All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
neatza
mi-e somn....Patrick s-a trezit cu niste muci in gat care il inecau....si nu a dormit intre 4.30 si 5.15....cand e somnul mai dulce. si la 7.30 cine dormea inca....de abia l-am trezit.
Tania bafta multa sa terminati repede cu santierul! e groaznic asa....succes! si pupici Bibitzei harnicutze si vorbarete. super ca se intelege asa bine cu bona, ai avut mare noroc.
'st cam zombi....asa ca ma mai duc sa beau 'tzspe cafele si revin.
pupicei tuturor si o zi frumoasa!
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Tania multumesc de urari...am noroc ca nu se lasa cu emotii ,caci altfel cred ca si eu as fi avut probleme cu stomacelul meu! Si eu as vrea sa intru printre primii ,sa nu mai stau pe holurile facultatii ,dar uneori nu se poate , ne striga in ordine alfabetica ...si pana la mine e cale lunga
Crig ,ma gandesc la tine de acum si iti tin pumni ...oricum nu imi fac probleme ,esti fata desteapta ,asa ca TOT INAINTE !
Mada spor la treaba!
AngeliquedeS ,nu fii trista ,capul sus ! Va fi bine !
Pupici ...fug la treaba !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
jone spune:
ah!
vecinii imi umbresc bucuria de a sta in casuta mea!
v-am zis ca ieri mi-am montat pavilionul alb si azidimineata l-am gasit patat de cafea.au aruncat cafea pe el.
ce ash putea eu sa le fac?nu ca razbunare.dar ceva pe cale legala.
ca tot astia sunt cei care o tot dau pe socrela in judecata.
sunt necajita.
va pupik
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Leditia spune:
quote:
Originally posted by jone
ah!
vecinii imi umbresc bucuria de a sta in casuta mea!
v-am zis ca ieri mi-am montat pavilionul alb si azidimineata l-am gasit patat de cafea.au aruncat cafea pe el.
ce ash putea eu sa le fac?nu ca razbunare.dar ceva pe cale legala.
ca tot astia sunt cei care o tot dau pe socrela in judecata.
sunt necajita.
va pupik
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
'neata fetele.
no,imi pare rau..nu se mai poate bucura omu de casuta si spatiul lui zau..
Din pacate eu stiu ca daca n-ai dovezi ca ei ar fi facut-o nu prea ai ce face..e cuvantul tau impotriva cuvantului lor.
Eventul,daca vrei sa-i reclami poti in prealabil sa pui o minicamera si sa-i inregistrezi..adik sa ai probe.
Dar oare de vb buna n-ar intelege?Adik,sa te duci si sa-i intrebi,daca din greseala n-au dat cu cafea pe paravanul tau?
Te pupic.
Mey da urata vreme...frig,innorat..mai da din cand in cand cate o geana de soare..dar mi se pare prea frig pt perioada asta..
pupici.
POZE
iulyp spune:
Buna.
M-am hotarat si eu sa va scriu dupa ce va urmaresc de multisor timp. Am incercat inainte sa apar pe aici sa ma acomodez cu fiecare dintre voi, sa va retin cat de cat, daaaaaaaaaa nu prea reusesc. Probabil si din cauza de neuron obosit si gravid.
Oricum in mare urez la toate fetele cu santierul in cap sa il termine cat mai repede, la fetele cu examene sa aiba bafta si sa le treaca, iar la cele cu munci sa aiba o zi frumoasa si usoara.
Poate mai intru azi.
Aura(38) mamica Nicoletei
POZE
Leditia spune:
iuly bine ai venit si sarcina usoara in continuare..vad ca mai ai un pic si nasti..no,sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si cuminte.
pupici.
POZE
nastasie spune:
aura, bine ai venit.nastere usoara si sanatate multa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Madamsadamy spune:
Buna ziua fetelor.
Iulyp bine ai venit printre noi; vreau si eu cu capul pe burtica!!!!!
SA-ti traiasca printesa si bb-ul sa vina sanatos si usor.
Mai Roxy, pana acum vroiam sa-i manac manutzele, acum vreau si urechile. S-ar putea sa nu mai ramana nimic neatins din frumosul tau baiat. La mai multi cercei sa am eu ce sa pap.
Am inceput masaj anticelulitic acasa( multumesc Taniei )dar ar fii trebuit sa fiu sarguincioasa si la regimul alimentar si nush de ce nu prea reusesc. Neuronii mei lucreaza si-mi cer diverse chestii pe care multe nici nu le am in casa; si spun in gand nuuuuuu; dar imi pun banuti in buzunar si ma indrept spre chiosc si-mi iau. Cel mai greu e sa renunt la paine cand o cumpar miroase de mor, iar sambata sau duminica mananc cozonac la greu.Of of of trebuie neaparat sa slabesc putin pentru ca anul asta in octombrie avem nunta mare cu prima dintre nepotele din partea sotului si imi doresc o rochie de la magazinul ala din bucuresti care aduce rochii din state Mistral, parca e numele magazinului.
Spor la treaba renovarilor, mai pe la jumatatea lunii incepem si noi modificari in apartament. Poate stiti unde imi pot vinde mobila de dormitor. Este de opt ani achizitionata in stare f.buna, saltelele le-am schimbat recent. NUsh daca printre poze am si cu dormitorul dar o sa pun sa o vedeti.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
ina78 spune:
Buna ziua!
Nu v-am mai scris de mult dar va urmaresc in continuare.
Madamsadamy - cum e masajul anticelulitic? Da roade? Sa ne tii la curent. mai sint si "altele" (nu va suparati ca vb. la plural, dar ma simt cit mai multe la un loc - ma tot ingras) care ar avea nevoie si din comoditate si lene nu reussesc sa faca ceva.
iulyp - bine ai venit. DC e o mare familie. eu personal am avut multe de invatat de aici.
Leditia - eu am inteles ca asa va fii toata vara. Vremea schimbatoare. Canicula si ploi.
jone - imi pare rau sa aud ca ai astfel de vecini. Si eu care te invidiam ca stai la curte. E buna ideea data de Leditia, nu poti incerca sa filmezi perlele lor. Si apoi cu o reclamatie poate-i mai sperii.
Crig si Lulu77 bafta la examene. Sint convinsa ca veti trece peste ele fara nici o problema.
AngeliquedeS - multa sanatate. Capul sus si mergi mai departe si nu te mai invinovatii.
constantencelor.
Si noi sintem inca in renovari si se pare ca nu mai terminam... dar ne facem noi mari. In plus cred ca am luat o maladie de pe forum, vreau si eu bb... dar vad ca n-a "prins" la prima strigare.
Mai vb.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
roxanaz spune:
Aura bine ai venit printre noi. am sa te trec in listuta. intrebare...Nicoleta e deja nascuta sau e numele pe care il veti da fetitei? sarcina si nastere usoara...ca nu mai ai mult! ce doctor ai?
Jo ce vecini....buah! vb Leditiei, pune camera sa inregistreze.
Ina bine ai revenit! spor la incercari!
Tatiana uuuh ce telegrafic iubito! mai multe mai multeee! poze noi?