O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Diana v-ati facut deja casa? sau iar citeste Sibylle printre randuri?
Uitati aici:
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060616&ctime=013806" target="_blank"> betiv mic
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Chuny spune:
Cred ca depinde de bebel, daca are chef sau nu de anumite lucruri. Eu pâna acum am vazut doi care se distrau de minune in inelushul ala, împreuna cu jucariile de baie.
Cred ca pt primele luni o sa iau o caditza normala de pus pe cada mare cu o saltelutza moale, de pânza care sa-l tina pe bebe. Iar apoi va trece la cada mare cu accesoriile pe care le va accepta.
Sibylle saptamâna 24
Pozele mele
Chuny spune:
Hai ma ca nu citesc printre rânduri, aseara eram mai obosita.
Vorbeam de Dia Codat. Casa ei nu e înca gata, dar arata deja promitzator.
Sibylle saptamâna 24
Pozele mele
Giova spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Hai ma ca nu citesc printre rânduri, aseara eram mai obosita.
Vorbeam de Dia Codat. Casa ei nu e înca gata, dar arata deja promitzator.
Sibylle saptamâna 24
Pozele mele
aha am inteles.
dar la faza cu randurile...glumeam.
oricum stai linistita ca te inteleg. si eu am fost si stiu cum e....FRUMOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ai dreptate cu inelele ale de baie, depinde de copil. Pacat ca nu le putem proba inainte sa le cumparam. ca asa nu am mai arunca cu banii.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
dia_codat spune:
saluti a tutti
Ma da ce se discuta despre mine
Da, cum zicea Sibylle, casuta mea nu e gata e in acelasi stadiu de mai mult de un an saracuta, o sa ne punem in octombrie sa o terminam cit ne-o lasa timpul sa lucram. Sibylle, eu visez la o casuta si un loc de munca in Franta dar ... ramin cu visul nici macar nu am cu cine visa ca daca incep discutia cu sotul imi spune sa termin cu prostiile ca noi nu avem cum sa raminem aici.
Apropo de cadita, eu am avut aici in Fr o cadita de la nasa Carolinei din care se pune pe vana a fot tare buna si practica. Cind am mers in Romania prima data mi-am luat o cadita normala si ii faceam baita pe scaune. Uff, nasol era cind trebuia sa golesc apa. Acum i-am dat-o cumnatei si tare e incintata de ea. Ea mi-a zis ca in Romania nu a vazut dar eu cred ca pe la Tm trebuie sa fie
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
dia_codat spune:
Am gasit aici o poza in care se vede mai bine vanita
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
Mirona spune:
no gagici ... am dat-o in bara ... ca noi ne vrurăm shmecheri si ne-am tras vana pe coltz. Aveti ceva modele de caditze si pentru shmecheri???
Lasa mai Dia - ca te decretam vedeta noastra prietenii stiu de ce - si avem si noi subiect de conversatie.
Super ideea cu vana si cu masa de infasat. Zau ca nu stiu ce o sa ma fac.
Ziceti voi ca masa de infasat cu tot cu caditza ma va tine doar 3-4 luni? Pai nu merita sa iau asa ceva atunci. Iau direct de acum o caditza mai mare, o sa se piarda strumfitza mea in ea la inceput ... dar barem o sa-i fie buna pana la 1-2 ani.
Cu masa de infasat m-am gandit asa ... eu am patutzul de la sora-mea, mare si lat, din lemn, cumpar numai o perina speciala de infasat dintr-aceea ce se pune pe patutz si am terminat balciul. La inceput cat o fi printesa mica o sa pun cada pe aceea perna - ca doar nu o sa-i fac baie singura, deci o sa fie cineva pe faza sa-mi ia cada si sa-mi puna prosopu, sau chiar o sa-l pun pe Dani sa-mi construiasca ceva asemanator din pal doar pentru caditza ... iar cand o creste mai maricica facem baie pe jos ... si deci vai de spatele si de genunchii mei.
La dulap nu vreau sa renuntz ... ca stiu cat de mult spatiu ocupa multele hainutze pe care le vom cumpara printzesei noastre.
Ce ziceti? Buna ideea asta?
Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Chuny spune:
Exista masa de infasat care se poate monta pe patutz. Si o ridici dupa ce ai schimbat copilul. Mai e ideea unei masutze de infasat pe perete, rabatabila, doar ca trebuie sa fie bine facuta si stabila.
Pt baie, eu voi opta pt caditza pe care am vazut-o in poza la Diana. Mi se pare super practica. Noi vom lua o comoda obisnuita, cu 3 sertare mari pe care Ronan va improviza o masuta de înfasat. Mie imi trebuie comoda pt ca deocamdata nu am loc pt un dulap special pt bebe, asa ca va avea un raft in dulapul nostru si comoda.
Dia, e adevarat ce e frumoasa Franta. Dar eu îmi doresc sa vin acasa. Totul va depinde de sotul meu, pâna isi va gasi un job in Tm... asa ca va mai dura ceva timp, dar nu ne lasam.
Sibylle saptamâna 24
Pozele mele
Giova spune:
Dia e misto vanita ta, pacat ca nu e si la noi asa. Am mai vazut la tipele din canada ceva misto.
Miro, cadita are dsop sa se scurga apa, dar tot trebuie carata. asta era jobul lui Clau si pariez ca va fi si a lui Dani. Oricum Clau intotdeauna m-a ajutat la baita, el il tinea, eu il spalam. dupa care mi-l punea in prosop si cara vanita la baie.
Este suport pt. infasat ce se prinde la patut, vezi in Kappa la Bambi,-parca. are si in Mall.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Albi` spune:
Votez pentru intalneala in parc duminica, da' mai pe dupa-masa - seara, sa se domoleasca les chaleurs (na ca am scapat de o cacofonie ) si sa mai citesc si io cate ceva pe zi, ca sapt viitoare am 3 exams
Va pe toate sectantele vesele