All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Adinutza, imi pare rau ca nu am stat de vorba mai mult la Metro dar eu alergam dupa baietii mei, ca de obicei..Tot timpul ne pierdem pe acolo.
Cornelia, am vazut si eu desenele Mariei. Sanatate multa la toti. Nu iti mai fa probleme cu gradinita, pana la urma trebe sa o accepte. La noi a durat cam 2-3 luni, dar acum i se pare normal.
Crixia, mai bine ca ai renuntat la serviciul tau sa ai timp mai mult sa te dedici firmei voastre. Multa bafta.
Roxa, sa aveti vreme buna in Poiana, cand te intorci?
Cristina (crig) unde face Mariuca cursurile de dans sportiv?
Sinzi deci vara asta tot la Cta o veti petrece. Si din august unde vei lucra?
Jone, mult succes cu vecinii rauvoitori sa rezolvi cumva problemele.
Iulyp (Aura), nastere usoara si felicitari pentru curajul de a fi o "superwoman" (adik o mamica de 2 ori).

Fetelor, eu am facut gem de capsuni dar mi-a iesit cam moale si cred ca am pus si cam mult zahar. Ca sa fie mai tare trebe sa il fierb din nou?
Cine a mai fost ieri la plaja? Ati vazut ce desfasurare de forte prin Mamaia, camioane de la Apele Romane incarcau algele de la malul marii, (pe la Perla era negru malul), si polististi defilau incolo si incoace. Pana la urma am aflat care era misterul, venise ministra Mediului in inspectie pe litoral sa vada cum arata plajele...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

o saptamana mai buna!
roxana plimbareata mica ce esti!
cornelia pupici pictoriei
adriana voi sunteti dubios de cumintei

pupicei

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

noi am petrecut bine in we:gratar, plaja si nu am mai avut timp de net.
jo, nu suntem cumintei ca d-aia nu mai am timp de net.ne-a trecut si manuta bine ca nu a fost rupta.cred ca vreo entorsa, luxatie ceva.
kristina(angelique), sper sa nu fac vreo gafa, La Multi Ani!, sa fii iubita, fericita, implinita, tot binele din lume si tot ce-ti doresti.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua, dupa doua zile fara net iata-ma recuperata si:

Cornelia frumoase desene cea mai cea este semnatura.
Mada succes si spor in continuare.
Jo, asa de mult imi doresc sa-mi fac si eu casa ca imi vine sa incep constructia in fata blocului(din lipsa de teren).
Sazii,cand am citit ca astepti uraganul am intepenit, felicitari pentru trrecere.

Si parca facea cineva gem de capsuni, daca nu ai pus gelfix sigur ca mai trebuie fiert daca este asa de zemos , iar dupa ce il pui in borcane tine-l 30de min in cuptor la foc nu max dar aproape , apoi opresti cuptorul si le lasi inauntru sa se raceasca. Gemul v-a prinde o pojghita care-l ajuta sa se pastreze peste iarna fara sa faca floare. Daca ai pus zahar mai mult, nu-i numic o sa iasa aproape dulceata.Il poti proba cand este fiert asa: iei o farfurie adanca, si de pe lingura cu care mesteci lasi sa pice cativa stropi pe marginea farfuriei, daca lichidul nu o ia la vale repede si se perzinta ca un lichid vascos atunci poti oprii focul.Succes.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by nastasie

noi am petrecut bine in we:gratar, plaja si nu am mai avut timp de net.
jo, nu suntem cumintei ca d-aia nu mai am timp de net.ne-a trecut si manuta bine ca nu a fost rupta.cred ca vreo entorsa, luxatie ceva.
kristina(angelique), sper sa nu fac vreo gafa, La Multi Ani!, sa fii iubita, fericita, implinita, tot binele din lume si tot ce-ti doresti.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Multumesc!!!! ia uite cine tine minte!!!

Multumesc din suflet pentru urari si sa ne auzim cu bine, sanatoase si fericite, toate fetele de aici. Dau de baut

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Angelique la multi ani! sa fii sanatoasa si as ti se indeplineasca toate dorintele!
Oana ma intorc duminica. cica va fi plioaie si frig. nici nu ma mir, la norocul meu de vreme....noroc ca voi sta 4 zile in hotel pana la 6 seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI!!!!CRISTINEL,. sa fii sanatoasa si inconjurata de dragoste. Abia astept sa ne vedem.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Angelique!!!

Roxa, tinem pumnii sa fie vreme frumoasa!! De hoinareala!!!

Cornelia, super picturile...haha!!! O prietena imi spunea ca IQ-ul unui copil de 3 ani se stabileste pe baza desenului...Il pui sa deseneze un om si in functie de cum il deseneaza psihologii isi dau seama cat de departe poate ajunge...hihi...
Eu am desenele cu oameni pregatite (haha!!!!)!!!

Oana, o sa predau la gradi...

Dana, astia spun uragan la orice ploaie...sau furtuna tropicala (care sunt alea de temut cica)...asa ca io stau tare linistita...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pupici mici si dulci de la alexandra!si un la multi ani calduros din partea mea.
si o vara frumoasa!

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Angelique!sanatate si cat mai multe impliniri!
Mariuca merge la Black Sea.
Cornelia interesante desenele Mariei.Mariuca o data m-a desenat pe mine si mainile mele plecau din cap..hihi.si eu pastrez operele ei.Cand mai veniti prin ct sa dai un semn.
La teatru ati fost in ultimul timp cu piticii vostri?As vrea si eu sa merg cu Mariuca.In seara asta s-a uitat la Alba ca zapada(nu pentru prima data) si la sfarsit a plans impreuna cu piticii.m-am si speriat ca nu stiam ce a patit.Are momente cand e foarte sensibila la unele scene.Traieste pur si simplu filmuletul.
pupici si pe maine!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput