Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
crissy77 spune:
Ca tot se intreaba de gauri in urechi... Noi le avem de o luna. Ar fi timpul sa schimbam cerceii medicinali cu cei din aur? Daca las cerceii din aur din seara asta pana maine dimineata in spirt, e ok? Voi v-ati ocupat de operatiune (scos cerceii medicinali / pus cercelusii de aur)?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
crissy77 spune:
Din partea mea, e ok link-ul la lista. Eu foarte rar mai arunc un ochi pe ea... si de atatea ori vad greseala de la numele fetei mele (Elise-Stefania).
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
felicia74 spune:
negara daca urechea e vindecata, poti pune cerceii linistita, fara dezinfectare in spirt. Dar pentru linistea ta, e voie sa-i pui si in spirt
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Mam, mor de oftica Am citit un scutec de canmd eram gravidutze, si am dat peste discutia despre patut. Cand colo, ce vad, Mandy tocmai lauda site-ul babycomfort. Ma uit pe el si inlemnesc! Au tot ce mi-am luat eu recent la fel de ieftin, dar mai misto si aduse din Austria... Fu ck!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
SEARA BUNA FETELEEE
raportez una bucata prospat vaccinat MARAIT SI PLANGACIOS care abia acum a adormit...de fapt cristi l-a adormit ca eu numai pot.
suntem bine...cica intradevar u-i bine sa-i pulseze fontanela, dar cica lui nu-i pulseaza...asa zice dr.
CAISA cica sa nu-i dau ca da diaree...contine nush ce naiba. si nici nectarina; piersica da.
MADUTZA, sa stapaniti sanatosi scaunelul de masa, este super. la fel ca al meu...adica parca la al tau este materialul mai bun. dar suuuper misto la pret. se lasa si spatarul, nu?
bine ca ORLANDA este bine acum si ca ati trecut peste asta.
IOANA... nu ai CORA pe la voi pe acolo?? nu ai..acum m-am uitat pe siteul lor si nu au in iasi. pacat ca la pret era bun.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Madutza10 spune:
Seara buna!
Abia mi-am adormit pruncu si am vinit sa trag cu-n ochi p'aici!
Joy,multumim !Scaunu' e super ,se lasa si spataru' (3 trepte) ,are tot ce-i trebuia ,puiu' meu numai in el vrea acum si asa-mi fac si eu treaba cu el pe la bucatarie!
Are ceva daca-l tin de citeva ori pe zi cite o juma' de ora?Cu spatarul ridicat la maxim ca al meu pui nu mai sta rezemat deloc dar deocamdata singur nu sta ,mai vine in nas ,sta doar cite un minut daca nu e agitat ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
dayssy spune:
Madutza ce scaun ai luat? Ca vreau si eu sa iau si nu stiu de care.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
gabitaco spune:
cuscra nora a inceput sa pape super bine pt un bb de varsta ei; de mai usurel cu lapticul- da si de asta papa cam la limita cca 400-450 ml si in zilele bune 500 550. Da la lingurita rade tot Uite care e in mare programul ei de masa:
la 6- 100-120 ml lapte, la 10- 120-150 ml lapte, la 11 ummar ras cu 2 biscu, la 14 - 250 legume pasate cu carnita sau cu out si 120 ml suc, la 18 120- 150 lapte cu cereal cu lingurita sau lapte si banana cu branzica , la 22 100 ml lapte
ilenuta- noi avem model HC- 11 de la miniblue cu roti, la care se regleaza inaltimea si pozitia spatarului si a mesei. Ne-a costat 3300 cu reducere la Sensiblue, ca la noi nu este miniblue.
ancaloredana imi pare rau ca bb bea putin lapte; incearca sa pui in laptic cate o masura de cereale si asa poate o sa bea mai multicel. Dr. mea a zis ca de acum incolo cantitatea de lapte scade progresiv in favoarea alimentelor si daca papa branzica si apoi iaurt si mai suplimentezi cu Ca nu e nici o pb.
multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu fiertul biberoanelor- deci fierbem inainte cu suces.
Acum o intrebare- de la 6 luni se pot da cereale cu gluten?
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
ela27oana spune:
NOAPTE BUNA FETELOR,
MULTUMIM PENTRU URARI si spunem si noi LA MULTI ANI BB-ILOR CARE AZI FAC 5,6 SI 7 LUNI
Daca ieri dadeam fata ,multumesc NOKI,pt oferta,azi imi parea rau, afost asa cuminte ca mami a putut gatii,face curat si dulceata de capsuni
Dupa ce ieri a incercat mersul inainte ,azi numai asa s-a tarat prin tot patul
VA PUPIC SI NOAPTE BUNA
MA DUC LA NANI CA NU MAI POT
Ela si Oana-Daria
catutza spune:
Madutza , scaunul e ala de 2mil si un pic de la oferta din cora? Am fost si eu azi, si l-am vazut dar mie mi sa parut cam mic spatiul dintre sezut si masuta, adica pe acolo pe unde "coboara" piciorusele (sper ca ma intelegi).Sa-l stapaniti sanatosi, mai ales Orlando ca el il foloseste!
Catutza si Baianca-Maria(2.11.2005)