All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 11
iulyp spune:
Neata fetele!
Doamne ce vant mai bate.
Daca nu reusesc sa mai intru azi va doresc un wk frumos.
Aura(38) mamica Nicoletei
POZE
roxanaz spune:
neatza mai tarziu
Aura am sa completez listuta cu datele. deci esti mamica de 2 ori....ce frumos! cand e nascuta Nicoleta?
Sanzi wow ce veste bunaaaaa! abia astept sa ne vedem!
Jo si eu cred ca trebuie sa discuti cu vecinii....serios. daca nu te asculta...vb la politie si gata.
Adina distractie placuta baietilor tai la munte!
o zi frumoasa tuturor!
ina78 spune:
Buna ziua, ca dimineata nu prea mai e ...
roxanaz am vazut ca m-ai trecut pe listuta, ziua de nastere: 27.04.1978
iulyp am vazut pozele, superba burtica. Vreau si euuuuuuuuuuuuuu.....
jone - nu poti sa incerci sa ataci tu vecinii? Trebuie sa-i pui la punct intr-un fel. Oricum sper sa ai parte de liniste.
constantencelor
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
AngeliquedeS spune:
Si eu vreau sa ne intalnim, ce spuneti? Ne organizam?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
emaaimee spune:
buna dragele,
sper ca sunteti bine.
nu am reusit sa va citesc decat ultimele 2 mes.si eu as vrea sa ne vedem.
fata mea a fost bolnavioara,acum e mai bine.
am pus si eu poze dk vreti sa ne vedeti:http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/album?.dir=e2d7re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
ma duc sa incerc sa ii dau sa pape,sper sa vrea
va pup.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
crig72 spune:
va salut si eu pe fuga ca merg s-o iau pe Mariuca si directia Mamaia.
Bun venit iulyp!Mai ai un pic si vei fi dubla mamica.Ce frumos!!Numai bine!
Vad ca multe vrem intalnire..Ce frumos ar fi sa ne vedem undeva in aer liber!!Eu merg des cu Mariuca in Mamaia pe faleza si ne bucuram nespus cand ne intalnim cu cineva cunoscut.
Va pup si pe curand!
O zi buna Constanta!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
iulyp spune:
Hai ca tot am mai intrat pe aici.
Crig distractie placuta prin Mamaia.
Tatiana distractie placuta si voua la Tulcea. Mai da ce fetitza desteapta fok are mama. eu dulceatza mica si frumushica fok mai ca tare multe stie sa faca.
Emaaimee multa sanatate la printzesa mica.
Ina eu vreau sa scap de ea ca nu mai pooooot. M-am saturat sa ne tot certam pe coastele mele
Roxa, Nicoleta mea e nascuta pe 29.09.2004.
de la mine pt. voi.
Aura(38) mamica Nicoletei
POZE
sinzi_ana spune:
Neata!!!
David azi are zi de balaceala...
Tatiana cred ca e super Bia cand se imbraca singura...al meu doar stie sa se descalte!!! Barbatii astia!!!
Roxa, da!!!! Si eu...de abia astept vacanta!!!!
Jo, se pare ca litoralul romanesc are mai multa "tragere" decat Miami!!!! hihi...
Adinutza...super!!! Si voi ramaneti ca fetele acasa?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Ontica Camelia spune:
Salutari si de la noi!
Nu am mai scris de mult, dar am citit tot ce ati scris voi.
Bun venit noilor sosite! Am vazut si noi poza cu burtica si Alex si-a amintit ca am o verisoara care a fost insarcinata (acum are doua bucati baieti gemeni)si de atunci tot spune ca ea are bb in "butica".
Adinutza felicitari pt reusita de a veni aproape de casa. Poate se va permanentiza. Asa, lasi baietii la munte? Sa vezi petreceri ca intre voi fetele. Si noi il avem pe tati la o instruire la Sinaia, se vaita saracu' ca ploua exact cand ei termina instruirea si nu pot pleca in oras. Au fost avertizati sa nu iasa noaptea din cabana din motive de ursi.
Sinzi cum stai la capitolul rabdare, acum cand trebuie sa pleci spre Ro ?
Jone se pare ca ai vecini infantili. si multa rabdare pana reusesti sa rezolvi cumva problema.
Tatiana drum bun la Tulcea. Felicitari pentru progresele d-rei
Crig cum a fost plimbarea?
Tania cum a reactionat "mesterul" cand a vazut ca esti pe post de politai? Ma bucur ca Bianca se intelege asa bine cu bona si ca are progrese vizibile. la fete.
Pun aici cateva poze "calde" cu noi
Edit ca sa va urez un we placut si multa sanatate pt bb bolnavior emaaimee.
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
CRIXIA spune:
Ma bucur sa fiu iarasi cu voi!
Bun venit celor noi!
Dady, are dreptate, ar cam trebui sa pun niste poze cu Alexia, sa vedeti cat a crescut!
Sa stiti ca ii place la cresa, se trezeste inainte de ora 7 si vrea s-o imbrac, sa ajunga cat mai repede la cresa! Sunt multumita ca si-a schimbat programul(seara adoarme inaite de ora 22; face kk dimineata, ca tot omu'), mananca la cresa ambele feluri. E bine!
Noi suntem ocupati, servici, firma, constructia casei.
Vreau sa va spun ca am renuntat la serviciul meu si ma va angaja sotul meu la firma, caci nu se poate in 2 barci.
Va pupik!