Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 12
catiflo spune:
fetelor, multumesc de aprecieri, daca as avea un copil mai putin plingacios si un sot mai optimist as fi super fericita!
patricia, am pus sprayul pe el si i-am dat cu un pantof in cap ! nu toti sint veninosi, doar ca cei mari sint dezgustator de uriti. sint unii ff veninosi care ajung aici din queensland in lazile cu fructe, ii cheama red back si au corpul mic cit boaba de mazare. am gasit si noi unul intr-un castron cu struguri negri si lipiciosi, supravietuise dupa o sedere in frigider ! atunci m-am cam speriat.
kris, poate poti incerca sa o culci pe motata mai devreme in timpul zilei, frate-meu are 2 fete, una de 9 si una face 2 acusi, se culca amindoua dupa 11 noaptea, e disperat !!! copiii trebuie sa fie in pat cel tirziu la 8-9 seara. gindeste-te ca in viitor va merge de dimineata la gradi / scoala si va fi mult mai greu sa ii schimbi programul atunci. te rog nu te supara pe mine ca-ti spun ![]()
eu ii dau panadol pt surerile de dinti, nurofenul nu il ajuta. cind sintem in perioada nasoala ii dau panadol imediat ce ajungem acasa seara. azi noapte s-a trezit si a urlat pe la 2, i-am dat siropelul + laptic, s-a culcat la loc dar tot a mai plins in somn, din cind in cind mai scotea cite un racnet. dimineata s-a pus pe jos si a inceput sa urle la gradinita de cum am intrat pe usa, nu a vrut sa stea pe scaun la masa, desi era impreuna cu prietenii lui cei mai buni. fetitele l-au vazut ca plinge si i-au facut mai-mai, una chiar i-a dat babetica sa si-o puna. imi plac fetitele astea gemene atit de mult, sint mai mari doar cu o luna decit el dar inteleg atit de multe, ma uimesc !

am mai pus citeva poze in albumul de iunie, daca vreti sa-l vedeti pe cirtitzoi
crinuta spune:
Ixxi, iti doresc sa treci peste nemultumiri. Asa e cu servici nou, dar toate trec.
Dana, si eu ii dau lui Rayan carne de pui, asa ca nu esti singura.
Liviana, nu e musai sa faca urat la canini. Rayan nu a avut nimic, cel putin la caninii de sus asa a fost.
Rayan se catara singur pe scaunul de masa, ne dispera.
De 2 zile se mai suie pe masuta din living, pe scaun si sta acolo cocotat vorbind pe limba lui. Am facut si poze, sa vad daca apuc sa le pun.
Aseara noi ne uitam lm tv iar rayan facea curatenie, mai precis stergea praful de pe comoda tv si tv, praf care nu exista deoarece facusem eu curatenie, dar asa ii place lui sa ma ajute.
Neavand sprayul pe care il folosesc eu pt sters si-a luat una din popice si imita sunetul pe care il scoate sprayul dupa care stergea cu servetel.
Cand dau cu aspiratorul imi aduce tot ce am nevoie, iar dupa aceea ma ajuta sa strang.
La fel procedeaza cand imi spal parul. Pana sa ies eu din baie el a si adus foenul.
Patricia, tot nu mi-ai spus cum se numeste vila respectiva....
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Buna dimineata! Anybody???
Azi mergem sa tundem puiul la Ciofolici, am niste emotiiii....si abia astept!
Vladut a dormit mai bine ultimele doua nopti, mananca f. bine, nu face mofturi, dar tot nu asculta de nimic...de unde atatia nervisori pitici, nu stiu!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Crinuta, am zis chiar de prima data cred, se cheama "Cristina" -Mamaia SAt.
Catiflo, da, am auzit si eu de paianjenii de care ai zis, chiar am vazut intr-un serial care este la noi cum au plecat unii de la o ferma cu avionul la cel mai "apropiat" spital. Sper sa nu mai ai asemenea musafiri!
Fetelor, Rebecca nu m-a lasat multa vreme sa ii vad caninii. cind au inceput acum nu stiu cit timp (2 luni), erau toti 4 la fel de umflati si rosii, unul de jos a spart si e crescut la maxim imediat, cit incisivii, si abia acum am vazut ca ceilaltil trei abia acum au iesit cit un vf de ac...tare mi-e ca pe fondul asta a fost bolnavioara, exact asa s-a intimplat si la 9 luni cind au iesit 3 incisivi de sus odata!
Kris, vezi...cind iti spuneam ca Rebe nu se culca mai devreme...efectiv nu pot sa o fac sa sed culce mai devreme, daca adoarme pe la 21-22, nu exista sa nu se trezeasca dupa o ora cu mare chef de joaca.
Si eu sint chiauna. As noapte a a adormit cam pe la 23 si ceva, si intre 2-3 noaptea nu stiu ce a avut, ca s-a trezit plingind...si greu a mai adormit la loc...cind suna ceasul la ora 7, efectiv imi vine sa il dau de toti peretii!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Catiflo, cum sa ma supar! Si eu imi doresc sa se culce pe la 21.00-21.300( fiind vara si ziua mai lunga), dar deocamdata nu e posibil. Matusa mea, care sta cu ea cand sunt la servici si eu de altfel in week, ne chinuim sa o culcam la pranz mai devreme, dar nu reusim. Nu are nici un "stres", e foarte vioaie si e pusa pe mers. Eu sper din tot sufletul ca intr-o sapt. sau doua sa revina la programul anterior.
Azi noapte, s-a trezit decat o singura data si am lasat-o dormind. S-a trezit pe la 8.30, ora ideala pt un copil de varsta ei. Daca s-ar culca , la pranz, pe la 13-13.30, dupa ce serveste masa de pranz, ar fi excelent, dar...
Crinuta, ce vrednic baiat ai! Sunt la varsta care imita tot ce vede in jur. Cred ca e dulce foc! de-ti vine sa-l mananci. 
la gospodar!
Bubu05, felicitari pt hotarare! Sper sa treci usor acest moment. Traim emotii pt orice facem nou pt minunile noastre. Asteptam poze cu tunsulica. Sa ne povestesti cum a fost tratat la ciofolici.
Patri, imi pare rau ca si tu treci prin asemenea momente cu Rebb. Trecem noi si peste asta! Si o sa uitam .. cum s-au uitat, dpmdv, durerile facerii, durerile post nastere, colicile, etc

