Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

buna fetele

zori, fetita, si au am avut un moment de panica inainte de a incepe tratamentul...caci si eu am un esec la activ(de asta-vara)...era sa nici nu-l incep...primul decapeptyl mi l-am facut la un cabinet medical...era sa lesin de frica...m-am si invinetit rau de tot...m-a batut gandul sa renunt chiar si dupa prima injectie...noroc ca noi avem un hobby (bridge-ul) si in weekend-ul respectiv (prima injectie am facut-o intr-o vineri) era un turneu...ne-am luat bagajul si-am fugit...a fost super...si am venit optimista si plina de viata, caci avem multi prieteni, oameni minunati, care sunt langa noi...si mi-am facut si singura injectiile...acum ma bucur ca nu am renuntat si sper ca bucuria sa fie cu mine si pe 19, dupa testul betahcg...
oricum nu am de gand sa renunt si nu conteaza prin ce trec...tot imi voi tine in brate broscuta mea
si va doresc acest lucru tuturor

mirabela bafta multa...hai ca a doua oara e cu noroc,nu?

tin pumnii stransi, stransi pentru toate fetele si vreau sa scriu si sa citesc doar vesti minunate
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

fetelor,nu sunt balbaita
cazuse net-ul si am crezut ca nu a plecat...hmmm...ce ciudatenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Delphi iti tin pumnii stansi bine ca pe 19 sa ai un rezultat pozitiv! Toate avem nevoie de o veste buna.
Andicu iti multumesc pentru sustinere, ai dreptate acum voi avea timp liber suficient insa nu stiu daca sunt pregatita psihic. Mai am doar cateva zile sa ma hotarasc.
Va sarut si va doresc tuturor un weekend cat mai frumos si relaxant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

multumesc fetelor care mi ati raspuns, si mai vreau sa intreb cat dureaza cand se merge ultima data pt. punctie si transfer- cate zile?!(ca sa stie verisoara mea cat sa isi ia concediu) si mai am eu personal o nelamurire, la Szeged nu se congeleaza embrioni?caci daca dupa stimulare rezulta mai multi de 3, mi se pare mai usor ca in cazul nereusitei la primul FIV sa nu se mai treaca iar prin stimulare( mai ales ca la lista de preturi am vazut si taxa de congelare)
va pup pe toate si va doresc visele realitate cat mai curand(eu am emotii azi ca baietelul meu este plecat in prima lui excursie singur - fara noi- cu clasa si pana diseara cand se intoarce stau ca pe jar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Dariaioanaxx, Et se face la 72 ore de la conceptie, daca sunt bine divizati.
La Szeged se congeleaza embrioni, asta insemna ca nu mai treci prin stimulare, deci merita.Pana acum n-a fost cazul la nici o fata de pe forum.
Succes!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

MIRABELLA, ce mai faci? cum stai? te simti bine?

DARIAIOANA, parerea mea e ca prietena ta trebuie sa-si ia macar 10 zile concediu! de la punctie, cum a zis si Mirabella, se face ET-ul la 3 zile daca se dezvolta bine embrionii; daca nu, cum a fost la MI-ka, a facut ET-ul la 4 zile. Dupa ET ii recomanda 3 zile in pat si minim o saptamana sa nu mearga la servici si sa se fereasca de efort si stres. Ar fi bine daca si-ar lua acele zile dupa, macar cat sfatuieste dr Zadori...

DACIANA, in primul rand bine-ai venit printre noi si mult succes, sa reusesti din prima! nu stiu de august, dar in septembrie sigur vor fi mai multe fete ! mie dr Zadori mi-a zis ca se intoarce pana la jumatatea lunii august, dar poate apuci sa faci tratamentul pana pleaca in iulie! analizele sunt valabile 6 luni, cele infectioase si de sange; eventual, doar sa te puna sa repeti hormonalele; cat despre spermograma, daca considera el ca e o problema, va cere s-o repetati acolo, altfel nu. Sotul meu o avea facuta din februarie , si noi ne-am dus cu ea in mai si a fost ok.

tuturor si week-end placut!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

am fost ieri la control, au ramas 4 foliculi pe dreptul si unul pe stangul.Dr zice ca sunt ok, ca e mult mai bine ca data trecuta, dar sa vedem.....
Luni la 9,30 va fi punctia.
Probabil ca nu o sa mai scriu pe forum o vreme, dar va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Sper sa vin cu vesti bune.Va pup pe toate

Mirabela 11

p.s. Mai stie cineva ceva despre Mi-ka? Doamne ajuta-i!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Am avut o perioada mai aglomerata si nu am reusit sa mai intru pe forum. In plus am fost si cam trista, cred ca a fost si vremea de vina. De abia astept sa vina concediul, ca simt ca nu mai rezist.
Am vorbit cu Mi-Ka ieri dimineata si zicea ca e mai bine.
Mirabela iti tin pumnii, va fi bine de data aceasta, ai sa vezi.
Va pup pe toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Mirabela, BAFTA MAINE!
O sa fim cu gandul alaturi de tine.

Crinuta, merci de info. Daca mai vorbesti cu Mika, toate cele bune!

Andicu, ce bine ca dorinta voastra a invins atat de usor infrangerea de moment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna fetelor!

Mirabella! bafat maine!sunt alaturi de tine si te astept inapoi cand crezi tu ca e momentul

Delphi! si pe tie te astept cu vesti bune!

Mika! ai grija de tine si fasolica!!

Auburn! te pup si astept vesti bune bune

Andicu! ramane cum am stabilit!! ma gandesc sa nu

Zori, rusii tai cand vin? saptamana viitoare nu ne vedem,

Crinuta

PUSSI

Mergi la inceput