All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Julyp, noi mergem la cresa 2, in zona spitalului, e la 2 minute de noi! Unde stati voi?
Ti-am vazut comorile, e asa scumpa micutza ta! Cine te va ajuta cu 2 copilasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Aura nastere usoara!
Cornelia cum se simte Stefan?Ai fost cu Maria la club?Daca da astept sa-mi spui cum a fost.
Mariuca de ieri a inceput un curs de dans sportiv.La inceput nu a vrut sa intre ci doar sa priveasca dar apoi a prins curaj.Azi nu a mai fost nici o problema.E cea mai mica din grupa.Ma bucur ca face miscare si sper sa-i placa in continuare.
mai stam un pic si ne pregatim si noi de-o plimbarica.
pupici si o zi buna in continuare!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buna dimineata de la noi!!!
Azi se anunta primul mic - uragan...Pana acum doar a plouat peste noapte...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pupici.

ieri am fost la un botez.frumusel copil dulce dulce si neasteptat de cuminte.nu v-am mai povestesc cum am scotocit dupa pantofi, ciorapi si altele.
mi-a prins bine o iesire mai ales ca m-am intalnit cu fosti colegi de ai mei.
m-a uimit ca multi s-au mutat in eforie nord si eu care credeam ca sunt singura pe aici.
azi am fost la selgros si se pare ca duminik intre 11 si 12 este semiconcert cu instrumente.si duminica trecuta erau acolo.am lasat-o pe alex sa asculte si sta cumintica cumintica in carucior si asculta.

voi ce faceti?plaja?
bravo mariucai.e fata mare de acum.
sanzi - tinem pumnii.
madalina - rezultatul poate ca nu e 100% calitativ dar satisfactia este cu siguranta.sotul meu vorbeste cu asha mandrie de zidul pe care l-a ridicat el si camera pe care el a tencuit-o.e o diferenta mareeee fata de ce au facut mesterii si ce a facut sotul meu.dar crede-ma ca mai mult ne place camera facuta cu manutele noastre.
asha ca tot inainte.

pupici dulci.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

La aceasta ora sunt intr-o mica pauza, dupa care ma reintorc la smotruiala!
Jo, poate depinde de mesteri, noi n-am avut parte pana acum de vreun Manole extraordinar, asa ca pot spune cu mana pe inima ca tavanul reparat /gletuit de sot e cel mai frumos/ingrijit/finisat vazut vreodata
Crix, lasa mama ca asa e bine, in famelie...
Julyp, cum asa, de 2 luni are muci? saracuta...totusi, nu e nimic care sa rezolve pb?
Sanzi, tinem pumnii sa nu va speriati si sa va ocoleasca miniuraganul!
Crig, e super la dans sportiv si de societate, am facut si eu pe vremuri...of, ce vremuri, ce as mai vrea din nou....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Sanzi, curaj! Speram sa ramana la stadiul de mic uragan. Vii la sf. lui iunie??? Scuze, ca nu citesc in urma, dar retinusem ca in iulie. Ar fi super sa fiti pe 2 aici.

Crig, pupici Mariucai! Unde ati gasit cursul asta de dans? Si pe mine ma tenteaza o activitate din asta, dar imi e ca e prea mica si nu o primesc.

Noi nu am fost la cursul de teatru, ca suntem cobza in continuare. Am avut doua zile grele rau. Mai ales cu Stefan, care a plans intr-una. Ii ies si maselutele, iar raceala asta e tot ce ii mai trebuia.

Iulyp, ce putin mai ai pana nasti! Ce bine ca Nicoleta merge la cresa inainte de a se naste fratiorul.

Of, eu deja sunt ingrijorata de reactia Mariei la gradinita, din nou. De cand am dus-o sa vada gradinita si s-a prins c anu mai are scapare si ca toamna e aproape, am inceput iar s aam mici probleme cu ea. Sper sa trecem cu bine hopul de la toamna.

O sa incerc sa pun niste poze, sa vedeti ce pictorita e Maria. Revin.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, inca cautam preturi si comparam...eu pot sa plec oricand...hihi...sunt cu bagajele la usa!!!
Nu o mai baga in seama cu gradinita, ca o sa se obisnuiasca asa repede!!!
David merge aici fericit la gradi, desi a incasat-o in prima zi!!!
Sanatate lui Stefan...de abia astept sa il vad!!!

Uraganu se pare ca a trecut...de fapt a fost o ploaie cu tunete...hm...nu mare branza!!! Am reusit sa mergem si in parc si sa facem cateva ture cu bicicleta!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Uitati picturile: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/detail?.dir=/8114&.dnm=c14ere2.jpg&.src=ph

Sunt tare mandra de ea!

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Sanzi, bine ca a trecut uraganul!

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Cornelia wow ce frumos picteaza Maria! succes mult la gradi la toamna...si sanatate sa va treaca mucisorii!
Sanzi bine ca a fost minora furtuna.
Aura vb fetelor....cum sa nu treaca 2 luni mucii???? e cam mult totusi.....
eu de miercuri sunt la congres la poiana bv....sper sa nu ne ploua/ninga iar!
o saptamana frumoasa tuturor si succes celor ce sunt in renovari!

Mergi la inceput