O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Pe la 19:30 am vbit cu Miro si era tot la coada sa intre la Cioata.. ooff.. macar bine ca era Dani cu ea sa-i tina companie

V-am citit, da' is tot pe fuga,a s usual..

Va pe toate sectantele vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ce nasool,saraca Miro,n-as avea nervi sa stau atata la coada.
Da pe la ora asta se inchide si policlinica,trebuie sa fi ajuns inauntru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu stiu ce e, dar o las pe ea sa dea vestea!!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ioana..ne faci in ciuda...nu?
Abia astept sa scrie Miro....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

TANGA!!!

Simina - ti-am dat si tie sms ... da mi-o venit inapoi ca nu l-ai primit.
Rest le-am spus la toate din gasca. Alina si ingerasa au scapat ca nu am nr. lor.

V-am pupat si sunt un pic dezamagita ... asa 15% ca nu am putut sa le ofer bucuria mare tatalui meu si lui Dani ... iar restul de 85% sunt FERICITA!!!
Mai tre sa gasim un nume cu care sa fim amandoi de acord ... ca deocamdata tot ce-mi place mie .. la Dani nu-i place.

Va pup .... si gata cu echipa de fotbal ... are Ale a lu Alina (giulia) o partenera.

Miro19+ cu
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Miro,felicitari!N-ai de ce sa fi dezamagita sa nici nu-ti treaca prin cap,nici macar 15 la suta,o sa vezi ca cei ce ovor iubi cel mai mult vor fi Dany si tatal tau.Asa se intampla intotdeauna,asculta-ma pe mine mama batrana.
Si-apoi inca nu ai confirmarea suta la suta,se poate sa se intoarca situatia,am mai vazut pacaleli la eco,chiar o rezidenta la Gineco a patit,asa ca....
Dar ia uite ca Darael a ghicit! Nu mai zic de Albi sau altele care te cunosc.
De unde o fi stiut?

Mergi la inceput

Bravo Miro!!!
Felicitari noilor posesori a una bucata tanga !!!

Lasa cand o sa o vada dani, ca va fi leit el si va fi moarta dupa el, uiita de echipa de fotbal. asculta la mine. idem si pt. al tau tata.

Va pe toate, scriu maine, acum merg sa-mi alimentez cofragul cu oua.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza fetelor,
sunt inca usor dezamagita, sper sa treaca in curand ... ca nu e drept fatza de mititica stumfitza ... doar am asteptat-o atata timp.

Va multumesc pentru felicitari.
De acum sa va inscrieti la incuscrit ... io zic sa fim cuscre de saptamana ... asa ca sa va pot lua pe toate sa nu va suparati.

Auzi la ea Albinutza ... bine ca e Dani cu ea ... pai cu cine ai fi vrut făi sa fiu? Cu poshtashu? hi hi hi
Simina - abia acum de dimi o ajuns si la tine mesajul cu TANGA!!! - am primit raportu.
Cosmina - din ciclul "cat de mare dobitoc e rezidentu lu Cioata - arabu":
- pe la 8.30 baga ultimele 2 in prima incapere, la mijloc era cu inca 3 la rezultate si mai erau 2 la rand la eco.
Eu in prima sala. Ma conversam cu ceaslalta gravi - era programata la 4.30 dar ne-a luat in ordinea inversa a varstei sarcinii, ea 25 eu 19 deci noi ultimele.
Ajunge si randul ei. Trece pe eco, si rezidentul umbla din sala n sala sa-i gasesca mama fetei s-o cheme si pe ea sa asiste la eco.
Ajunge la mine si ma intreaba daca eu sunt mama fetei.
- ajung si eu la rand, trec la eco, pana vine Cioata normal ca ma ia negru in primire. Trece nume, varsta, UM, etc. Vede ca e bebe OK. Cica face si el ceva masuratori ... apare Cioata si-l da la o parte. La final, cand stateam toti la interpretarea rezultatului si analizelor observ pe fisa ca ma numesc inevitabil BEC si ca am onorabila varsta de 39 de ani.

Deci fetelor ... va rog plocoane, da? Eu mi-s mama voastra ... nu auziti ca mi-s deja 39 ????

Hai ca v-am tzucat si trec si io la lucru ... ca acusi suna Germania.

Miro19+ cu
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Neatza!!!
Hai ca m-am distrat de dimineata cu rezidentul arab.
Miro ce dezamagire draga? tu ai vrut fetita. la mine a fost dezamagirea ca la mine a fost invers. dar acum- vorba Siminei- nu l-as da pe o mie de fete. am zis aseara, ca si bb2 daca e baiat nu ma supar. asa ca...trage concluziile.

Noi suntem bine, astept pe tanti la masaj.
scriu mai tarziu.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Felicitari Miro....cat despre dezamagire...asa cum a zis si Gio...nu l-as schimba acuma pe Dejan nici pe o mie de fete...tu o sa simti la fel...insa si eu imi doream extrem de mult o fetita si am fost dezamagita cand am aflat ca nu e...dar sa stii ca si acum ma simt nasol pt sentimentul de atunci ....
Io ma inscriu prima la incuscrit.....

Auziti..ne intalnim sau nu?
Macar astea care putem..dar tot asa seara dupa 8..drept sa zic pe mine m-a lovit o pofta de pizza de numa.....dar m-am saturat sa mananc acasa..as vrea undeva sa mai vb si noi...

Va pup si pe mai tarziu!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput