Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Neatza fetelor!!!!
Intru tare pe fuga sa urez LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI (nu detaliez ca sunt tare multi, se stiu ei), sa fie sanatosi si la punga grosi, va pupam pe toti si ne sunteti tare dragi!!
Noi azi mergem sa facem echo de sold, ca sa ne linistim odata cu problema asta cu pliurle aliniate sau nealiniate. Sper sa fim ok. Deci o sa cam trag chiulul, nu de alta dar e programul cm incarcat si nu vreau sa intarziem ca asteptam de 2 sapt programarea asta.
Gabitaco stai linistita ca nu mananca mult. Si Miruna la masa de pranz baloteaza cam 200 gr piure cu carnitza sau branzica plus 100-150 ml lapte dupa. Dei da-i sa pape cat vrea, poate isi consuma energia si are nevoie de mai multa mancare. Daca era satula, nu cred ca mai reuseai sa-i indesi ceva mancare in gura. Eu una nu reusesc. Cand s-a saturat, pot sa fac si tumbe ca nu mai deschide gura.
Ieri am fost totusi o fuga pana la Kidex, mare dezamagire. Noroc ca stiam la ce sa ma astept ca altfel... I-am luat totusi 3 costumase de la Nanette ( unul cu body, jacheta si pantalonasi, unul cu pantalonasi gogoshari, maieutz cu volanas si palariutza, si unul cu bluzita si chilotei din aia cu dantelutza) haioase toate, si pretul bun 800.000 toate ( erau 900.000 dar ne-a facut reducere ca am luat 3). Plus un body de la "Z" si niste o pijama de la UniKids. Si una bucata ratuste pentru baie. In rest..pustiu nene.
Gata, cred ca m-am intins destul, ne mai auzim pe seara cand ma intors de la echo. Tineti-ne pumnii!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
gabitaco, si noi ne-am diversificat la 3 luni, dar am inceput cu sucurile si am tinut-o asa vreo luna si ceva. Si Elise e slaba: s-a nascut cu 3400 g iar sambata avea 6920 g. Insa ea lapticu-l bea din bibe, restul cu lingurita. Te compatimesc... lapte cu linguritza... Cred ca e un chin pentru tine... De curiozitate, cat ii ia sa-l pape tot?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Negara iti raspund si tie repejor. La mine se aplica...am avut ceva probleme cu sarcina, greturi 3 luni la greu, cerclaj, stat in pat 4 luni, plus un bebe super agitat - rezultatul o minune de fetitza, cuminte, mancacioasa si nemofturoasa. Cu unele exceptii dar per total nu ma plang. As mai face inca 10 daca ar fi tot asa ca Miruna.
Inca un exemplu: prietena mea care are un bebe mai mare cu 2 luni ca Miruna, nici nu a stiut ca e gravi ca sa zic asa, bebe cuminte, nu tu probleme, acuma...ii mananca urechile, nu vrea sa pape nimic, nu ia ca lumea in greutate, nu doarme, etc.
Deci cred ca se aplica teoriaMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
![](images/user_woman.png)
joy04 spune:
LA MULTI ANI
DARIUCA... STEFANELUL... ALEXANDRA !!!!!
SA CRESTETI MARI SI VOINICI SI SA FITI CUMINTI SA VA BUCURATI PARINTII
am apucat sa citesc cat de cat din urma...dar am treaba multa plus ca zi emrgem la VACCIN. uf, o iau razna.
Sunt de acord cu CRISTINAMH in legatura cu listuta. este luuunga asa-i, dar as zice sa ramana asa.
eu de multe ori o recitesc si ma gandesc la mamicile si puiutii lor care nu au mai dat vreun semn. si sper ca sunt ok.
CRISTINA, de ce vrei tu neaparat vaccinul ala contra ROR? am uitat cum il cheama...adika sunt mai multe feluri???
NOKI, nici vladonele nu sta in fund bine, dar nici flotari nu face...
Eu d emaine incep cu supica...
as fi vrut si eu sa incep cu supa, da m-am gandit la fructe din cauza de kk la saptamana. si credeam ca cu fructe s-o regla. etena ca nu-i asa. a facut azi dimineata o putitoare...putina rau dar taaare. nu chiar kkreze..dar oricum tare.
fug la bucatarie care este intr-un dezastru.
aaaa...eu am scapat de gandaci dupa ce am acoperit toate gaurelele de la tevile dintre mine si et 9....nu zic ca veneau de la vecinul ci ca veneau din subsolul blocului pe acolo.
si tevile de la calorifere si cele de la baie de la coloanele de apa.
