Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mirabella bafta!!! sa fie ingerasul cu tine!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Pussi, multumesc mult de incurajari, esti o draguta.

Delphi, ai grija de broscute.Bafta!

Mirabela 11

Mergi la inceput

Tot eu....
Pussi, din pacate nu ma pot intalni cu voi maine, sunt plecata din oras pana seara.Pupici pentru timisorence

Mirabela 11

Mergi la inceput

.... si pentru Mi-ka si pentru fasolica ei.

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
Delphi să dea D-zeu să fie , sau de ce nu chiar . Spuneai că toate 4 ovocite s-au fecundat, ce s-a întâmplat cu al 4-lea. Scuze că îți cer atâtea amănunte dar mă pregătesc și eu pt. FIV poate chiar luna aceasta.
Andicu
Pussi tu știi că eu sunt de acord să ne întâlnim. Unde și la ce oră?
[green]Auburn unde ești?
Mi-Ka mai vii în Tm mâine? De abia aștept să te cunosc.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana1971 spune:

Fetelor dragi,

Eu am lipsit o vreme, am avut mult de lucru, si am fost atat de obosita, ca abia mi-am revenit. Cred ca si tratamentul pe care il fac ptr endometrioza (Diphereline) ma cam da peste cap.

Am plans pentru Andicu, ca voi toate, dar nu ne lasam noi, trebuie sa invingem! M-am necajit si ptr tine Pussi, nu-i nimic, o luam de la capat. Zori, bravo ptr initiativa! Auburn, tinem pumnii!

Vin si eu la intalnire maine, daca se stabileste ceva, dupa-masa, bineinteles.

Va pup pe toate,
Ioana

Mergi la inceput

la 19 la Mall, locul stabilit, eu oricum am treaba in zona.......si oricum sunt acolo la 19

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Delphi, ce vesti bune ne dai! din 3 puiuti sigur se prinde cel putin unul! acum ma gandesc ca eu am avut 2, dar calitatea nu era asa buna, adica unul de 6celule si unul de 5. Asa ca la tine sigur o sa fie cu ochishori!

Fetelor, intalnire placuta si pupati-o si din partea mea pe Mi-Ka daca o vedeti!
Va pup pe toate!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

fete frumoase, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum imi urati...va multumesc mult pentru vorbele bune si sa dea Doamne Doamne fiecareia dintre noi cel putin cate un sufletel asteptat si dorit atata de mult

zori la szeged transfera max 3 embrioni...a fost bine ca s-au fecundat toate cele 4 ovocite recoltate ca a avut dr de unde alege...cum ziceam, 2 embrioni aveau 8 celule si erau de calitate f buna (dupa spusele doctorului), unul se divizase in 6 si era de calitate medie, iar al patrulea era de 5 celule si calitate medie...daca ar fi fost toti super nu stiu ce as fi facut...da' asa, cred ca l-au aruncat...nici nu stiu, de fapt...ca nu m-a mai intrebat nimeni
sincera sa fiu mie mi-a parut cam rau si l-am rugat pe dr sa mi-l puna si pe el...da' a zis ca nu au voie mai mult de 3 si ca oricum nu-i vreo grozavenie de embrionut

andreea imi doresc din tot sufletul ca vorbele tale sa se adevereasca...

citesc tot ce scrieti, chiar daca nu prea scriu...eu am stat ieri acasa(eram cam obo ca am plecat spre szeged pentru et direct de la o nunta, am facut et si am venit inapoi acasa in aceeasi zi), da' de astazi m-am dus la scoala - teze,lucrari,note-si nu pot sa stau acasa...si trece si mai repede timpul pana la betahcg

uite asa o iau razna...voiam sa spun ca sunt alaturi de voi, chiar daca nu scriu prea des...si ca daca aveti intrebari le puteti pune ca raspund cu drag la tot ce stiu

va pe toate

Mergi la inceput

Fetelor,

cum nu sunt am hotarat ca plecam in iulie in concediu, suntem super obositi amandoi. Ideea e ca nu stiu unde, oferte berechet, dar nu ma pot hotar. Am intrat si pe calatoriile sufletului dar nu ma lamureste nimeni. Imi poate da cineva o recomandare intre Antalya si Grecia- insule, cu tot cu hotel, sa stiu ca o fost cineva acolo si e Ok. Noi am vrea un 4* cu ALL, dar nu putem lua decizia.

Astept ceva de voi!

Mika tu pe unde esti ?

Pupici

PUSSI

Mergi la inceput