All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Leditia spune:
'neata fetelor!
Io invat,invat..emotii mari,nu mai dorm noaptea..ma dispera starea asta de tensiune..vreau sa vina odata ziua aia si sa scap.
Lulu la ce facultate esti?Bafta multa in continuare la examene.
Imi tineti si mie pumnii vineri pls,ca daca reusesc sa-mi stapanesc emotiile este bine,daca ma las dominata de ele..e naspaaaa ca ma pierd!Numa' cand ma gandesc,ma doare stomacu
Va pupic dulcic si ma intorc la ale mele..
Daca stabiliti o intalnire mi-ar face placere sa vin si eu...daca ma primiti bineinteles.
POZE
lulu77 spune:
Leditia , acum fac managemnet Financiar Contabil!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Fiquelle spune:
Fetelor, succes in continuare la examene...pt emotii, ati incercat ceva anti stres sau chiar un calmant, in ziua aceea? Roxa, ce zici, ar ajuta?
Adinutza, felicitari pt mutarea temporara! sa te bucuri de casa!
Noi azi incepem curatenia in apartamentul cel nou si pe mine ma doare burta, ca m-a palit cm...si asa chef de munca aveam si parca vad ca fara un Nurofen nu pot sa fac nimic!
Angelique, cum te mai simti?
Simonici, ce ai la burtica "surprise", ca nu am retinut, daca ai zis, fata sau baiat?
Sanzi, de asta imi este si mie frica la gradinite, sa nu intre oricine pe acolo...mie mi-e groaza de ce aud la tv despre copiii disparuti
_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"
roxanaz spune:
Leditia multa bafta si nu te lasa coplesita de emotii...trebuie sa iti spui ca totul va fi bine! tinem pumnii sa iasa totul ok!
Alinutz bafta si tie....10 cu felicitari pe linie!
Mada....ar merge numai sa nu le adoarma. pe bine "pe viu"!
liris spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
neatza!
Simonel am terminat cu capsunile, gata, nu mai zic nimic! ala e lactobacillus din cate stiu eu.....lactobacillus cassei (imunitas) - e actimel de la danone sau .....inca unu de la nestle! (am uitat cum ii zic ei.....pfffff.....dar imi aduc aminte.) sunt ok. acu nu stiu ce efect ar putea avea pe candida vaginala dar....nu face nimic rau. asa ca bea linistita.
Adriana imi pare rau de Razvan. maseaza-i manuta si vezi daca il doare. si supravegheaza-l sa nu cumva sa se umfle. daca da....fuguta la medic. sanatate si sper sa nu fie nimic!
Sanzi mici si negre sunt si afinele (netede) si coacazele (dar cele din urma sunt mai mult spre rosu). murele sunt ca zmeura dar negre. oricum toate is bunee.....dar tac ca se supara Simonel pe mine
o zi super tuturor!
ha!ha! salivez pe aici. spune, spune ca-mi place sa visez ... deja treceti la capitole de fructe, de care nu am mai mincat de cind eram mica si mergeam in tabara ...
sa-ti zic ce scrie pe sticla:
acidophilus-lait acidifie bio-dynamique:
le lait acidophilus est un boisson lactee fraiche avec les cultures speciales lactobacillus acidophilus et lactobacillus casei. ces cultures combattent les bacteries indesirables et contribuent au renforcement des defences naturelles. bla-bla-bla (ca copiez de pe sticla) si acidophilus contribue a stimuler l'equilibre des bacteries de la flore intestinale.
Mada, e baietel.
lulu77 spune:
Multumesc de incurajari!
Cu emotiile ,stresul in timpul examenelor ....stau cam prost! Adica sunt "cam nesimtita" la faza asta...
Am trecut de faza asta ,multumesc lui Dumnezeu.
Cand am facut cealalta facultate ,am avut emotii mari ,doar prima sesiune .....apoi gata ,m-am invatat .
Iar acum ,is deja baba ....asa ca trebe' sa dau exemplu la colegii mai tinerei .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
liris spune:
a si folosesc doar lactacyd (www.lactacyd.com) ptr spalarile din zona. oare oi dovedi eu vreodata candida asta a mea?
Oana spune:
Simona, nu trebe s-o dovedesti, si eu am avut si mi-a zis dr. ca e normala in timpul sarcinii, pastile nu mi-a dat ca afectau bebe, mai erau niste chestii locale dar trebuia sa isi dea si sotu' etc. pana la urma nu mi-a mai dat nimic.
PS. Si iti convine baietel sau voiai fata?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
jone spune:
salut si eu constantencele!
sunt happy ca aseara m-am chatuit cu sotul.
hihihi azi am montat pavilionul de rafie.casa e vraiste dar eu montam pavilionul si am pus si 2 pereti.si acum are fata mea unde sa se joace la umbra ca nu vrea cu nici un chip sa tina ceva pe cap.am incercat si cu batic si cu palarie.nimik.
dar ce vroiam eu sa zic:
DECLAR SEZON DESCHIS LA BAUT CAFELE PTR TINERELE DOAMNE (adik noi) SI PTR COPII SEZON DESCHIS LA SCOBIT NISIPUL!
obs:nu e obligatoriu numai ptr mamici.
numai sa ma anuntati daca vreti sa veniti ptr ca trebuie sa fac rost de scaune si sa dezvelesc nisipul
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"