Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

e negativ............ 0........... asta e

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi,

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Buna dimineata fetelor!
Nu am scris pentru cs nu mi-a mers netul acasa.Am citit acum mesajele voastre.
Andicu esti o luptatoare! Asa si trebuie, sa o iei de la capat atunci cand se va putea.Te pup

Eu am fost sambata la Szeged, dr.mi-a vazut analizele si am facut US.
Pe ovarul drept am 4 foliculi, pe stangul 2 si unul foarte mic.Sunt in a 5-a zi de tratament .
Pana la urma am gasit si in Timisoara similarul pentru merional(menogon) si fostimon(puregon).Diferenta este de pret, la noi este f.f. scump.
Daca tratamentul luat din Ungaria costa pe zi cam 40 euro, cel luat din Romania a costat 100 euro.Practic am dat 350 lei pe o fiola de menogon si 2 de puregon.Enorm.....
Dr.Zadori a vazut ce am luat, a zis ca puregonul stia ca este scump, se pare ca este si mai bun, dar rezultatele sunt cu diferente nesemnificative.Asa ca mi-a prescris din Ungaria tratamentul pentru inca 5 zile(a luat cineva fara reteta de acolo?)
Miercuri mergem pentru US, iar punctia va fi 90% luni.
De sambata stam acolo.
Va pup si va mai tin la curent

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Am revenit acasa si am realizat ca mi-a fost tare dor de toate ale mele! acum sunt la servici, ciudat, dar n-am prea multa treaba, ceea ce e bine, ca nu prea aveam chef sa intru in paine asa repede!

Pussi, imi pare tare rau ca n-a iesit nici acum! dar nu fi suparata! o sa iasa pana la urma! corpul nostru are nevoie de timp ca sa accepte o reusita! trebuie sa continuam sa incercam! eu sunt alaturi de tine!
Mirabella, stai foarte bine! ma gandesc azi la tine si-ti tin pumnii! sunt sigura ca o sa reusesti de data asta!!! abia astept sa ne dai vesti!
Dariaioana, uite aici :
Analize necesare anesteziei generale:
- protrombina, trombocite, timpi de coagulare si de sangerare, INR
- hemograma (Hgb, Ht, leucocite)
- Na seric, K seric
- functia hepatica si renala
- urina
- electrocardiograma si examen de medicina interna
- determinarea grupei sanguine si a factorului Rh

Crinuta, sunt bine; mi-am reluat viata obisnuita. In plus, de azi incep cura de slabire. Am timp pana-n septewmbrie sa mai dau si eu jos, ca am de recuperat vreo 10 kg adunate in ultimul an! tu ce mai faci? te-ai mai gandit cu FIV-ul? uite la ZoRi ce curajoasa e!
ZoRI, multi si iti tin pumnii !
Pentru toate multi de la Constanta!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

TIMISOARA maine vine MIKA in Tm !!!!!! ne vedem?

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

BUNA FETELOR,
Nu v-am mai scris de foarte mult timp,dar acum revin pentru ca vreau sa intru si eu in hora voastra.Desi totul s-a lungit cam mult din cauza analizelor pt. ca am avut o dereglare de ciclu si a trebuit sa mai astept o luna ca sa-mi fac LH,Prolactina,FSH;cand am terminat cu analizele le-am scanat si le-am trimis prin email doctoruluisi am asteptat mai mult de 2saptamani ca sa-mi raspunda,mi-a spus ca totul este in regula si putem continua cu tratamentul si atat{adica nu mi-a facut programare }.Saptamana trecuta i-am scris ca vreau sa continui cu tratamentul si nu mi-a raspuns inca .Azi am vrut sa sun la clinica la numarul 0036/62423623 si imi raspunde un robot{cred}care vb in ungureste si atat.S-a schimbat cumva numarul sau cum trebuie sa procedez?{trebuie sa astept mult la tel.?}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna Daciana. Bine-ai revenit! dr Zadori stiu ca raspunde destul de greu la mail daca nu esti deja in trat. de stimulare, atunci ai prioritate si raspunde repede; cel putin mie asa mi s-a parut. Nr de telefon de la clinica e corect, tot pe asta am tot sunat si eu si am si vorbit. Eu zic sa insisti, probabil sunt f ocupati si fac fata mai greu; poate si-au pus robot d'ala care spune sa revii ca e ocupat. Succes si sper sa ai un rezultat fericit!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

'neata fete dragi si inimoase

pussi...

va multumesc tuturor pt incurajari
eu de acum am sfarsit cu naveta la szeged...am in burtica 3 broscute scumpe (2 aveau, la et duminica, 8 celule si erau de calitate f buna si una 6 celule si de calitate medie)...tot ce pot sa fac in continuare este sa-l rog pe Doamne Doamne ca macar una din broscute sa se lipeasca de mine

va pe toate si sunt alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

mersi mult Andreea, sper sa ajung si eu candva la Szeged pt.un

Mergi la inceput

Delphi te rog sa ai grija de broscutele de la tine din burtica!!!!!! Chiar avem toate nevoie de o incurajare si de speranta!!!

Unde ne intalnim maine????

PUSSI

Mergi la inceput