Szeged - 9
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Pussi, eu iti recomand Antalya, cu toata increderea! am fost de 4 ori pana acum si nu mi-a parut rau niciodata! oferta e foarte variata, ai de unde alege! un hotel anume nu-ti pot recomanda, ca eu am stat tot la 5 stele cu all inclusive, dar cel mai tare concediu a fost anul trecut la Titanic Hotel, cu ultra all inclusive! vezi poze la mine in album. In Grecia am fost numai in circuit, am vazut cam tot, dar ma atrage mai mult Antalya, Turcia.
Delphi, ai grija, nu te obosi prea tare! ma bucur ca esti optimista si relaxata! asa s-o tii pana la capat!
Eu sunt bine, imi vad de munca si de-ale casei; sunt fericita ca sunt acasa, mi-am dat seama abia cand am ajuns ce dor mi-a fost de casuta mea! si mai ales de sufletica noastra, Less, care azi a implinit 4 ani! astept sa scap de urati ca sa m-apuc de slabit si de gimnastica. Timpul liber si mintea mi le ocup deocamdata cu gradinaritul, ca am ramas in urma, lipsind atat de mult. O sa va fac poze cand e gata tot, sa vedeti ce harnica sunt!
Va pe toate si somn usor!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
crinuta71 spune:
Fetelor,
Am vorbit cu Mi-Ka. A avut niste contractii si este internata in spital de luni. De aceea nu a mai mers la Timisoara la eco.
poze
crinuta71 spune:
Mirabela tu cum mai esti? Iti tin pumnii.
Andicu sper ca pana ne intalnim cand vin eu la mare, am sa-i scriu si la dr., ca inca nu i-am scris. Nu stiu de ce tot aman, parca nu mai am vointa sa fac nimic.
Delphi iti tin pumnii sa reusesti si sa vii cu vesti buna cat de curand.
Auburn, Pussi, ZoRi si celelate fete va pup
poze
ZoRi spune:
delphi medicul nu ti-a recomandat sa stai 3 zile in pat?
Oricum e foarte bine daca iti ocupi mintea cu altceva, vor trece cele 14 zile mai usor si mai repede.
Andicu esti o harnicuta, ma bucur ca te simti mai bine, esti o fire puternica. Eu mi-am revenit tare greu.
Pussi imi pare rau ca nu ne-am intalnit marti, ce s-o fi intamplat cu Mi-Ka n-a mai dat nici un semn?
Auburn ce faci? Mai fa o pauza, cred ca muncesti prea mult
ZoRi
pussi spune:
fetelor, eu plec din TM maine si vineri!
asa ca ne auzim sambata!!!!!!!!
Mika, sper sa treci cu bine peste asta!!!
Andicu, am sa caut hotelul, mersi frumos!
Auburn, da-mi te rog o veste buna in 14!!!
Mirabela, nu en spui nimic?
Zori, pupici si astept rusii cu tine1
Crinuta , te pup dulce!
si pe restul va pup!
PUSSI
andicu spune:
Pupici multi pentru Szegediste!
MI-KA, na ca-mi dai emotii! sper ca esti bine! multa, multa sanatate si sa ne dai un semn cand esti acasa!
ZoRi, tu ce mai faci? te-ai hotarat cand incepi? cand mai mergi la Szeged?
Crinuta, gandeste-te la ce-ti doresti tu mai tare,si poate gasesti impulsul ala de care ai nevoie! oricum, abia astept sa ne intalnim!
Mirabella, mi-e dor de tine! da-ne un semn sa stim cum stai! iti tin pumnii stransi si ma rog ptr tine!!!
Auburn si Delphi, va tin pumnii sa va vad la !
Eu n-am nimic de povestit, sunt la munca si astept sa treaca timpul! Va pe toate!
Pozele mele
ileana spune:
quote:
Originally posted by andicu
[Eu n-am nimic de povestit, sunt la munca si astept sa treaca timpul! Va pe toate!
Pozele mele
Dar, cine devine si mai invidiat odata cu venirea verii...
Cum e vremea pe la mare?
andicu spune:
Ileana, da, din pct asta de vedere sunt fericita.
La mare e frumos, dar se poate si mai bine! un pic innorat azi, fara semne de ploaie, insa, si cam 25 grade. Birourile noastre sunt in Mamaia si dimineata e super! sunt geamurile deschise si miroase a mare si a plaja!!!
Pozele mele
delphi_07 spune:
buna buna
mi-ka sper ca esti bine...ai grija de tine si de fasolica...sa ne scrii repede ca nu e nimic grav
andreea, crinuta, zori va multumesc pentru vorbele bune ...nu prea stiu bine ce sa fac, ca anul trecut am stat ca printesa 2 saptamani si nu a fost sa fie...acum nici daca as vrea sa stau acasa nu prea as putea, ca e sfarsitul anului si tre' sa inchei mediile (si sunt si cam in urma cu corectatl de la atata plimbare la szeged)...da'sper sa fie bine
zori doctorul a zis sa nu prea ma foiesc vreo 2 saptamani...a lasat la o saptamana dupa ce i-am spus ca e imposibil...da' si asa e mult, si nu am putut
tin pumnii si eu pentru toate fetele care sunt in plina lupta ...
va doresc tuturor ce-mi doresc si mie ...
va pe toate...si sigur o sa reusim, in viata asta, sa ne tinem puii in brate...ca meritam...e doar chestie de timp...da' noi nu ne lasam
mirabela11 spune:
Buna fetelor!
Pussi, Andicu, Crinutza, eu am fost ieri la Szeged si bilantul este: 4 foliculi pe ovarul drept, 1 pe ovarul stang(ca si data trecuta).Dr.a zis ca am raspuns mai bine la tratament de data asta, fara inhibarea cu AC, totul e sa fie maturi si sa aiba ovocite in fiecare, sa avem de unde alege!!data trecuta au fost 15 zile de stimulare pana la punctie, acum o sa fie 9 zile, dar asta nu inseamna nimic.....
Eu sunt cam la pamant cu moralul, nu stiu ce am, probleme la servici si stres cat cuprinde.Maine trebuie sa fim la ora 14(ora lor)pentru o alta foliculometrie, iar punctia o sa fie luni.Sambata mergem acolo si stam pana la sfarsitul saptamanii.
Chiar si acum cand scriu imi vine sa plang, nu stiu ce dracu am.....,
va pup pe toate,
Zori, bafta!!!
Delphi,tin pumnii!!1
Mirabela11