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Catiflo, e o scumpete de baiat! E dulce, dulce! Cati dintisori are? ca dehh se vad destui..
Patri, hai sa deschidem "clubul celor care nu adorm devreme seara"- si poate ni-i se ofera solutii? Poate ne mai ajuta si pe noi cineva cu sugestii? Dar la pranz cand doarme si cat? Cati somnici are pe zi Rebb?

albume foto
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, ar fi o idee
Pai ea se trezeste in jur de 9 -3.30, rar mai devreme. Pe la 13 adoarme si are cam 3 ore bune de somn!
deci la 16-17 cel tirziu este treaza. Mergem afara unde stau cu ea si 2 ore in parc, o lasa sa se joace, ce vrea ea. ajungem acasa, pe la 21-21.30 ii fac baia, dupa care papa bibe si de multe ori adoarme, o duc in pat, si se trezeste mai fresh ca oricind..deja cred ca m-am obisnuit cu regimul asta
dar mult nu o sa mai rezist. Oricum, cu ora asta de vara, mi-este imposibil sa o bag la nani mai devrme de ora 21.30...caci eu ajung acasa la 18, pina maninc ceva, pina o pregatesc, etc, iesim in parc, pina pe la 20.30 tot stau plecata...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Patri, si eu m-am cam obisnuit cu ritmul asta. Azi de dimineata cand m-am trezit la 6.30, m-am speriat si am zis: "auu copilul meu! ce face? nu s-a mai trezit.." ? . Ma trezisem parca mai odihnita si m-am apucat de calcat. Eu plec, de fel pe la 7.30, la servici, ca incep la 8.00.
Vom rezolva noi cumva si problema aceasta. Intre 13.00-16.00, dormea si Bia sapt trecuta si se culca seara pe la 22.00, ora cat de cat accesibila. Dimineata se trezea, cel tarziu la 7.45. Cand citeam pe forum ca cei mici se trezesc pe la 9.30, 10.00 , 10.30 ma miram, ca la mine nu s-a intamplat asa ceva, dacat ieri la 9.30, pt prima data.

albume foto
Shobo spune:
wow, ce bine suna Erica, sa-i imbraci asa frumos, off, cum imi faci tu pofta de inca unu'
dar mi-e tare frica, ce-i drept! nici difer mai mare de 4 ani n-as vrea intre ei totusi, asa ca... mai am putin sa ma gandesc
...
petrecere frumoasa! sa ne pui poze cu piticii asa frumosi imbracati!
la noi cu somnul de noaptre e ok, nu se mai trezeste de pe la 10 luni, insa avem si noi o pb: dim la 6 scanceste dupa lapte, primeste si mai doarme o ora, iar la 7 maxim e FRESH
... iar de 3 dim nu stiu de ce laptele e cerut pe la 5:30-5:45
, deci si ora de trezire finala e trasa catre 6:30-45
...deci pt mine se cam termina cu somnul de la ora cererii laptelui, sa nu credeti ca mai dorm eu intre 6 si 7 prea bine, ca la 7 tb sa ma ridic din pat, datoria ma cheama!
noroc ca tati il mai pacaleste dupa ce plec eu la birou. il schimba si il pune in tarc cu jucarii si cat se joaca fisu' mai doarme si el cam o ora (azi era ff incantat ca a fost o dim cand i-a mers schema
)...dar sunt si dim cand nu-i merge
)
Eu nu-mi amintesc ca fiul meu sa se fi trezit dim pe la 9-10 ever!!! el e f matinal, domne'
, are treaba omu', nu gluma ![]()
in rest, ziua Codrin face in cont 2 nani intre 30 si 60min fiecare, deci maxim 2 ore insumate. Total cred ca doarme cam 12 ore din 24. Mai mult nu prea! Ora de culcare de noapte e destul de const 21:00.
Sa vedem cum o fi si pe viitor, ca am tot auzit cazuri si cazuri...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lbelciug spune:
Wow, Shobo, Codrin sta cuminte in tarc cu jucariile?!
Pai Matei al meu nu mai sta neam in patut dupa ce se scoala. Trage de el si tipa cat poate ca sa-l dam jos din el! Apropo de somn, cred ca e normal sa scoale devreme Codrin daca el seara se culca la ora 21...
Succes la BB2 daca te hotarasti! ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006