Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Fetele care stati in sectorul 3, am o veste nu tocmai placuta: a inceput revizia anuala la centrala, apa calda adio . Eu stau chiar langa CET asa ca la mine se opreste printr primii, so...tre sa bag dupa amiaza o fuga musai pana la socrela sa iau aparatul de incalzit apa, ca e jale.
Pana atunci spal bibe cu apa rece .
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Oho, colici... Primele doua luni nu prea am stiut ce-i aia noapte, dar e drept ca de atunci doarme bine. Doar de vreo cateva zile ne chinuie dintzucii. Of, cand vad cum sufera saracutza...
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
![](images/user_woman.png)
gabitaco spune:
intrebare!!!! voi mai fierbeti bibele ? ca eu pana acum la-am fiert de fiecare da si acusica facem 6 luni. M-am cam saturat de fiert da asta e.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
Gandacel spune:
Fetelor, ce ziceti daca as schimba ordinea meselor de fructe si legume? Sa ii dau a doua masa legumele si carnica, branzica de vaci, iar a treia masa fructele, eventual cu biscuiti mai tarziu? Ca eu vreau sa elimin intai sanul de la a treia masa, abia dupa aceea de la a doua...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Noi fierbem bibe in fiecare zi. Pediatrul ne-a zis ca trebuiesc fierte... permanent. Dar eu o sa ma opresc intr-o zi. Cand? Nu stiu, dar sigur o sa fiu influentata si de voi.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
gabitaco spune:
gandacel dupa pediatra mea -NICI O PROBLEMA. Nu conteaza ordinea alimentelor.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
Gandacel spune:
saru'mana, Gabita! Eu mananc fructe si dimineata si seara, dar altele... Daca e dupa mine, merg fructe mai tarziu! Iar mancare bag si la 11 si la 21... Deci, cum simt nevoia. Insa bebe e mic si de asta intreb, sa nu fac vreo trasnaie!
Mai are cineva o parere, sau merg sa-i dau carnita cu legume?
Intreba cineva de orez, ca mi-am amintit acum. Doctora mea a zis sa-i dau, pasat deocamdata, si max 2 lingurite, ca (,) constipa.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
joy04 spune:
tuturor bebelacilor de 2 noiembrie pe care i-a uitaAAAAAAtttt
LA MULTI ANI SI VOUA
SARAH, BIANCA MARIA, STEFANIA IULIA SI DARIA VIRGINIA SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE SI SANATOASE
PS. ELA, vine cristi si merge cu mine la vaccin
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
ioana_77 spune:
La multi ani pt sarbatoritii zilei!!!!!!!
Azi mergem si noi la control de 6 luni. Ar cam trebui sa bag una bucata supozitor la poponeata, ca iar nu mi-a facut de trei zile si da eroare la cantar. Cred ca musai trebuie sa diversificam, mi se pare ca nu se mai satura cu tzitzi. Sa vedem ce-o zice si cantarul.
De vreo doua zile e cam maraita Maria mea, m-am uitat la gingii si nu se vede nimic. Inca fac experimente sa vad care e cauza. Ea sta de obicei singurica in camera ei, acu' vad ca se opreste din maraiala cand ma duc la ea. Ma gandesc ca poate nu se satura cu papa, hmmm... Si tzitzile mele au cam facut greva zilele astea, ma gandesc ca daca ma lasa, am incurcat-o, ca a mea scuipa biberonul de numa'. Trebuie sa mananc si eu mai serios, ca am cam tras chiulul.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
dordia2000 spune:
Salut fetelor!!!
La multi ani : Sarah, Bianca Maria, Stefania, Daria,Oana daria, Stafan si Alexandra Daria!!! Sa fiti fericiti si sanatosi!!! Penru mamici o si un
!
Catutza multzumesc pentru urari si te pup !
Fetelor si eu sunt de parere ca listutza e mai bine sa ramana asa. La urma urmei ce deranjeaza niste nume scrise acolo? Cine vrea sa le sara! pe mine una nu ma deranjeaza decat ca nu mai stim nimic de unele mamici! Dar...poate ne citesc si poate daca pot mai intra sa ne mai spuna cate ceva despre ele.
Acum ma duc ca vad un film taaare de fapt un serial care se cheama"24" si e super misto. Va pup!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005