Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 13
Shobo spune:
Liviana, pai ti-am zis ca sunt dimineti cand nu sta deloc
... si at tati nu mai doarme dupa ce il ia din pat, stau amandoi prin sufragerie si asteapta bona.
dar sunt si dim ca azi cand sta fara pb si se joaca singur in tarc dar NU mai mult de o ora! dar si aceea e aur curat pt tati sa mai stea in pat.
mai sunt si dim cand sta si in pat singur dupa ce se trezeste definitiv, dar nu mai mult de cam o ora, timp in care il tot auzim din camera noastra cum isi canta... si nu pot zice ca e chiar somn acela la noi dar macar stam intinsi in pat
.
asta e... se fac ei mari!
cat despre bb2, mi-e tare frica deocamdata!![]()

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Asa e Patricia, sunt ramolita. Mea culpa.
Shobo, si Rayan se trezea la 6-7-8 pana am venit aici, dar aici se culca mult mai tarziu, nu zic ora ca-mi sariti in cap, hehe...
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Fetelor, am tundat baiatul!
A stat suuuper cuminte, nici nu ma asteptam, in masinuta, s-a mai jucat cu una-alta, ce-i dadea frizerita si arata dulce foc acum! Tunsoarea a fost 220.000 lei la Ciufulici Obor, spatiul e cam micut, dar scaunele de tuns sunt masinute, caluti, motociclete, piticii primesc niste jucarii(ieftine, dar sunt atrasi de ele) si o punga de snacksuri(pe care a papat-o mami
). Am fost apoi la bile in Mall, ne-am intalnit si cu MihaT si Alexia, puiutii s-au jucat pe-acolo...eu ma bucur nespus ca l-am tuns si ii sta beton! Vreti sa vedeti?
Pe Vlad eu il culc la ora 22, atunci deja adoarme, dimineata se trezeste intre 6:30 - max 8, ieri, minune: la 10:10 s-a trezit! Iar la pranz doarme mereu 3 ore.
Crinuta, ai un baiat tare harnic, mereu te ajuta la treaba! Stai sa vezi cand va mai creste, atunci chiar te va ajuta!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Bubu05, ce frumos ca a-ti fost in familie la primul tuns! Ii sta nemaipomenit! Dulce foc in continuare! Ce dragut va sta! Ce-i drept , asa as fi procedat si eu, dar mie imi vine o coafeza acasa de cand am nascut, deci tunsul e tot in familie. ![]()
Ma bucur ca esti linistita de somnul lui Vladutz! Noi astazi am adormit pe la 13.00 si sper sa-si faca somnul de 2-3 ore si sa revina la orele obisnuite.
Crinuta, mama cum mai papa Rayan? Mai este racit? Tu ce mai faci? 

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
A A A am uitat Bubu05, ce frumos se joaca cu Alexia! Ce pupaciosi sunt!
MihaT, tu ce mai faci? Nu ne-ai mai scris de ceva timp. Voi la capitolul somnic cum stati?
Oana C, ti-au venit parintii? Cum ai petrecut de ziua ta de nastere? De cand nu mai strigi catalogul, e jale pe aici. Am vazut si eu astazi capitolul nostru numai pe prima pagina, in rest il gaseam pe a2-a.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lbelciug spune:
Bubu, excelenta tunsoarea lui Vladut! Noi am fost mai putin indulgenti si l-am tuns pe Matei nr 1! Inca n-am incercat varianta cu Ciufolici caci nu am convingerea ca ar fi stat cuminte. Sunt scumpici amandoi piticii la bile. Hehe, cunoastem si noi masinutza cu Micky Mouse de la Mall...
Kris, vreau si eu frizerita la domiciliu...peste 3 luni cand i-o creste iar parul lui Matei!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006
bubu05 spune:
Kris, Liviana mersi mult! Acum, cand s-a trezit si i-am vazut fatzuca somnoroasa si tundata mi-a venit sa-l pap si i-am tras multi pupici pe ceafa tunsa! Hi, hi...
Liviana, eu cred ca sta si Matei la tuns, doar daca nu e fricos! Din ce zici tu, baietii noastri se aseamana rau de tot, dar eu tot nu cred ca exista un fitzos mai mare ca Vlad! Nici in Mall nu am scapat de tavalitul pe jos, asa ca...L-am luat in brate ca sa inceteze circul si mi-a tras doua peste ochi de am vazut stele verzi si mi-a scos si cercelul din ureche la cat dadea din maini si tipa(de nervi...)
Amaya, voi ce mai faceti? Bb 2...ceva???
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Fetelor, sunt bucuroasa!
Azi a fost sotul cu Matei la Budimex si mi-a transmis noutatile. Matei a fost decalotat de dr Bratu! Am scapat deci de operatie! Nota 10++ pt d-na dr Bratu! Nu numai ca nu aveai baiatu' aderente, dar nici fimoza nu era mare dupa parerea ei. In plus, nu a acceptat nici o atentie de la sotul meu! Jos palaria, tot respectul! AnaMaria, iti raman datoare! Daca nu erai tu sa ma indrumi la aceasta doamna dr. duceam baiatu' la operatie degeaba. 
A plans mult mititelul, dar macar a scapat de problema. Urmeaza sa-i dam cu o crema si sa-l spalam cu ceai de musetel.
Sanatate la mamici si copii!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006
ixxi spune:
liviana bine ca ati scapat de operatie, in chestii asa de mari e mai bine sa cerem si o alta parere. refacere rapida!
bubu chiar ca/ti vine sa/l papi asa tunsulica.......si eu as vrea sa o tund asa scurt la spate ca transpira mult...poate o sa incercam tot la ciufolici. unde ati fost in moll, in vitan?
eu sunt dupa inca o zi "istovitoare" de munca....in care am cautat toaaaaata ziua un centru avantajos si in drumul meu de infrumusetare. ma bate gandul sa fac electrostimulare si poate masaj anticelulitic ca ma termina burta asta.....
acum fug sa fac o pizza ca vine tati din delegatie si...poate......
.
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
sirimie spune:
Eu sint la servici si mi-e foame rau, nu mai vorbiti de mincare!
Bubu am vazut pozele, ii sta foarte bine lui Vlad tuns
. Nu stiu ce sa spun despre fazele de isterie, cred ca nu trebuie sa il bagi in seama cind face asa. Daca nu il bagi in seama isi da seama ca se chinuie degeaba si poate nu mai face. Cind incepe, voi trebuie sa plecati de linga el. Incearca asta cind sinteti acasa.
Liviana ma bucur ca Matei a scapat de operatie, e nemaipomenit! Si noi am avut o data o problema cu decalotare fortata facuta de tati (ne-am
atunci) si am fost la urgente, ne-au dat Baneocin (care e un antibiotic) si au zis sa il spalam cu rivanol. Eu zic sa incerci rivanol in loc de ceai de musetel. Probabil il va durea cind face pipi, am auzit mamici spunind ca daca nu poate face altfel atunci sa il pui sub jet de apa si face. Trece repede, in 2-3 zile maximum. Sa aveti grija sa trageti de pielicica la fiecare baie pentru ca se lipeste foarte repede la loc altfel.
Eu trebuie sa ma laud ca am masina personala (a 2-a masina), un Clio mic, ca sa vin cu ea la servici, da inca iau lectii de condus de la tati (care face asa:
) pentru ca nu am condus niciodata prea mult si am uitat aproape tot, desi am carnet. Sper eu ca saptamina care vine sa am destul curaj sa vin cu ea la servici..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot