Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mandyksch spune:
Ripley, asa si eu...te tot sun, da' amu' nu mi-am reincarcat cartela ca tot uit si nu mai pot suna. Da' noi poate tot ne mai vedem caci va trebui sa mergem cu Kriszti la control la Cluj la dna. Vasilescu, asta atunci cand bb va sta f. bine in fundic.
Noki, cum a fost cu iaurtul? Noi l-am bagat pe la vreo 7 luni si o saptamana. Am ramas surprinsa cat de mult i-a placut. Maraie daca nu ma grabesc cu lingurita. Eu i-am luat de ala natur, si i-am pus eu fructe.
Gandacel, eu eram cea cu orezul. Na, la noi in perioada asta n-ar fi o problema cu constipatia ca de cateva vreme de cand ne avem problema dintiilor facem kk la greu.
Noi mai sterilizam biberoanele...din cand in cand.
Presimt ceva...legat de listuta.
Oare cand s-o face vreme buna, ca eu nu mai rezist asa, asta e atreia zi de cand nu iesim din casa pe motiv de ploaie torentiala. Nici toamna n-am mai patit chestia asta. Nu stiu ce vara o sa fie ca mi-e ca o sa-l imbrac tot in haine de toamna, tricourile si pantalonasii scurti cred ca le bag la naftalina.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancaloredana spune:
dayssy am trimis email sper sa il fii primit pe asta
Haideti fetele lamuriti-ma si pe mine
ioana_77 spune:
M-a impins Necuratu' de doua zile sa trag un ochi la bucataria de pe dc si mor de pofta citind :) Am salvat niste retete de prajituri, cred ca ma apuc sa experimentez..cu vremea asta numai bine de pus popoul la ingrasat
Noki, nu facem si vaccinul, il facem peste doua saptamani, ca noi tot timpul l-am facut dupa 2 saptamani de la varsta potrivita.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Mandy- de la 8 azi de dim, tot vreau sa-ti raspund cu orezul, dar, deh...batranetile si uitatul! Io stiu sigur ca e ok. Mi-a recomandat si dr de familie, careia i-am povestit ca nu papa branza de vaci sa i-o fac cu orez fiert si dat prin site - ca la mucilagiu - si cu banana. Era o reteta de-a ei. Deci clar e ok orezul fiert. Numai ca noroc ca intre timp noi am inceput sa papam cam orice, chiar fara mofturi.
Ioana77- ehehe...si noi tot defazate cu 2 saptamani cu vaccinul!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
dayssy spune:
Ancaloredana tocmai ti-am trimis un mail.
Noi deja am papat pilafior, cu un morcovior in el si putin aviara pasate. Si a fost yami-yami.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
mandyksch spune:
Dayssy, tu cum ai facut orezul? L-ai fiert in lapte sau in apa? Si dupa aia l-ai dat prin sita?
Noki,tare batrana esti, ce sa mai zic eu si oasele mele babesti? Si n-ai zis pana la urma ii placu' lui Titilici iaurtul?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
dayssy spune:
Am fiert orezul in apa cu un morcov si cu carnita, apoi le-am pus in blender. A papat tot!!
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
melku spune:
pai cum sa se mai raspunda pe forum daca toata lumea e pe conferinta mess...
buna ziua mamici si la multi ani bebeilor nascuti intr-o zi de 2! multumim de urari!
poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
Buna ziua la toate mamicile!
Intreba cineva de suc, parca NOki , eu ii dau suc in fiecare zi.depinde de ce am combin : mar, morcov, portocala sau mandarina.
Biberoanele si tetinele se sterilizeaza pina la un an, asa m-a informat pediatra mea.( eu abia astept sa scap de treaba asta, ca posed cate mese atitea biberoane si tetine!!!)
GAndacel , trebuie sa faci cerere si nu trebuie sa dai concurs.Insa este posibila sa iti faca necazuri, sunt obligati sa te primeasca insa cu tinutul e alta poveste.
Am si eu o intrebare la voi mamici de fetite, vreau sa ii dau gauri pentru cercei si nu stiu unde( eu locuiesc in zona titan- macaralei)LA magazinul titan nu se mai fac cu pistolul, am sunt la clinica Medlife si ma costa 600.000 mii ( pai la banii astai ii mai iau o pereche de cercei).Stiti cumva unde, dar nu la atitia bani ?
Ancaloredana eu nu voi cumpara premergator, fata mea a fost suspecta de displazie de sold( am tot fost la controale) si ortopedul mi-a recomandat sa nu cumpar.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Fetelor din conferintza - sorry, mi-a picat mess-ul. Nu mai merge de nici o culoare!
Mandy- inca nu i-am dat iaurt. o o sa i-l dau la masa de 18.30. Dar nu incep azi. Ca i-am dat carne de vita la pranz si am fiert-o doar o ora jumate si mi-e ca-mi face vreo belea. Asa ca astept, daca Doamne fereste face diaree, sa nu cred ca e de la iaurt. Precautia sa traisca!
Roxi- noi am facut la noi la policlinica. De catre asistenta care-i face vaccinul. Insa a trebui sa-i refac o gaura ca a dat-o stamb. Atat de mult s-a facut la Medlife? Era "doar" vreo 450.000 acum 3.5 luni.
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah