mai bine si pentru mine.