O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

FETELOR !!!
ce ma enerveaza Cioata asta ... de mor.

Aseara era cu aparatu la mine pe burta, cu o mana, cu cealalata facea masuratori si cu capul statea sprijinit pe umar sa poata vorbi la telefon cu o pacienta ce cerea relatii la tel.

Dupa ce o inchis il intreb daca ne zice si noua ceva. Normal ca-si aduce aminte de data trecuta cand l-am intrebat din prima de sex ... si-mi zice: e fetitza ... asta ati vrut sa stiti, nu?
Io ... Da, dar si ca e ok si ca e ingrafic .. etc.

Acum stau si ma uit la foaia de la el, in care sunt shpe calcule si masuratori ... iar in josul foii a scris de mana despre lichid, placenta etc. ... printre care si sex. FEMININ si un semn ?
Asta vrea sa ma omoare? Sau face in asa fel incat sa mai merg si in august o data la el???

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Miro felicitari pt fetita.Hai ma nu mai fi suparata pe Cioata ca daca a zis ca e fetita,e fetita,dar a vrea sa te tina putin in sah.Si pe foile mele era langa sex semnul intrebarii,dar totdeauna a zis ca e baiat.Asa ca e fetita.
Despre rezitentul lui Cioata...sti parerea mea.Omul ala pe langa ca e prost mai si spune in gura mare sa auda toata lumea.

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Bey dac'ati sti voi ce-am mai sarit io in sus cand am vazut sms-ul cu TANGA !!!

pt shtrumfitza lu' Miro

PS: Miro, nu.. Cu lăptaru'
PPS: Ehh.. hormoneii tai de iti joaca feste.. cum sa fii dezamagita?? Ti se pare, iti zic io..

Nah va tzuc pi tăti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nm_stelu spune:

Ceau Mirona,

Si eu sunt tot din Timisoara.
Sunt graviduta in 25 de saptamani, iar pentru a afla mai multe detalii despre bebe, am fost la Cioata, la ecograf.
Mi-a spus ca am fetita si sa stii ca pana acum eu nu am auzit pe cineva sa spuna ca el s-a inselat.

Sambata in 10.06. am fost la medicul meu ginecolog, o tipa excelenta, care a analizat foaia primita de la Cioata si mi-a explicat tot ce scrie acolo, iar la eco facut de ea (care nu e asa de performant ca al dr. Cioata) si ea mi-a confirmat faptul ca vom avea o fetita.

Asa ca, FELCITARI PENTRU FETITA SI SA SE NASCA SANATOASA, SA CREASCA MARE, IAR TU SA TE BUCURI DE EA !!!

ta Neagu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bey miro lasa semnul de dupa FEMININ. esti prea curioasa. daca e bine, e in grafic ce mai vrei???????

Hai sa-ti mai zic ceva: mama si in luna a 9-a spera sa fie . dar dupa ce a venit....nu mai are cuvinte. Cabnd plecam din Alba plange dupa el, daca trec 2 sapt. e prezenta la Tm ca moare de doruil lui. ce mai....

Simina intalnire?Clau a venit destul de devreme acasa, adica pe la ora 21. deci as putea sa vin si eu, dar problema e ca...vineri vin nasii nostri de cununie si numai duminica pleaca. deci am un weekend ocupat si cu musafiri pe cap.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nm_stelu

Ceau Mirona,

Si eu sunt tot din Timisoara.
Sunt graviduta in 25 de saptamani, iar pentru a afla mai multe detalii despre bebe, am fost la Cioata, la ecograf.
Mi-a spus ca am fetita si sa stii ca pana acum eu nu am auzit pe cineva sa spuna ca el s-a inselat.

Imi pare rau ca te dezamagesc, dar Cioata cu gura lui mi-a povestit cum a patit-o odata. I-a zis unei tipe ca e baiat, a luat aiai tot pe albastru si cand colo era fetita. deci....se poate si la case mari.
Felicitari pt. mogaldeata din burtik si sarcina usoara in continuare.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetele pussy la toate,sunt rupta de obosita,ma duc la cilcare si va povestesc maine de serbarea lui Dany.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

nm_stelu jos palaria pentru dr. ta ca se uita pe analizele altui dr.
Si a mea face la fel ... cel putin pe analizele ce le-am facut inainte de a ajunge la ea. Acum ... nu mai indraznesc sa-i spun ca mai merg si in alta parte ... n-as vrea s-o ranesc ... sa creada ca nu am incredere in ea.
Asa ca eu nu i-am spus ca merg si la Cioata.
Sarcina usoara in continuare - si te mai asteptam pe topic.

Gio tzuca-te mama ... ai gasit strada Constanta? Iote ce ti-o pregatit mama AICI. Descarca poza si arata-i-o la Clau ... sigur stie unde e.

Simina iei bataitza .. azi mi-am carat sotu pana in Mall ca voiam pizza. Vezi ce scrii pe acilea ... ca io imediat salivez.

Multumesc tuturor pentru felicitari, deja ma simt mult mai bine ... incep sa fiu si eu fericita pentru printzesa mea.
pupici la toate si somnic usor.

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Miro mersi mult, m-am uitat si eu in pag. aurii sa inteleg mai bine. dar e tare departe de noi. oricum voi suna sa cer mai multe detalii si ramane sa ne gandim.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Heloooo!

Miro felicitari pentru fetita. Mie imi plac foarte mult fetitele desi recunosc ca la al doilea as fi vrut sa fie baiat. Oricum cum zice oricine dupa ce are bebeul: nu as da-o pe 1000 de baieti. Nu stiu cum ar fi fost daca ar fi fost baiat dar stiu ca as fi fost mult mai "saraca" fara ea.

Eu sunt obosita dar linistitia. Azi noapte, adica mai bine zis azi dimineata m-am culcat la ora 5. La 7h30 m-am trezit am pregatit-o pe Caroline de gradinita si la ora 8.45 eram la facultate. Aveam intilnire cu proful la 10h30.

Intilnirea a durat vreo ora juma , ora in care mi-a explicat in mare corecturile lui de la capitole. Mai am inca de lucru, sunt multe greseli de exprimare de corectat, sunt citeva lucrui de dezvoltat dar partea buna e ca structura e ok.

Acum am hotarit sa incerc sa combin benefic scrisul la teza si trasul cu ochiul pe forum. Adica sa nu mai fac excese in nici o parte. Sper sa ma tina.

Sunt inca buimacita, am reusit sa dorm o ora dupamasa asta dar se pare ca nu e destul ca sa recuperez ultima noapte si mai ales ultimele nopti de lucru pina la orele 2, 3.

Si ziceti ca vine caldura si pe la noi? Ca aici suntem lesinati. Temperaturi de 32,33 gr la ora 21. La ora prinzului nu stiu cite sunt (pe la meteo zic ca 38, 39) nu pot ca sa confirm ca nu dau cu nasul pe afara.

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput