O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare Timisoara,

mi-e dor de voi.

Maine in Unirii vine VAMA VECHE. Noi sigur mergem. Luam si una bucata Albinutza si ne prezentam colo. Mai apare careva?

Tzucăturile de rigoare.

Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!!
La ce ora Miro, ca poate ne-om afisa si noi pe acolo.
Azi mergem la inot. asta in cazul in care nu arat groaznic in costumele mele de baie. ca nu am vrut sa mai dau banii pe unul intreg.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Gio - la ora 19 in Unirii. Macar sa treceti pe colo ... daca e cald ne ascundem undeva. pupici la Marcolino.

Am eu 2 costume intregi. La ce ora vrei sa meri? Daca vrei ... le iau acum de acasa si le tin cu mine la lucru. Cand treci spre bazin ... treci pe la mine pe la lucru si-ti dau unul imprumut. Nu-s cine stie ce ... dar ascund multe.

Daca te hotarasti ... suna-ma.

pupici.

Miro20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele!
Ma scuzati va rog ca nu scriu asa des..dar de cate ori deschid pagina de raspuns..ba suna telefonul..ba vrea vreun prof ceva..ba un aba alta...asa ca de 5 -6 ori pe zi vreau sa scriu si nu apuc....Oricum de citit va citesc...
Miro...chef am de taifas..timp nu am...oricum mai de graba ma prindeti pe mess la lucru..e deschis nonstop dar sunt invizibil...asa ca pt orice mai bine pe messenger...
Aaa...mie nu imi plac deloc vama veche dar parca tot as veni un pic in Unirii...mai vad pana maine...macar un pic tot ajung eu..
Mi-e un dor de voi fetelor de numa!

Gio...innot pt Marco sau pt tine...ca am vazut ca mai de mult te intersai de innot pt bb...daca e pt Marco zi si mie te rog cat si cum ...te rog mult...

Angy..Dia..Diana...Albi...Cosmi...Ingerash...
Pusi!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Miro mersi, dar acum pt. prima data merg cu cel in 2 piese. daca ii place si merita banii iau unul intreg.
Sa vedem cum e vremea pe maine. mersi.
Simina pt. Marco inot. 250.000 lei, pt. bb pana la 2 ani. Dejan e mare deja.

Va zic mai multe pe deasara. dupa ce venim. pupici.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Simina io-s fan doar primul lor album ... cel pe care-l canta din ce in ce mai rar. IMPORTANT e ca ne vedem in Unirii.

Gio cum stai cu slabitu? Sa ne spui impresii de la inot. La anu iti tin si eu companie cu printzesa mea ... o sa le filmam pe rand performantele.

Gacici - maine musai sa va luati si umbrelele la voi ... se pare ca toarna in fiecare seara intre 7 si 8. Ptiiiii ce vara ....
O fi ceva cu ora asta????

Ati observat gagici ca azi am 20 de saptamani? AM AJUNS LA JUMATATE!!!

Miro20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Miro,bravo ce-a fost greu a trecut,acu urmeaza burta tot mai mare,caldura cata o fi...imi aduc aminte de mine,ca am nascut-o pe Angy in septembrie si la sfarsitul lui august am prins o canicula...eram imensa,chin clar pe capul meu.
La tine e mai simplu ca nu o sa fi atata de multa cand vor fi calduri mari.
Gio sa ne zici cum a fost prima sedinta de inot.
Simina,pupici si tie.

Mergi la inceput

Am fost la bazin, o ploaie....mama mia. mi-a adormit in taxi, dar s-a trezit exact la 6 si ne-am dus la echipat. am luat de acolo pampers de apa pana la 9 kg si de abia i l-am dat pe el.
El a fost cel mai mic de azi, dar cel mai bucuros si galagios. I-a placut fff mult in apa, inota pe burta sa prinda o minge, pe spate isi tragea piciorul in gura. Dar ii placea cand il aruncam de pe marginea bazinului in apa. a luat si apa la bord, dar din cauza mea, ca ma uitam dupa cai verzi pe pereti.
RTipa nu ne-a explicat prea multe, mi se pare mare pretul in comparatie cu ce e acolo. asa pot sa merg si la o piscina, caci nu stiu ce era in apa aia, ceva dezinfectant tot era, ca ni s-a zbarcit pielea.
Oricum a fost mort, dupa 50 min. de balaceala. asa ca... trebuie repetata experienta, unde mai vedem.

revin mai tarziu sa va citesc.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Ptiii ce ma henerveshte calculatorul asta ... se blocheshte cand mi-e lumea mai draga ... cand am scris practic mesajul ... nu ajung sa-i dau drumu ... ca el hop ... mi-o trage.

Fetelor ... ca toarna afara, sper ca maine nu e asa. Daca e sa ploua s-o faca de pe la 10 in colo .... vedem noi daca ne vedem.
da mie tot mi-e dor de voi.

Gio detaliaza .... cum adica inota pe burta sa prinda o minge? Il tinei tu de umeri sau inota singurel?
Si cum adica Dar ii placea cand il aruncam de pe marginea bazinului in apa. Nu-l prindea nimeni?

Deci bebeii chiar stiu singurei sa inoate? Hai mai ... ca-s super curioasa.
Intreaba tati daca poate si el sa vina doar sa ne vada (asta pentru la anu) .... deci ... ai vazut si tatici? Au voie si ei? Macar sa vina sa filmeze ... sa-si vada odrasla?

Pupicei si astept detalii.

Miro20+ cu

Mergi la inceput

Bey Miro ce de intrebari: normal ca il tineam eu, cum sa innoate singur?
si cand il aruncam in apa tot eu il tineam cu mainile de sub brat.
Sincer nu merita banii astia, dar...poate o data pe sapt. merg de dragul lui, ca tare ii place.
In rest...am observat ca esti la jumatate. tu ai simtit-o miscand? ca al lui nasa lui Marco face samba prin burta.
De acum sa te tii....
Hai ma Alina nu mai speria fata... .

Noi maine venim in P-ta Unirii, dar daca ploua nu stam.
O sa fim chiar mai repede, ca tre sa trec pe la o ag. de turism.

Va si ne auzim maine, caci acum o tai langa Clau.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput