All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 6
liris spune:
quote:
Originally posted by Fiquelle
daca ai colostru cred ca vei avea si lapte...eu am avut ca si tine o scurgere alb-galbuie
dar acum imi curge, mostly, dintr-unul (dreptul). din stingul aproape imperceptibil. vi s-a intimplat si voua asa ceva?
spor la lucru, sa terminati/finsati/curatati casele/apartamentele repede!
roxanaz spune:
si mie imi curgea mai mult din dreptul. nu jtu de ce. dar si cand nascusem ala era mai milka decat celalalt...cred a suntem defecte toate pe o parte
Adinutza welcome back!!! poate reusesti sa prelungesti perioada asta!
Jo in caz de albina/viespe supraveghezi sa nu se umfle si pui comprese reci. daca vezi ca se umfla repede fuga la spital sau chemi ambulanta. este pericol de soc anafilactic. da-o cu autan ptr copii (cel cu aloe vera) si fereste-o de insecte.
sinzi_ana spune:
Simona, o fi semn bun...Mie nu mi-a curs nimic niciodata din sani...nici dupa ce am nascut...doar daca mulgeam la greu veneau niste picaturi!!! hihi...
Si David e fan capsuni...pe la 1,4 ani manca la greu...si la munte ii dadeam zmeura si cum se numesc alea mici si negre?? (Care au fier mult??)
Roxa, super baietii!!! Dar si Luca e voinic si mare!!!
Adinuta ce ma bucur pt voi...acum te punem sa semnezi condica aici ca nu mai ai scuze!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
hihi...cred ca afine
Sunt micute si negre, nu?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
liris spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
si mie imi curgea mai mult din dreptul. nu jtu de ce. dar si cand nascusem ala era mai milka decat celalalt...cred a suntem defecte toate pe o parte
deci asta poate avea si urmari cumva direct proportionale.
a... inca ceva... o fata din olanda mi-a spus ca preventiv ptr candida sa beau un gen de chefir cu acidophillus. e corect? cit e de eficient? ca deja am comandat citeva sticle.
bey ma terminati cu capsunile (si la mamele de sept-oct vorbesc fetele alea numai de cirese)...
eu am mincat anul asta o singura data o cutiuta de 500g de capsuni, ca erau doar 2 euro.
acum sunt 6 euro/kg capsunile (si nici macar nu-s dulci) si 8 euro/cirese.
si binenteles pupici la toti copiii astia care mai de care mai frumos, y buenas noches y ofcorz gracias!
nastasie spune:
neata fetelor.ieri am tras o sperietura.razvan a cazut de pe canapea pe covor intr-adevar dar si-a prins manuta sub el.rupta nu e, dar cred ca o entorsa sau ceva.vad ca ridica obiecte cu ea, dar mai greu e la ridicatul de jos cand se sprijina in amandoua.dr mi-a zis sa-l urmaresc si azi sa vedem cum e.razvan nu vrea sa pape capsuni, dopar sa-i pasez vreo doua trei in branzica cu banana.dar asa intreaga nu o vrea.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
neatza!
Simonel am terminat cu capsunile, gata, nu mai zic nimic! ala e lactobacillus din cate stiu eu.....lactobacillus cassei (imunitas) - e actimel de la danone sau .....inca unu de la nestle! (am uitat cum ii zic ei.....pfffff.....dar imi aduc aminte.) sunt ok. acu nu stiu ce efect ar putea avea pe candida vaginala dar....nu face nimic rau. asa ca bea linistita.
Adriana imi pare rau de Razvan. maseaza-i manuta si vezi daca il doare. si supravegheaza-l sa nu cumva sa se umfle. daca da....fuguta la medic. sanatate si sper sa nu fie nimic!
Sanzi mici si negre sunt si afinele (netede) si coacazele (dar cele din urma sunt mai mult spre rosu). murele sunt ca zmeura dar negre. oricum toate is bunee.....dar tac ca se supara Simonel pe mine
o zi super tuturor!
nastasie spune:
roxa, aseara i-am facut baita si am luat-o la masat cu sapun.nu a urlat deloc, in nici un loc.umflata nu e.ma gandesc ca daca era rupta s-ar fi umflat imediat sau s-ar fi invinetit.si eu sper sa nu fie nimic.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
lulu77 spune:
Pupici la toata gasca!
Sunt in viteza ....nu am dat raportul ...treburi multe ,febra examenelor .Pana acum sunt ok cu toate , mai am 4 si scap si de sesiunea asta.
Multumesc pentru incurajari ,Mada si Crig!
Succes la treaba ......
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"