Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

De Mi-ka nu stiti nimic?
Doamne ajuta sa fie bine!!!

Mirabela11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mirabella, o sa fie bine, nu-ti mai face probleme! trebuie sa CREZI si tu ca de data asta o sa reusesti! iti tin pumnii sa ai rezultate super la punctie!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao dragele mele!
Eu astept sa vina rusii sa-l sun pe dr. si sa mergem la Szeged sa-mi faca analizele hormonale. Stie cineva cat costa aceste analize? E vorba de FSH, prolactina, estradiol si Lh.
Imi e putin teama pt ca nu sunt convinsa ca sunt pregatita sa incep tratamentul. Mi-e teama de un alt esec.Ce sa fac? Sa mai astept pana la toamna? Nu stiu ce m-a apucat parca mi-a pierit tot curajul
Mirabela o sa fie bine de data aceasta, iti pumnii sa ai o recolta bogata de ovocite.
Delphi te inteleg nici eu nu prea am avut stare si eu lucrez in acelasi domeniu ca tine. Am o colega care a stat doar o sapt. linistita acasa si apoi a venit la servici, si e asa ca depinde de fiecare organism cum reactioneaza.
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

fetelor care ati facut tratamentul de stimulare cu fostimol si suprefact, va rog sa-mi spuneti si mie<pt. verisoara mea> daca se pot face in aceeasi seringa, adica amandoua odata sau numai separat!? si de cand se ia aspirina si elevitul?odata cu aceste injectii de stimulare?!de asemenea mai vrem sa aflam cate zile se sta ultima data ? mersi mult

Mergi la inceput

Dariaioana, eu am facut fiecare tip de hormon separat cu alta seringa.
Zori eu n-am facut analize hormonale acolo, dar sotul meu a facut o spermograma si a costat in jur de 10000ft.Nu cred ca este mai scump ca la noi la Bioclinica.

Mirabela 11

Mergi la inceput

dariaioana elevitul si aspirina(sau tromboas) se iau de cand se incepe tratamentul stimulator.Aspirina iti spunde dr. cand sa n-o mai iei, parca dupa punctie.Elevitul se ia in continuare, pentru primele luni de sarcina.

Mirabela11

Mergi la inceput

Pe mine nu m-a pus sa fac niciodata estradiolul.Oare are legatura cu restul analizelor hormonale?
in ce zi a ciclului se face estradiolul?

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

BUNA FETELOR,
Am reusit sa vorbesc cu doctorul la telefon si mi-a facut programare pe data de 28iunie {cam tarziu dar asta e}.Dupa cele spuse de voi doctorul intra in concediu in iulie,deci s-ar putea sa incep tratamentul in august.Nu stiu daca analizele o sa mai fie valabile pana in august mai ales spermograma.Daca s-a mai programat cineva in 28 sau daca mai incepe cineva tratamentul in august as dori sa-mi spuneti asa ca sa stiu ca nu sunt singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Mirabella, estradiolul se face in ziua a2a sau a3a de ciclu,odata cu FSH si LH. Apoi mie mi l-a repetat cam in a 7a zi de stimulare.

ZoRi, eu nu stiu cat costa analizele acolo, ca n-am facut nici-una la Szeged. Sfatul meu e sa incepi stimularea cand crezi tu ca e mai bine ptr tine, cand te simti pregatita si cand ai si timp liber mai mult ca sa te odihnesti. Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine, oricand si oricum!

Eu cred ca o sa reiau FIV-ul in octombrie. Ne-am hotarat sa plecam in vacanta inainte, si cum nu putem lipsi pana-n septembrie, vom pleca atunci. Mama ne duce pe toti in croaziera in Caraibe. Cum se pare ca e ceva in aer acolo, ma gandesc ca poate ma intorc pregatita sa devin , cum s-a intors Ingeras de la "FIV" !de fapt, ea n-a mai apucat sa intre in stimulare, ca era gravidutza de Caraibe!
Sper sa aveti un we frumos! la mare nu e de plaja! e racorel si innorat!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

buna fetele

zori, fetita, si au am avut un moment de panica inainte de a incepe tratamentul...caci si eu am un esec la activ(de asta-vara)...era sa nici nu-l incep...primul decapeptyl mi l-am facut la un cabinet medical...era sa lesin de frica...m-am si invinetit rau de tot...m-a batut gandul sa renunt chiar si dupa prima injectie...noroc ca noi avem un hobby (bridge-ul) si in weekend-ul respectiv (prima injectie am facut-o intr-o vineri) era un turneu...ne-am luat bagajul si-am fugit...a fost super...si am venit optimista si plina de viata, caci avem multi prieteni, oameni minunati, care sunt langa noi...si mi-am facut si singura injectiile...acum ma bucur ca nu am renuntat si sper ca bucuria sa fie cu mine si pe 19, dupa testul betahcg...
oricum nu am de gand sa renunt si nu conteaza prin ce trec...tot imi voi tine in brate broscuta mea
si va doresc acest lucru tuturor

mirabela bafta multa...hai ca a doua oara e cu noroc,nu?

tin pumnii stransi, stransi pentru toate fetele si vreau sa scriu si sa citesc doar vesti minunate
va

Mergi la inceput