Szeged - 9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Pussi, eu sunt pacienta dr. Novak Tibor, si sunt f multumita.Pina nu o sa am indicatie clara de FIV nici nu ma gindesc sa renunt la el, desi aici pe DC scriu fetele ca nu te poate ajuta, eu la prima inseminare am ramas insarcinata dar nu a fost cu noroc.Asta este, capul sus si mergem inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

andreea acum am citit rezultatul tau... imi pare nespus de rau...multe cuvinte nu prea stiu sa zic...stiu exact prin ce treci( asta-vara am trait si eu experienta unui fiv nereusit) si-ti spun ca iti doresc din toata inima sa nu mai traiesti in viata ta clipe atat de dureroase ...si tot din toata inima iti doresc sa iti implinesti visul de a avea un bebe...
eu iti multumesc din tot sufletul pentru ca tot ce ai povestit tu pe aici mi-a fost de multe ori de folos...

cat despre mine...n-am prea scris si din cauza ca am facut naveta vl-szeged din 2 in 2 zile, da' si din cauza ca am fost destul de speriata...caci amintirea esecului din vara isi tot facea aparitia...singura oaza de putere o gaseam cand ma gandeam ca lucrurile astea stau in puterea lui Dumnezeu...si atunci cand nu se intampla inseamna ca Doamne-Doamne crede ca nu e inca momentul...si El stie mai bine ce si cand tre' sa se intample...e drept ca lucrurile nu sunt asa usoare, mai ales ca eu n-am prea esuat in actiunile pe care le-am intreprins, in viata mea...a fost Dumnezeu cu mine...si El imi va da si bebele meu atunci cand va fi momentul...
uite vwzi?!?...doar asa am supravietuit de vineri, 19.05, de cand am inceput tratamentul...n-am raspuns prea iute la el, asa ca abia ieri, 1.06, am facut punctia...mi-a recoltat 4 ovocite...s-au fecundat toate (l-am sunat dimineata pe dr)...maine il sun sa-mi zica fix data si ora embriotransferului (se pare ca duminica va fi)
intre timp ma rog sa se divida bine si sa fie puternici si sanatosi cei 4 embrionasi ai mei...si macar unul din cei pe care mi-i va transfera sa vrea sa-mi vada cu ochisorii lui mutra...
dupa et o sa plecam direct spre casa si o sa merg, in continuare, si la scoala...nici nu ma gandesc sa stau acasa si sa-mi fac rau gandindu-ma doar la asta...asa am facut anul trecut...si nu a fost bine...acum o sa incerc sa-mi tin mintea ocupata cu altele(plus ca eu sunt fericita printre elevii mei)...sper ca daca apordarea e diferita, si rezultatul va fi diferit fata de anul trecut

ai grija de tine

bafta tuturor celor care sunt in plina lupta...va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Delphi, iti tin pumnii strans sa reusesti dupa Et-ul de duminica!sunt sigura ca la tine de data asta o sa fie o reusita! ai o recolta frumoasa!
Lucia, multumesc ptr cuvintele frumoase, o sa fie bine in final, ptr toate! sunt sigura ca Dumnezeu ne vede si o sa ne dea ce ne dorim intr-un final; unora mai repede, altora mai greu, dar toate o sa ne primim darul!
Pussi si Auburn, ma rog ptr voi sa veniti c testele pozitive!
Daciovi, multumesc. Succes si rezultate bune la histero si laparo. Sa ne tii la curent!
Gabiu, merci mult, numai ca mie nu mai poate sa-mi dea DD un bebe natural ptr ca nu mai am trompe; asa ca, nu pot decat sa incerc sa fac FIV cat ne tin nervii si banii, sperand sa reusim.
Ileana,Miaumiau, Ingeras,Mi-Ka, va multumesc mult!
ZoRi,vobim la tel!
Crinuta,multi pupici!
Noi maine plecam acasa, asa ca ne mai auzim pe duminica seara. Azi am reusit cu greu sa dau de dr Zadori sa-i spun rezultatul; mi-a zis sa-l sun dupa al2lea ciclu sa stabilim cand ne vedem iar ptr consult si ptr urmatorul FIV. S-ar putea sa mai ajung pe la TM pe luna viitoare , ptr control, la Szeged.
Va pup pe toate!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Fetelor, nu am mai avut rabdare si am mers azi la Bioclinica si mi-am facut Hcg-ul!!!!!!!! Maine primesc rezultatul!!! Am deja 10 zile de la conceptie, credeti ca e prea devreme?

