All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 8
liris spune:
Oana, sanatatea este cea mai importanta.
in rest ca-i baietel, ca-i fetita, deja doar un detaliu ...
am facut si eu tratament local deja de doua ori in sarcina asta: cu gyno-daktarin de 400mg (3 ovule). dupa primul tratament candida a revenit. acum l-am facut pe al doilea deja, vreau sa iau toate masurile sa nu mai revina. eu incerc sa stau departe de medicatii (deja am luat stilul olandez ) dar ptr candida asta trebuia sa fac ceva ...
Claudi@ spune:
Buna fetelor
Stie cineva numarul de tel de la informatii gara Constanta? I-mi trebuie urgent.
Multumesc anticipat
lulu77 spune:
9521 -Informatii CFR
Sau 617.930 - Centrala CFR - si ceri la informatii.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
Incearca si la :66.22.22
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, din nou eu pe firmament. Am inceput sa fiu mai bine, doua zile nu m/am oprit din plans, acum m/am resemnat. Ma gandesc daca nu cumva i/a daunat sarcinii faptul ca am facut o radiografie cand am ajuns in spital (cu o saptamana inainte sa aflu ca sunt insarcinata am facut intr/o noapte o criza groaznica de astm si am ajuns in perfuzii la spital. In perfuzie nu am avut nimic daunator pentru sarcina dar mi-a facut si o radiografie si nu pot sa nu ma gandesc daca nu de la asta am pierdut. In fine, sunt perfect constienta ca nu are sens sa imi fac acum procese de constiinta dar stiti cum e, parca nu te poti stapani...
Multumesc inca odata ca sunteti alatui de mine si sper sa ne auzim cu vesti mai pune. Va sarut pe toate.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Leditia spune:
AngeliquedeS o sa fie bine,nu te invinovati,stiu ca de obicei asta e tendinta,dar iti spun ca nu merita pt ca nu esti tu de vina..Canalizeaza-ti energia spre altceva si o sa-ti revii,desi rana o sa ramana acolo pe suflet..
te pupic.
POZE
dadi_t spune:
Salutici!
Ei ...ghinioanele se tin scai...azi s-a imbatat zugravul si l-am trimis acasa. Pentru maine m-am invoit special sa-l urmaresc sa termine baia, ca altfel ma termin eu cu nervii.... azi trebuia sa remedieze ce a stricat instalatorul. Sunt vraiste cu toate in casa... dar mai ales cu baia.... ma doare ca tb sa stau chircita in cada sa nu stropesc peretii ca nu sunt inca chituiti...la masina de spalat n-am racordurile facute.....bey....se termina odata calvarul?????
Adriana, m-am uitat de curand pe pozele voastre.Tare frumoase si mi-a placut mai ales ca stati la casa....,miam-miam....
Adinutza-ce bine....cei mai fericiti vor fi piticii tai...Tinem pumnii sa reusesti mutarea cea mare.... adica definitiv in Constanta!
Lulu, Leditia-succes la examene!Eu am avut emotii in toti cei 7 ani de <facutltati> si se soldau invariabil cu .... deranj la stomac.... imi era de fiecare data frica ca nu o sa pot intra in examene.Noroc ca pe ,,vremea'' mea puteai sa intri cum voiai, asa ca intram intotdeauna cu primii 5 ca sa scap mai repede...
Simona...pupici pe burtica...In timpul sarcinii am contactat E.Coli si am luat vreo 2 tratamente cu antibiotic(Cuminol-parca)si tot n-am scapat de ea....Nici acum nu stiu daca am scapat sau nu...dar in general in sarcina se acutizeaza tot felul de ciupercute...
Kristina-razele X afecteaza evolutia postnatala a bebelusului-adica pot aparea eventuale malformatii la fat. Nu produc avort. Asa ca daca stai sa te gandesti...tot raul a fost.... spre bine, daca pot spune....Sanatate multa!
Bibica mea are o evolutie spectaculoasa de cand sta cu bona...vorbeste destul de bine, face propozitii lungi, spune poezii si cantecele(ajutata)si ....Isi aduna jucariile fara sa protesteze si-si duce siungurica farfuria in chiuveta. Isi spala mainile si manecile... este harnicuta foc. Seara la culcare ma mangaie si-mi spune : <moi-moi , mami ie fumoasa si cumite foc>... banuiesc ca asta e replica bonei. Pe bona o adora si sunt tare incantata de asta. ,mananca foarte bine...dar asta n-a fost o problema niciodata pt. ea si-s bucuroasa ca a inceput sa bea sucuri si alte lichide, in afara de lapte si apa.Ziua sta fara pampersi, dar e pusa conmtinuu pe olita de noi.Nu spune decat cand face kk. La pishu nu... anunta...dar nu cred ca mai dureaza mult si trecem si la urmatoarea etapa..
Gata m-am intins si mi-e cam somn!
O noapte linistita!
Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
crig72 spune:
va salut si eu ca de obicei la aceasta ora tarzie
jone m-ai distrat cu scaunele.Mi-ai adus aminte de noi cand ne-am mutat prima data in casa noastra mult timp n-am avut scaune si multe altele dar era tare bine ca aveam casa noastra mult dorita.Asa ca voi sa fiti sanatosi si cu timpul vor fi de toate.
Alina(lulu) e bine ca te-ai calit, eu dupa atatia ani inca nu.asa ca esti un exemplu si pentru cineva mai baba ca tineca si eu mai am de dat niscai examene dar peste vreun an doi.
Mada la Mariuca la gradi dupa ora 9 se inchide poarta la gradi.Intarziatii(ca noi de ex)suna.Sunt tare multumita ca exista aceasta masura de securitate.
Tatiana trece timpul repede....noi nu ne dam seama decat uitandu-ne la copiii nostri.
Tania se face anul acusi de cand nu te-am mai vazut.Noroc cu pozele.Ce bine iti sta in parc cu fetele tale dragi!!Anduta e o adevarata domnisoara.Si Bibi a crescut!
va doresc o zi cat mai placuta!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
nastasie spune:
tania, nu stau la casa, din pacate.poate ai vazut pozele de paste cand eram la curte la nasi sau cele de la 1 mai cand a m fost la giurgiu, la tara, la niste prieteni.era bine daca stateam la curte.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004