PUPICI...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Gandacel spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Noki, tu cu sondajul tau... Uite, poate ca fundul mai pufos al lui Bogdan ii ofera o baza mai larga de sustinere, insa el nici gand sa se batzaie incolo si incoace sau sa mearga de busilea! Fiecare cu progresele lui si distractiile lui. E in functie de ce descopera singuri.
Si ca sa aveti o lectura placuta cand mai vreti sa stiti despre dezvoltarea bebeilor va mai dau un link cu subiecte bine documentate si foarte frumos explicate. Este un calendar pe zile al bebeului si are subiecte de interes general. Nu stiu daca va fi lasat aici in forma asta. Incerc!
http://www.babycentre.co.uk/tools/babycal
Al meu Bogdan a mancat doua zile la rand aprox 170 ml de fructe, insa legume tot nu vrea! Iar supliment de lapte, deloc! In doua saptamani nu a luat nici un gram! Dar a cam transpirat intr-o perioada, asa ca... bine ca n-a scazut!
In rest, afara parca acum se crapa de ziua! Intuneric rau!
Cine mai vrea sa inceapa serviciul? Aveti idee daca trebuie facuta cerere de reangajare si concurs?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
neatza!
negara dap, eu n-am avut probleme in sarcina. Cat despre cum i-a mers Ilincai in primele 5 luni, am tot scris, ma stiti ca pe un cal breaz, nu mai reiau. Dar uite ca acum isi revine.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
quote:
CRISTINA, de ce vrei tu neaparat vaccinul ala contra ROR? am uitat cum il cheama...adika sunt mai multe feluri???
Rubeola Oreion Rujeola... is toate trei intr-o singura intepatura... e adevarat ca se plateste, da' e vreo 40 lei, nu e capat de tara... daca tot fac rubeola... dar nu stiu inca nimic sigur, decat ca ROR se face dupa un an, nu mi-l face inainte... si sa vedem daca pot renunta la AR...
legea compensatiei... hmmm... la mine nu merge, ori e bine la amandoua, ori rau la amandoua... de stres n-am noroc sa scap.
Cristina
![](copilas.gif)
![](bibe.gif)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
gabitaco spune:
CristinaN Mateea bea laptic cu bibe da face mofturi pana se indeamna sa il bea. De baut bea 100 ml in 5 min. Iar la masa papam tot cu lingurita cam intr-un sfert de ora, max juma de ora. Vai de capul meu sa ii dau laptic cu lingurita. Doamne fereste cred ca am sta cate 3 ore la masa.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
La multi ani pentru Sarah, Bianca Maria, Stefania Iulia, Daria Virginia, Oana Daria, Sergiu Stefan si Alexandra Daria!!!
Sa cresteti mari si frumosi!
PS: cate Darii se serbeaza azi!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
A mancat bandita mea asa: branza de vaci din 250 ml lapte - portie intreaga!!!!!! + o piersica jumate + 2/3 banana mare!Deci se poate! Amu se screme de numa',
da io-s happy!
Madau- bafta mare de tot la eco! sa vii cu vesti bune! Nu cumva costumul cu gogosar e fara maneci si cu chilotii roz? Ca io de-ala am luat. Iar costumul galben, cu body cu gat albastru, cu ceva zebre...
CristinaNegara- hmmmm...as fi zis pana acum 3-4 zile, ca DA, se aplica legea si la noi: NO probleme in sarcina - in afara de primele 3 luni de bora-bora dimineatza, dar si alea lejer...cat sa slabesc 2.5 kg - dar Titi nu vrea sa pape deiversificarile...deat putin. Acuma, ce sa zic: cred ca s-a inversat legea, ca uite, a inceput sa pape ca lumea! In afara de papat, suuuuper copil cuminte am: nu colici, somnic nopatea - bine, cu miri treziri cateodata de dat suzi din cauza de caputz ajuns in plasa patului-, nu scandal nejustificat, nani la comanda - metoda pus ceva pe ochisori - nani garantat! Sunt norocoasa, ce mai!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah