All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 15
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Angelique!
Crig, si Maria facea mainile din cap! lungi... si cu degete multe si lungi . Ce?unde e Black Sea?
Oana, daca acomodarea la gradi dureaza 2-3 luni, nu stiu daca rezist eu .
Roxana, drum si vreme buna!
Noi suntem mai bine. Stefan mai e mucos si tuseste putin, dar i-a revenit tonusul. Ieri, Maria i-a facut o declaratie de dragoste: Stefan, cand te faci mare, o sa ma casatoresc cu tine!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
roxanaz spune:
neatza dragelor
vremea la brasvo va fi execrabila dar asta nu ma deranjeaza...avand in vedere ca voi sta de dimineatza pana la 6 seara in hote. hoinareala...e ptr altii. eu ma duc la munca. macar sambata dupa-amiaza sa fie vreme frumoasa imi doresc!
sunt nitel pe fuga azi ca trebuie sa finalizez niste proiecte....asa ca ne auzim later!
pupici tuturor si o zi super!
Fiquelle spune:
La multi ani, Angelique, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Roxa, drum bun si vreme cat de cat frumoasa!
Oana, la gemul de capsuni si eu pun totdeauna Gelfix de la dr. Oetker. Raman capsunele intregi, ca nu trebuie sa le fierbi mult.
Noi mai avem dormitorul mic de terminat si ne mutam. Sper ca pana smabata sa va scriu deja de dincolo!
O zi buna!
_
Oana spune:
Buna.
Cu gemul de capsuni eu am pus Gelfix de la dr. Oetker dar nu am avut destul adica am pus 2 plicuri la 3 kg jumate de capsuni, si cred ca trebuia plicul si kilogramul... Deci am pus dar mai putin decat trebuia, in fine in aceste conditii, daca il mai fierb o data are ceva? Ca asta cred ca o sa fac pentru ca e prea moale cade de pe felia de paiine...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
nastasie spune:
ce de fete gospodine pe aici.
tatiana, roxa, drum bun si sa aveti parte de vreme frumoasa.sa va intoarceti cu bine.
noi am mai fost in we pe la plaja dar lui razvan ii este frica de apa.asteptam sa se mai incalzeasca ca tare frig e dimineata.iar apa nu se mai incalzeste odata.trebuie sa ajung sa-mi cumpar si costum ca nu mai am.in rest noi suntem pe afara.
vad ca toate vorbiti de cresa.abia astept sa-l duc si eu pe razvan.fetelor, dar cresa nu are vacanta pe vara?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
giul spune:
fetelor din constanta,am pus si eu un anunt la publicitate -cumparari ,daca ma puteti ajuta .multumesc
sinzi_ana spune:
Rox, tinem pumnii sa ploua cand muncesti si sa iasa un soare superb imediat cum termini!!!!
Tatiana, drum bun si distractie placuta si voua!!! Las ca stie tati cum sa se distreze cu Bia!!!
Adriana, poti sa incerci sa ii cumperi un bazin mic, unde apa va fi si mai calda, si nu ii va mai fi frica...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
roxanaz spune:
Sanzi multumesc, asa sa fie!
Tatiana drum bun si voua...si distractie placuta!
Oana eu zic ca mai poti fierbe linistita gemul inca o data. mai ales ca are asa mult zahar. dar mai contoleaza-l azi...ca poate s-a mai intarit intre timp!
gagici eu nu stiu daca mai intru azi....asa ca va doresc zile frumoase si linistite....si sa fiti cuminti! tuturor
ina78 spune:
AngeliquedeS la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii. (cu intarziere)
roxanaz si Tatiana ce bine de voi ca va mai si plimbati, chiar si cu serviciul, luati-ma si pe mine in bagaj ... sa mai schimb putin decorul.
Spor la treaba fetelor care muncesc, spor la invatat celor care mai au examene si constantencelor.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
emaaimee spune:
la multi ani sarbatoritilor!
Roxana-vreme frumoasa la Bv!
nastere usoara
succes la examene!
Sinzi-wow si tu vii aks.
dra mea sta in oglinda si vorbeste cu ea,gesticuleza,rade si se musca de tricou,ca are o pisica pe el si simte ca e aplicatie de cauciucsi e supermaraita cu dintii/maselele si imi rontaie castraveti
va pupam
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII