All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 12
jone spune:
mie nu mi-a mers netu azi.
va pup si revenim maine.
multumesc ptr incurajari.i-am scris si sotului despre cele intamplate si ne vom grabi cu gardul.
pupici.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Cornelia spune:
Buna!
Sunt in urma rau cu cititul.
Angelique, imi pare foarte rau. Am trecut prin asta si uite, acum ce copii frumosi am .
Iulyp, Ina, bine ati venit!
Sanatate celor bolnaviori!
Felicitari pt. progresele copilasilor!
Sanzi, ce veste buna! Dar va e dor, nu gluma, de veniti asa repede .
Adinutza, ma bucur c aai si tu un ragaz si esti acasa.
Crixia, felicitari pt. decizia luata! Mult succes!
Daca e cineva interesat, maine, la ora 11, la Clubul Magicienilor (Str. Banu Mihalcea 127) incep cursuri d eteatru pt. copilasi! Nu stiu multe detalii. Se adreseaza copiilor un pic mai marisori, dar voi fi acolo cu Maria, fara pretentia ca va fi si interesata.
A, daca se simte bine Maria, ca am fost cam bolnavi sapt. asta. Credeam ca ne-am facut bine...dar Stefan e mucos, tuseste si parea sa aiba putina febra.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/photo/550940998/2641491110087737923UmpDQD am mai pus si noi poze
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
jone spune:
buna dimineata!azi e zi de plaja!
in asteptarea super aragazului si a super cuptorului la care visez ma duk sa iau unul din ala mic cu 2 ochiuri.
oau sanzi ce baiat mare!
aseara am "spalat" masina de fapt m-am mult am clatit-o si ama vut ajutor de la alexandra: inmuia stergatorul in baltoaca si apoi dadea pe masina si apoi ca sa fie si mai bine baga manutele in aceaiasi baltoaca (acolo ii erau si piciorusele) si apoi dadea pe masina.
dar se cheama ca am spalat impreuna.
va pupik
si sambata frumoasa.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
lulu77 spune:
Buna ziua la toata gasca!
Ptr mine deja este ziua ,sunt treaza de la ora 06.00 , am avut examen..dar am scapat pana sambata viitoare !
Am "trecut" sa va salut ,sa va urez un week-end frumos ,distractiv si calduros! Pupicei
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Fiquelle spune:
'neata si de la mine!
Bun venit fetelor noi! Nastere usoara, Aura!
Am reusit sa intru si eu putin, sa va salut, intre doua alergaturi...suntem prinsi cu zugravitul si mutatul, mai am o saptamana de scoala si apoi incep examenele, sper sa termin pana atunci, de aceea dau zor de i-am zapacit pe toti ai mei, care s-au transformat subit in zugravi/zidari..! Am descoperit ca mai bine decat un zugrav sau zidar munceste propriul sot din dotare, care nu e zugrav/zidar, dar care a facut niste chestii minunate la apartament, impreuna cu fratele meu, care este venit in tara in concediu
Asa ca va rog motivati-mi absenta, ca sunt tare prinsa! Abia astept sa ma vad mutata!
Crix, adica te angajezi la firma voastra , nu? supeeer!
va pupic!
_
Ontica Camelia spune:
Mai da' pustiu mai este p'aci'!
Sunteti pe plaja sau numarati vasele primite de "mosi"?
Se pare ca s-a mai potolit vantul si este super de plimbare!
O seara frumoasa si o duminica linistita tuturor!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
CRIXIA spune:
Fiquelle, cum tu iti pui familia la treaba, asa ma pune si pe mine sotul, ca e seful!
Spor la treaba!
Si noi suntem muciosi! Pai trebuia sa culegem ceva virusei de la cresa!
iulyp spune:
Buna.
Multumesc fetelor pt. urari.
Sinzi ce baiat frumusel ai. Dar vreau si io la bazin. Of ce dor imie de balaceala.
Crixia voi la ce crese mergeti? Noi suntem la nr. 13, ma gandeam ca poate si voi tot prin zona.
Si ca sa fim si noi in ton raportam muci la greu de care nu reusim sa scapam de mai bine de 2 luni.
Aura(39) mamica Nicoletei
POZE
sinzi_ana spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Camelia am vazut pozele cu frumusica ta...e tare dulce!!!
Cornelia, cu putin noroc pic chiar de ziua Mariei..hihi!!!!
Iulyp, multam!!!! Aici balaceala la greu!!!
Jo, de maine o lasi singura sa spele!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David