All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 5
dadi_t spune:
Kristina, pupici pe obrajori si fruntea sus...Nu poti sa stii.... de ce a fost asa....., dar poti sa speri sa nu se mai intample....Multa sanatate !..
wow,Ionelia sa fie intr-un ceas bun si s-o stapaniti sanatosi! Sa traiti cele mai fericite si immbelsugate zile(ani) in casuta voastra!Si ai totusi mare grija la capsuni, sunt cele mai alergene fructe din cate exista.....lasa ca are tot timpul sa tot pape dupa 2-3 ani....nu te supara....am vazut o alergie naspa tare la baietelul de un anisor unei vecine : niste blande cat moneda de 5.000(vechi) pe tot corpul, rosii si umflate(iesite in relief)..brrrr...
Crixia, felicitari domnisoricii!Poze mamico cand mai pui???
Tatiana, m-ai uitat? Cum mai merge cresa? Tot tu o duci cu masina pe Bia?
Io, tot plina de moluz si de ... nervi... Azi mi-a stricat instalatorul frumusete de gresie abia pusa, cand a montat WC....Sper in 2 zile sa fac si baieeeca omu' .....daca nu... ma duc in mareeee...Daca se ridica nivelul marii sa stiti ca-i de la ei... adica de la noi....
O noapte linistita!
Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
roxanaz spune:
neatza!
Crix te pupic! multumim de urari. o sa fie baietel sa mai aiba Pat un partener de joaca. felicitari pentru Alexia....ce progrese! suuuuper.
Jo uite ca nu ti-am zis eu, ti-a zis Tania.....am sa ma abtin sa imi mai spun parerea daca te deranjeaza atat de tare
Tania succes mult cu santierul sa se termine odata! pune-l pe marele mester sa repare gresia.....adica sa puna alte placi....cum naiba e asa neglijent! sa faceti baie cat mai repede!
fug la treaba...o zi frumoasa tuturor!
nastasie spune:
neata, fetelor.si eu am terminat santierul.ce bine e cand nu mai ai in casa moloz si praf si toate alandala.razvan face din ce in ce mai multe prostii.zilele trecute numai pe la bunici a stat ca sa terminam santierul.si i-a prins bine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Fiquelle spune:
Ha-ha, unii termina cu santierul si varul, altii abia incep...miercuri incepem curatenia, varuitul si apoi mutarea...din fericire am net acolo, asa ca nu e pb cu asta...
Roxa, am vazut pozele, Patrick este un scumpic...
Crig, ok, cand vrei bluzita, imi dai si mie un beep; iti trimit nr pe PM.
Fetelor, va pup, fug la treburi. o zi super sa aveti!
_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"
jone spune:
roxana nu ma deranjeaza absolut deloc.chiar ash putea spune ca esti o comoara ptr mine.si am nevoie sa ma traga cineva de maneca.
pana azi alexandra nu a patit nimik dar o sa ma abtin sa ii mai dau capsuni.
dar cirese?fara samburi bineinteles.
nu am dormit prea bine.casa noua zgomote noi.alexandra a dormit de a rupt si acum e de abea 11.30 si deja doarme dupa ce si-a facut rondu printre florile si dovleceii mei.
ma asteptam sa facem frigu azinoapte ptr ca inca mai este umezeala in casa dar am bagat caloriferul in priza si chiar a fost bine.
pupici la toata lumea.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
roxanaz spune:
Jo iti dai seama ca glumea. ii poti da 3-4 pe zi,. mici...ca e trecuta de 1 an si cu grija sa nu exagereze. eu trebuie sa il tin pe Pat cu forta sa nu devoreze cate un castron...mi-e inca frica de terenul alergen, eu faceam asa bube de la capsuni cum zicea Tania.....da mancam cate un kg odata. si dupa aia stateam si ma uitam la altii cum mananca.
cirese sigur ca ii poti da, fara samburi
Mada spor la santier sa nu va tina mult!
Adriana felicitari ca ai terminat....alta viata acum!
Fiquelle spune:
Roxa si Jo, Sofi a mea nici nu se uita la capsuni...am incercat sa ii dau, dar daca nu recunoaste ceva ce a mai mancat nici nu vrea sa guste... la fel a facut si cu pepenele rosu...
_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"
roxanaz spune:
Mada pune-i-le intai intr-un shake sau in prajitura...si vezi ca anul asta sunt extra dulci! asa ca s-ar putea sa nu le mai refuze. sau zi-i ca-s cirese....ca tot rosii sunt
am completat pozele de sambata si ceva noi: http://community.webshots.com/photo/551012247/2712683140088100014fUwumK enjoy!
ADINUTZA spune:
Dragutelor, am reusit sa ma detasez la Constanta, doar pt 2 luni, dar tot e ceva.
Am intrat doar ca sa va impartasesc bucuria mea, o sa revin cu amanunte.
Zilele astea fac un curs cu politia de proximitate, dar daca hotarati vreo intalnire nu as vrea sa o ratez.
Tania, spor la treaba, sa se termine repede santierul!
Crig si Roxa, tare frumosi blondutii vostri! Pupici pe obrajiori!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
jone spune:
bravo adina!
roxana intrebare intrebatoare preventiva.in caz de ciupitura de insecta (albine viespe sau nu stiu ce sa zic)ce ar trebui safac alexandrei in prima faza?
saru'mana de viitor raspuns
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"