Stie cineva cat trebuie sa fie valorile pentru pozitiv??????

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, cred ca poti afla ceva la 10 zile cu beta hcg. Ca sa fie pozitiv, trebuie sa aiba valoarea mai mare de 25 ! iti tin pumnii ptr maine! in cazul in care iti iese intre 5 si 25, sa-l repeti peste 2 zile, ca e neconcludent, dar nici negativ.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
andicu imi pare rau de greseala facuta, ti-am urmarit de-a lungul timpului pasii facuti spre FIV dar n-am citit si povestea ta, motiv pentru care iata am stalcit-o. Sper sa ma ierti.
In cazul asta iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa ai bani sa o poti lua de la capat.
Va pup pe toate fetelor, succes celor ce mai au putin de asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetelor! Ieri am fost la Szeged la dr. Zadori. Mi-a placut atmosfera de acolo, calmul medicului, faptul ca a stat și m-a ascultat, a vorbit rar să pot să-l înțeleg, în fine totul a fost bine mai puțin asistentele, cu care de abia ne-am înțeles. Ne-au pasat de la una la alta, noi le întrebam ceva și ele răspundeau yes, yes, și aveam impresia că n-au înțeles nimic din ceea ce spuneam.
Dr. a fost mulțumit de toate analizele mele și ale soțului, mi-a făcut și eco. Va trebui să merg în a doua zi a ciclului să-mi facă analizele hormonale și daca acestea sunt bune începem tratamentul pe un ciclu normal (fără anticoncepționale). S-ar putea deci să facem FIV până în iulie.
Adevărul e că acum mi-e puțin teamă , nu vreau să ne grăbim, și cred că eu speram că dr. îmi va face mai multe teste, investigații și că vom face fiv abia la toamnă. De fapt dr. ne-a întrebat când vrem să facem fiv acum sau la toamnă, iar eu am spus fără să-mi dau seama, acum.
Delphi tot la dr. Zadori mergi? Îți doresc din suflet multă baftă. Ai facut ICSI? Și eu am avut anul trecut în sept o exeperiență asemănătoare cu a ta din vară, de aceea te înțeleg perfect, dar încearcă să gândești pozitiv.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu ce mai faci?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lucia iti doresc succes!
Delphi iti tin pumnii sa fie bine.
ZoRi mi-ai luat-o inainte vad. Bafta!
Mirabela ce mai faci?
Auburn, Mi-Ka, Pusi, Tabitha si TOATE celelate fete, va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Andreea nici nu iti pot spune ce rau imi pare pentru nereusita ta, sunt alaturi de tine ca si celelate fete, si iti pot spune ca si eu gandesc si am gandit intotdeauna ca si tine, cand Dumnezeu mi-a inchis o usa, am fost absolut sigura intotdeauna ca tot El imi va deschide o fereastra!
Nu stiu cand o sa ajung sa fac FIV, eu speram ca imediat cum o sa ia baietelul vacanta o sa merg la Szeged, dar acum au aparut alte probleme de ordin financiar si nu stiu cand o sa ajung, dar nu disper ! pana sa ramna insarcinata cu baietelul, intr-un moment cand eram chiar disperata,< dr. Niculescu de la Giulesti, ne spusese mie si sotului ca nu avem nici o speranta sa devenim parinti> a aparut speranta, ca o raza de lumina pot spune, venita parca direct din cer!
Daca am retinut bine, Andicu tu esti din Constanta, si inainte de a face urmatorul FIV, dute intr un loc unde daca ai credinta, rugaciunea iti va fi ascultata, si iti va face si bine sa mergi acum acolo; locul este undeva pe langa Calarasi, in comuna Roseti, satul Coslogeni: este o cruce din piatra care a crescut din pamant si are hramul Izvorul Tamaduirii, poti merge in orice zi de vineri sa te rogi pentru ceea ce iti doresti; desi este departe de unde locuiesc eu<Gaiesti>am mers acolo cand nu mai aveam nici o speranta, cum am mai zis - si am dormit acolo in noaptea ce preceda sarbatoarea de Izvorul tamaduirii, ce este prima vinere dupa Pasti, dar se poate merge si in orice zi de vineri, succes si Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
Vreau sa te intreb acum pentru verisoara mea care a fost joi pe 1 iunie la Szeged pentru tratamentul de stimulare, dr. i/a dat analizele necesare pentru anestezie dar in lb. maghiara,daca stii ce analiza sunt, in romana?
Mersi, si tot inainte pt.

Mergi la inceput