Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, Bianca mea se culca de 4 seri numai la 23.30-24.00. Astazi de dimineata s-a trezit pe la 4.30 si a stat pana pe la 6.00., Sunt un pic kappia!. Caninii o trezesc si peste noapte de vreo 4-5 ori. Ce-mi recomandati? Astazi a dormit pana pe la 9.30 , iar de pranz doarme de la 15.30-18.00 si e normal sa nu o ia somnul pana pe la miezul noptii!
Ce ziceti , ca la 4.30 cand s-a trezit vroia sa plecam prin casa! Nu sta o secunda fara sa o paseasca. Doarme cu gandul la mers, explorat.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

E normal ca dupa 2 sapt dupa ce s-a intarcat sa caute sanul? I-o fi dor de momentele acelea cand stateam impreuna? Nu este insintenta, dar o simt ca-i duce dorul! Cele care au intarcat mai tarziu, asa a-ti patit si voi?

S-a innaltat in ultimele zile dar a si slabit. Oare este de la mers, sau de la intarcat? Nu mai este asa de bucalata si la mana se simte cand o i-au in brate. De mancat maninca excelent.

si astept sugestii!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

CAtiflo, [:0.daca e sa imi fie teama de ceva, atunci de paianjeni mi-este...Pe cit de fascinanta e australia, pe atitea vietati periculoase are...cum ai reactionat??erau din cei f veninosi (trompeta sau cum se mai cheama, ca au atitea denumiri...)

Kris,multumesc, cred ca Vichi o sa luam si noi. Abia astept vacanta!
E posibil ca de la mers sa ti se para mai slaba, caci depune mult efort. Se stie ca toti bbii, cind sint si mai grasi, se zice ca vor slabi cind incep sa mearga. Pt ei este efort mare!

Bdana, si eu i-am dat si pui, si ou. ieri am intrat la Mega sa iau niste pui/ficatei/etc, si era gol pusca la raftul de pui, asa ca, de ciuda, am luat un muski de pork si l-am mincat (cred ca de la craciun nu am mai mincat porc si tare bun a fost...) a gustat si rebe.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kris, m-am interesat de crema Vichi, dar costa muuult prea mult: cca 700.000 lei. Cat priveste somnul Biancai....cam asa patesc si eu cu Matei. Ca si ea, cand se scoala nu mai vrea pus in pat vreo 2 ore! Spune-mi si mie cum faci sosul de vita cu marar? Suna apetisant!
Bdana, si Matei mananca pui (si oua). Ce-i drept pana acum i-am dat din stocul mai vechi, insa in week-end l-am reinnoit. Fii linistita, prin fierbere se curata de toti microbii iar pana acum nu s-a intalnit nici un caz de gripa aviara la om!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

BDana si eu am cumparat chiar sambata un pui si ficatei si mancam toti 3!

Kris e posibil ca de la mers sa fie, caci cosnuma mai mult acum. eu cand crisu se trezeste peste noapte si are chef de joaca nu aprind lumina si nici nu vorbesc cu ea, o las in patut sau la noi in pat, dar nu o bag in seama si pana la urma se plictiseste si se culca.

Patricia, Ana Maria, Bubu, VErica, Shobo si celelalte fete multumesc mult de incurajari.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

VErica pt pantofiori incearca si in obor la andy's kids.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bdana, si eu le dau pui (de tara). De cumparat nu cumpar oricum, dar din cu totul alte motive, care nu tin de gripa aviara.

Ixxi, o sa incerc si acolo.

Parca zicea cineva (Ubi?) de Krido Kids ca ar fi reduceri... Asta unde e la Mall si in Unirii. E si altundeva?
Pb e ca nu gasesc pantofiori de seara (luciosi) bleu. Ca si palariute, de altfel... Ma lovesc de mentalitatea straveche: "Bleu la fete, maica?"

Patricia, rochita avem, dar e de retinut pt alte ocazii. Multam`.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Liviana, stiu ca costa muult crema de protectie de la vichi, de aceea am optat pt niveea.
Scumpa, o s-o intreb pe mama s cum se face sosul de vita cu marar, pt ca dansa este gospodina la bucatarie.

Liviana, Patri, Ixxi, va multumesc pt sugestii!.
Asa ma gandisem si eu sa nu o bag in seama, dar ea ne distrage,. Sper sa nu se mai intample. De ex: astazi mi-a adormit la ora 18.00 pt ca s-a trezit , dupa cum v-am spus, dimineata la 9.30. Cand sa iesim in parc a adormit instantaneu, era franta.

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, pe perioada asta a eruptiei caninilor poti sa-i dai seara 3 ml de nurofen, ajuta la dureri. Incearca o seara da una nu, cateva zile, nu are ce sa-i faca rau.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu05, o sa incerc, dar eu de vreo 10 zile incoace i-am tot dat nurofen pt ca am facut 2 viroze una dupa alta. Mi-e teama ca nu-si mai face efectul. Iti multumesc oricum!

Dupa amiaza asta Bia a dormit de la 18-19.30, dupa care am iesit in parc si ne-am intors pe la 21.30. A adormit tot pe la 23.45, sper sa aibe un somn mai linistit!

si o noapte cat mai linistita! Ma duc si eu la culcare ca am ceva de recuperat.

albume foto

Mergi la inceput