O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Feteeeeloooorrrrr.....sunt obosita de mor....citesc maine ce ati mai scris...nu va supa pe mine va rog......

Cat despre intalnire ...si io vreau dar...duminica e ziua lui soramea...asa ca..... sambata parca nu poate Miro....oricum cred ca sambata o sa merg in Unirii cu Dejan la porumbei ca e innebunit dupa ei...asta daca nu e exagerat de cald...asa ca daca mai are ineva chef sa vina cu noi ...

va pup acuma ca imi pica capul pe tastaura de obo!
Pe maine!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Revin dupa o pauza buna...am fost la oradea,am avut musafiri, andrei cu probleme........azi am luat extraveral ca tremuram de nervi si imi venea sa sparg tot si sa ma iau de toata lumea.
1- Andrei face urat la cartofi ,nu e ok amidonul ,asa a iesit la analize asa ca sarim cartoful; apus doar 500 g si a crescut numa 1 cm doar cu lapticul
2- am avut musafiri 3 zile si sunt terminata
3-am fost la oradea sa fac succesiunea dupa tata si numai probleme,alergatura,nervi,...
4-m-am certat zdravan cu mama

ce mai urmeaza?????????????????

A propos de "cadita " eu am masa de infasat cu cadita ...e f practica pana la 8,9 luni poate nici atat...cam din luna a 5-a andrei (de ex) da din picioare ca face lac in camera.
Am vazut in galeria 1 un pat de bb cu sertare multe si masa de infasat atasata si poti apoi sa le dai jos sa maresti patutul si are copilul pat pana la 15 ani...cam cu 7 mil .
Miro-nu arunca banii aiurea...cumpara ce iti trebuie in primele 2,3 luni restul vezi tu in functie de copil.
Ceea ce iti trebuie e patut,msa de infasat (e buna cateva luni apoi gata)carucior/cos de masina,cadita ...eventual mai povestim live.
Cosmina-cred ca amandoua ne apucam sa na batem neamurile.
Sybile-terenurile sunt scumpe dar nu toate depinde unde vrei.

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna dimineata fetelor,

Diana1971 imi pare rau ca ai probleme. Cind e sa vina necazurile vin toate deodata! Important e sa fim tari sa trecem cu bine peste ele. Si in momente grele sa ne gindim si la partile frumoase pe care ni le ofera viata.
Cu Andrei las ca nu e asa de grav ca nu poate minca cartofi. Sunt destule alimente sanatoase care o sa il faca mare si voinic. Sau poate cine stie, cu timpul organismul lui nu o sa mai il respinga.
Cu mama ta sper sa te impaci repede, treceti amindoua prin momente dificile si cred ca a normal sa fiti un pic mai irascibile.

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Tot eu cu buna dimineata,
Dar se pare ca vorbesc de una singura
A venit caldura? Ati plecat toate la plaja??

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor,n-am mai dat de multisor pe la voi,am avut un program incarcat,cu incheierea anului scolar,banchet a XII,serbare Dany,azi am fost la ai mei la masa,apoi la cumparaturi,apoi dupa soacra-mea la sat,apoi la frate-miu la gratare,acu nu demult am ajuns acasa.Nici sa va citesc n-am prea apucat,asa ca pana ma pun la curent,va doresc o saptamana frumoasa.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
dupa o absenta de 3 zile de pe forum.
si cu compu. in casa si n-am putu intra.
Diana te inteleg, am vazut de fapt ca nu erai tu cand ne-am intalnit.
Ne-am intalnit cu Cosmi ieri in Mall, Radu a fost un dulce, a venit sa-l vada pe Marcolino, cu mine a fost foarte vorbaret, dar cand l-am dus la masa noastra s-a blocat . dehhh...ca doar nu-i cunostea, si pe buna dreptate.

Mai fetele, au venit nasii, noi am insistat sa plece in dim. asta, dar sincer ieri dupa amiaza, mi-am cam pierdut rabdarea. Clau a observat, dar am reusit sa maschez cumva.
Bebeii au fost cuminti, al meu saracul e invatat cu galagia doarme peste tot, in schimb Tudor, e cu linistea-doar sta la casa, nu prea circula masini pe acolo, si pe afara era cam marait si nu putea dormi. ceea ce pe mine ma scotea din pepeni, ca pe cand sa ne plimbarim si noi, hop acasa sa doarma Tudor.

Pun poze mai tarziu, ca am de bagat haine la spalat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele,

Se pare ca numai eu am mai dat cu nasul pe forum in week-endul asta. Sper ca acum sa va treziti din amorteala.

Hai ca va invit la o cafea

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dia asa de curiozitate...cate grade sunt la voi?
caci noi ne topim aici.
mersi de cafa, a prins tare bine. ce fac printesele?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor,am apucat si eu sa citesc vreo doua pagini din urma,pana la urma v-ati intalnit duminica?
Albi,am citit eu bine?stai in Soarelui?Si eu.
Miro,succes la achizitionat lucruri de bebe!
Gio,asa e cu musafirii,te bucuri la inceput apoi obosesti,e greu sa te tot pliezi dupa programul altora.
Simina,ti-ai revenit dupa oboseala de zilele trecute?
Dia,mersi de cafea,chiar fac o pauza de cafea acum ;)
Sybile,in sud-vestul Timisorii sunt mai ieftinute terenurile,stiu ca stau ai mei in zona.
Diana,ce mai face Andreiul tau? Al meu(nepotelul) tocmai a scapat de varicela,de unde a luat-o habar n-am.
Cosmi,cand pleci?

Am uitat pe careva afara?Sper ca nu.
Gata acum ma intorc la curatenie,sarbatoresc prima zi de vacanta prin munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

no servus fetele,
am aparut si eu pe-acasa, pe la subiectul Timisoara. Ce mai faceti voi?

Nu. nu ne-am mai intalnit aseara, voiam s-o facem dupa ora 7 cand se mai lasa un picutz de racorica ... dar am renuntzat in ultimul moment ... si bine am facut ... ca veni o ploaie ...

In rest? Nu ne-am apucat inca de cumparaturi ... mai cautat si mai triem din ele ... ca am ajuns la o suma astronomica.
Sambata am fost la o nunta, un coleg de-al lui Dani, au tinut-o la AMBASADOR.
Locatia super, servirea super dar papa --- sub orice critica.
Am stat la masa si cu Irina (sotii nostri sunt colegi) si i-am admirat toata seara danzuind. Noi mai usurel cu dansul ... oricum am fost si soferitza la final ... deci aveam si un morcov bagat bine pentru drumul spre casa.
Pe la 3 am inceput sa dau semne reale de oboseala, Dani abia se incintase ... asa ca NORMAL ca am tras si o tura de cearta ... desi eram vorbiti de acasa ca o sa plecam in momentul in care o sa ma simt obo.
Pe drum cearta ca nu meream destul de tare , home la si noapte buna. Abia dimineata rusinos a venit la mine sa ma impace. Normal ca l-am iertat 1-2.
Cam atat.
Voi? Sunteti bine cu toatele?
Cosmi - ne e dor de tine ... cum esti?
Simina tu? mai ai timp de un taifas mic?

tzucaturi grase la toate.

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput