O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

V-ati speriat de mine? Va culeg de pe pagina a 4-a! Pai se poate asa ceva?

Sau nu mai scrie nimeni fiindca am revenit io?

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

nu scumpa ... nu arati chiar asa de rau. hi hi hi

nuuu, doar ca fetele sunt ocupate.
si mie-mi lipsesc conversatiile lungi si dese ... da zau ca nu stiu ce se intampla cu noi.
SE CERE DE-O INTALNEALA!!!! - ca dupa intram care mai de care sa pove cum fu ... asa-i fetelor????

pupici la toate si nu te stresa Dia ... revenim noi ... numa tre sa ne intalnim probabil sa reumplem bateriile.

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mirona, profit si eu de ocazia ( ca mi s-a reparat contul DC si am reusit sa-mi vad mailurile ) sa-ti multumesc pt linkuri. Nu stiu daca deja am facut-o .. sau stau deja prost cu memoria? Vazui acu in pozele tale ca poate suntem vecine , adica daca tu stai pe Constanta, eu stau pe Memorandului.

Noapte buna la toata lumea !

Sibylle saptamâna 24
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, is si eu pe aici
mai rarutz, asta e :)
Miro, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! super ca ai fetita!!!!!!!!! sa te bucuri din plin de ea!!!!!!!
ma bucur ca v-au placut pozele mele :) eu am o stare asa de semi-varza, ne-am despartit colegii, am avut predarea cheii, premierea, etc ... mi-e foarte greu :(((...dar trebuie sa-mi revin, intr-o saptamna incepe bacul asa ca o sa am o saptamana f f busy
Va tzuc si ma duc sa-mi fac datoria si prin alte locuri

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Sibylle cu placere pentru link-uri. Si eu le-am primit ... si le dau mai departe cu placere.
Din pacate nu suntem vecine. Facusem acea poza pentru Gio sa-si duca mandretzea de baiat la bazin. Noi stam in Dacia.
Stii, ne-am hotarat sa nu mai facem comoda si un dulap in adevaratu sens al cuvantului, masa de infasat cumparam dintr-aceea cu tot cu vanitza sus si mai doua sertare jos ... cum se gasesc in tot locul. Asa avem si mai mult spatiu ... si mai mult loc de depozitare. Voi ce-ati mai luat? Am inceput sa strang date de pe net si doar cele mari saltea, masa de infashat, sterilizator ... am ajuns deja la 10 mil. Stai sa vezi cand incep cu cele mici si marunte.

ingerasha cunosc sentimentul. Fii pe pace ... cu unii o sa mai pastrezi legatura mult si bine. Stai sa-ti pove faza faina de la intalnirea mea cu colegii, cea de 10 ani.
Aveam eu o colega de banca, mica, urâtika, satena deschis ... etc. Ne intelegeam bine. Dupa liceu a plecat in Ungaria si nu am mai tinut legatura.
La intalnire cand am ajuns ... era un grup de fete ... printre care o fata inaltutza mi se parea mie, bruneta tunsa scurt si frumusica ... FOC.
Ne-am tzucat toate, ceau, ceau, ce mai e nou ... cu multe mai vorbisem ... ajung la ea ... si nu-mi venea s-o imbratisez. O intreb direct ... si tu cine esti?
Cand mi-a spus Melinda - am ramas traznita. 4 ani impreuna in banca si ea schimbata total .. nu o mai recunosteam.
Mie mi se spune ca sunt la fel ca la 14 ani ... ca si in poza din primul meu buletin.

Las ca poate ma schimba printzesa mea din burtok.

Tzucături dese si grase la toate fetele si mai vb.

Iesim duminica in parc cu cupiii????
sambata is la o nunta.

Miro19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Dia ce faci scumpa? ma bucur ca inca esti pe baricade.Tine-o tot asa, ca trebuie terminata lucrarea aia. si spor la ea.
Miro- sa vedem la ce ora ne pleaca nasii, caci azi sosesc la noi. eu fug intre copil, bucatarie si comp., of corse.
De acea comoda nu stiu ce sa-ti zic. e cam mica cadita. eu am schimbat deja o cadita si prima era mult mai mare decat cea de la comoda. Mai bine luati o comoda simpla, decat cu cadita, si pe asta o luati separat, dar sa fie mai lunga, ca nu-ti va incapea printesa prea mult in ea. noi de la botez, am facut schimb cu cea de la mama. Noroc ca am primit una mai mare acolo si le-am inversat. si a ajuns sa-i fie fixa si asta, dar nu mai iau, caci in ap. nostru il bag direct in a noastra.
Azi sun sa vad cum sunt cu cursurile astea de inot. vom lua iuntaxi pana acolo, ca avem un tati super ocupat.
Ingerash nu mai fi trista, stiu si eu cum e, dar Doamne ce repede trece supararea si cum se uita toate. Pacat. spor la repetat, pe ultima 100 de metri.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Gio - m-am gandit si eu la asta ... dar daca voi cumpara o caditza fara o rama de sprijin unde imbaiez printzesa? Pe doua scaune? Vai de spetele meu asa. Zau ca nu mai stiu ce si cum sa fac. Nici n-as da banii doar pentru 2-3 luni de zile.

ajutati o mami incepatoare si nestiutoare, plizzzzz.

Miro19+ cu

Mergi la inceput

He, he ! M-ai prins, Miro, cu strada Constanta. Vezi daca-s repezita ?

Voi vorbeati de caditze... dupa ce bebe poate sa stea in fundulet, am vazut ca e f practic un
www.babymoov.com/puericulture/proprete-de-bebe/baigner-bebe/baigner-bebe.asp?Num=471" target="_blank"> inel de baie pe care il poti pune in cada mare si sta bebe in siguranta. Eu sunt înnebunita dupa toate lucrusoarele astea mici si colorate !!!

Sibylle saptamâna 24
Pozele mele

Mergi la inceput

Pui caditza pe comoda pe bune ca tu ai dreptate ! acum m-a traznit si pe mine întrebarea, ca vad ca eu ma gândeam direct la inel, dar la caditza nu.

Am mai vazut un fel de saltelutze pe care le pui direct in cada mare ... dar intr-adevar e greu pt spate.

Desi ma gândesc ca în acelasi timp e greu sa tot cari apa din baie in camera, sa o potrivesti etc.

Am mai vazut si caditze pe care le pui tot pe cada mare, perpendicular ( nu stiu daca explic bine). Mi-ai dat de gândit acu !

Miro, Felicitari pt fetitza !!!

Diana, iar ti-am admirat casa ! Ce mi-as dori si eu un teren, undeva lânga Timisoara. Dar cred ca acum sunt o avere!

Sibylle saptamâna 24
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro eu l-am imbaiat pe pat, si pe urma de o luna pun cadita in cada mare si asa ii fac. ca a inceput sa dea din maini picioare si-mi uda tot patul.
Sibylle sunt frumoase, dar nu dati banii, ca eu am dat si-i le tin in dulap. scaunul care poate sa stea in fundic, nu l-am luat, mi se pare ineficient, caci nu poti sa umpli cada cu apa, ca ineci copilul, ii poui dioar asa pe fund. si atunci ce rost are, mai bine ii faci dus, caci se pierde farmecul datului din maini si picioare.
celalat- culcat il am nu l-am folosit, cat era mic, nu-l puteam intoarce sa-l spal pe spate, acum nu vrea sa stea in el. asa ca, al meu se zbenguie in cada lui plina cu apa si nu are nicio treaba.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput