All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 10
jone spune:
bun venit noilor forumiste pe acest subiect.
e buna ideea cu filmatul...dar ce fac noaptea?
vorbeam preventiv de intepaturi de insecte...dar alex a reusit sa cada cu nasu in dovlecei...si e julitaaaaaa de zici ca dovleceii au sarit pe ea.
dana, eu am inghitit spirulina.acum nu stiu daca chiar de la ea am slabit dar e a doua oara cand dau jos dupa mine.si fara paine
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Madamsadamy spune:
Ionelia, spune-mi si mie doza pe care ai luat-o.
De cand am postat mai devreme pana acum am fost prin en gross sa-mi cumpar vase pentru poimaine cand e sambata mosilor si se dau castronase la copii si cani. Vin de acolo putin deceptionata din cauza abundentei de vase chinezesti ieftine si proaste si lumea le cumpara ca nebuna. Noroc ca mai sant si magazine cu vesela romaneasca putin mai scumpa dar calitativa. Am cumparat pentru cei mici niste frumuseti de cani cu pestisori aplicati si cu flori de ti-e mile sa le folosesti.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
sinzi_ana spune:
Neata si de la noi...
Avem si noi ceva vesti...
Venim in Ro pe la sf lui iulie pt 2-3 sapt (io cu David) pt ca in august incep munca. O sa fiu teacher la preschool la o scoala cu predare in sist montessouri...si il mut pe David cu mine...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
iulyp spune:
Multumesc fetelor pentru primirea calduroasa.
Roxanaz Nicoleta e fetita mea de 1,8anisori iar bebe din burtik e baietel, se va numi Andrei si am programata cezariana pt. 12 iunie la Medgidia cu dr. Belcin Anca.
Pt. listutza uite data nasterii 19.10.1976. Daca mai trebe ceva zi-mi si ma voi conforma.
Inca o data multumesc pentru asa primire. Uite din partea mea muuulte
Aura(38) mamica Nicoletei
POZE
iulyp spune:
Haaa. Acu' vazui ca-s si io pe listutza trecuta.
Roxanaz banuiesc ca tu m-ai trecut. Uite un mare din partea mea.
POZE
sinzi_ana spune:
Iulyp, ce dulce e fetita ta cu urechea pe burtica!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Madamsadamy spune:
Sanzi te asteptam. Sa veniti sanatosi; simt ca deabia asteptati sa veniti in Ro.
Apropo toata lumea bate apropoul de o intalneala; nu are nimeni nici o idee? Sa fie intalnirea in zii cu sot pentru ca in cele fara sot eu sant de servici. Sa stiti ca si copii mei abia asteapta sa-i mai iau la o intalneala.
HAI SA NE ORGANIZAM.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
ADINUTZA spune:
Salutare,
Jone, eu as zice sa vorbesti cu vecinii, k de la adult la adult, sa-i intrebi daca au vreo problema cu tine si daca sunt recalcitranti sa le faci o reclamatie la politie. Daca ma vezi online, vorbim mai mult despre asta, daca vrei.
Sanzi, abia va asteptam!
Angelique, gandeste pozitiv,
Saptamana viitoare sotul meu va pleca la munte cu Bodo si eu raman acasa, la servici Se duc sa se distreze "ca baietii"
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
jone spune:
ah adina daca ar fi oameni.dar din nefericire nu sunt.
nici nu ne apukasem de casa, adika nici nu se sapa la fundatie si deja chemasera primaria.
si ei au constructie fara acte si chiar pe hotar cu noi si nu ne-au cerut aprobare.e poveste lunga.dar sa se preteze la nemernicii din astea...nu ma asteptam.
sanzi iti vei petrece concediul pe litoralul romanesc?
dana, luam 2 pastile de 3 ori pe zi si parca era de 500 (sa caut tubul si iti zic) si era la tub de 200 de pastile.
pupici.
ps. la noapte stau la panda!
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
iulyp spune:
Buna seara.
Sinzi merci pt. apreciere.
Jone pai si cu asa vecini inseamna ca tu nu o sa ai pic de tihna toata viata de acum incolo. Trebuie neaparat sa gasesti o modalitate de ai potoli.
POZE