Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
dayssy spune:
Unde faceti voi conferinte? Ca vreau si eu!!!
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
canda_h spune:
Saluti fetelor,
Sunt o mamica de ianuarie - februarie si din cand in cand mai citesc si pe la voi ca sa mai aflu una/alta ... asta pentru ca sunteti cu un pas inaintea noastra.
Am si eu o mare dilema si apelez la voi poate ca reusiti sa ma lamuriti ca la noi in gasca nu mai e nimeni in situatia asta ...
In aprilie mi-au venit rusii pe 28 (prima data dupa nastere) si de atunci pauza ... trebuiau sa mai vina in 26 mai (dupa calculele mele ... ca eu aveam ciclu la 28 de zile inainte). Inca alaptez (nu la toate mesele) ... Ne-am protejat la greu dar cu toate astea poate ca sunt si gravi ... sau poate e doar o dereglare ...
Intrebarea este: ati avut vreuna din voi dereglari (intarzieri) dupa ce a inceput sa vina CM-ul???
pupici
Angi de motanel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
GABITACO, cat a fost scaunul?si ce model ti-ai luat? Si noi trebuie sa cumparam unul.Bibe fieb ca nu mi-e greu deloc.
Victor sta sprijinit in maini in funduletz, asa ca nu cred ca are leg cu greutatea!
Cristina-negara, eu cred ca nu exista asa ceva !si nu are nici o leg una cu alta.Da acu’ daca stau sa ma gandesc, mie mi-a fost tare rau in sarcina iar bb e f cuminte pana in prezent.
Nu stiu ref la stergerea mamicilor neactive- dar de ce vreti sa le stergeti, ca sa fie o evidenta mai buna a cine scrie regulat? Pentru asta se poate face o lista aditionala daca vreti; de ex fetele noi sunt sigura ca nu stiu cine este monet sau anda77.
Tot pentru fetele noi: in contul comun de mail exista carti in format electronic despre diversificare sau psihologia copilului si multe alte chestii dragutze!
Dassy, daca ai un id de yahoo, unele fete se mai reunesc intr-o conferinta pe yahoo.Instaleaza messengerul si id meu este cristea_andreea si mai vb si pe acolo.daca vrei trimite –mi id-ul tau de yahoo pe PM.Si cine mai vrea!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
Noki la ce policlinica? Trebuie sa fiu inscrisa acolo ca sa pot face?( Alexia e la Vitan inscrisa si asistenta de acolo nu face)
Ilenutza care este contul comun? ce adresa are ?
Gandacel nu inteleg ce spui cu schimbatul meselor, poti sa dai branza ori la 10 ori la 18( ore orientative), si cu fructele e la fel.Dupa parerea mea masa de la prinz trebuie sa fie cea mai bogata.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
melku spune:
Roxi, eu i-am pus cercei cu pistolul la o bijuterie din complexul comercial SIR, din Militari. foarte simplu si usor, n-a durut-o, a plans putin ca s-a speriat...a costat destul de putin, 150.000 sau 200.000 lei din cate mai tin eu minte (a fost acum vreo trei luni).
acuma cred ca-i cam departe pentru tine sa vii pana in militari, dar io zic sa intri la toate bijuteriile de prin zona ta si sa intrebi ca multe pun cercei asa fara sa aiba vreun anunt ceva.
poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
La multi ani Sarahlino, sa ne traiesti mare, frumoasa, manechinoasa si taratoare de-a busilea!
La multi ani catuta, teo_banu, melku si Camelia!!! Sa va traiasca!!! Lui Stefan si Dariei le-am mai urat o data, azi noapte, ca au trecut de jumatate de an!
------------------------------------
Eu am capotat - nu mai pot sa raspund la toata lumea ce as avea de raspuns.
Cu lista faceti ce vreti din partea mea.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Madutza10 spune:
Buna fetele! bebicilor ce implinesc azi citeva lunici!Sa fie sanatosi si voinici!
Nu am avut timp sa citesc din urma dar tare mi-a fost dor de DC ,n-am mai intrat pentru ca Orlando a fost marait dupa boala ,m-am ocupat strict de el!Acum e bine ,vioi ,maninca de rupe pamintu' ,a inceput sa bage cite 250 ml(lapte fara lactora cu supa de morcov) iar inainte sa ne internam 180ml ..
I-am tot dat supa de morcov pe care o maninca ,piept de pui in supa de morcov dar mai mult de 50 ml nu vrea ,vom vedea ce ne zice maine dr. ,daca e bine revenim la diversificare !
La Kidex nu am fost pentru ca am inteles ca nu prea se gaseste nica misto ,asa ca i-am luat de la Cora scaunel de masa ,ieftinache ,la oferta dar e tare frumusel si are tot ce-i trebe' ,avem poze cu el!:))
Va pupic pe toate ,sper sa pot intra un pic mai tirziu sa vad cu ce va mai laudati si ce va mai fac bebicii!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze nou noutze' 21.05.2006
leea_cv spune:
Canda_h pe mine m-au bintuit 2 cicluri deja, dar al doilea a venit cind trebuia.Asta pt ca iau triregol cred.Insa am inteles ca in timpul alaptarii e probabil sa apara dereglari.Iar daca spui ca te-ai protejat la greu nu cred ca trebuie sa iti faci probleme.Da-i bataie in continuare.Poate ar fi bine sa iei totusi niste contraceptive.
Dayssy Tudor sta vreo 30-40 de minute in leagan fara probleme.Insa i-am agatat tot felul de jucarioare de bara de sus si transversal, in fata lui.
Noki T, al carui poponet este destul de marisor, sta aproape nebalanganit pe el.Doar ca nu mai e funny chestia asta.Vrea in picioare.Si urlaaaa daca nu ma execut.
CristinaNegara io nu am avut probleme prea mari in sarcina decit ceva contractii pe la sfirsit si nu pot zice ca Tudor face figuri la mincare.A papat binisor pina acu si vad incep sa ii placa si legumele.
La multi ani pentru sarbatoritii zilei
Leea si Tudor (19.12.2005)
leea_cv spune:
Uitai ce e mai important.Mi-am primit cadoul de 1 iunie.Si io si T.Io un aoparat foto digital sony de 7,2 mega pixeli.Is foaaaarte fericita.Ca nu aveam.Iar T un cont in banca.
Cuscra vezi ce faci cu fata ,hraneste-o bine ca e cam slabuta si n-as vrea ca la prima partida de amor cu fii-miu sa lesine.
Gindacel io inca mai fierb biberoanele, dar ii dau de 2 ori din unul.Cu toate ca am vreo 15, am si preferate pe care le folosesc mai des.
Leea si Tudor (19.12.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
canda da, la inceput poate veni neregulat. Nu e cazul meu, unde e ceas, dar stiu ca multe fete o patesc.
Melkule unde stai, mama, in Militari?
Cu lista votez si eu sa ramana pe site-ul geocities cum a zis Pisi si sa lasam prima pagina ptr postari.
Eu fierb si voi fierbe biberoane pana ma vor lasa nervii. Inca nu e cazul!
PS: se vede ca e urat afara, se umple scutecul urgent.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)