Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 21
viorica avram spune:
Buna fetelor!
eu sunt de regula cu monty dar pentru ca nu mai slabeam nici un gram si eram si foarte demoralizata m-am hatarat sa tin si eu daneza cu voi.sunt in a 2 a zi am dat deja jos 1 kg.adic de la 73 kg am azi 72kg.imi este un pic foame intre mese mai ales dimineata intre mic dejun si pranz.stiu ca primele 3 zile sunt mai dificile apoi te obisnuiesti.acum 2 ani am mai tinut odata dieta si am slabit 7 kg.sper ca de data aceasta sa slabesc mai mult si sa fiu destul de inteleapta si sa nu mai pun la loc.pe mine ma ajuta mult faptul ca fac sport zilnic.sunt curioasa daca pana maine mai slabesc!
va pup pe toate.
Viorica
Ingerasul meu Shalini 
strengarita spune:
Buna fetelor,
dupa cum am promis, ma intorc sa va spun ca inca mentin cele 8 kg minus cu succes
. Spor voua.
Luna75 spune:
Sunt la a doua zi de daneza.Cu spanacul m-am descurcat dar ce fac cu telina de maine seara - mai ales ca aici pot cumpara doar frunze de telina ?
In realitate astept ca sa apara o fata curajoasa care a reusit sa slabeasca cu DD 5 kg.care sa imi spuna ca nu a mancat telina si nici nu a baut cafeaua de dimineata.
Eu mi-am propus sa tin dieta "ca la carte"-cafea deoarece imi produce ameteala.Beau in locul ei ceai verde cu cubul de zahar cerut langa cafea.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Artemis1578 spune:
Luna, eu am dat cateva kg jos cu daneza, insa nu am avut taria de a tine toate cele 13 zile. 
Ma rog, ceea ce vroiam sa zic este ca telina nu am reusit sa o mananc in intregime, mi s-a facut atat de greata incat am luat vreo 2 guri si am aruncat-o. Asa ca ceea ce poti sa faci este sa o elimini. Insa nu o inlocui cu altceva.
Succes!
Anka
si Ubitu 
olim spune:
Si eu sunt a doua zi de dieta si am slabit un kg, dar nu imi fac iluzii prea mari.
O zi frumoasa tuturor
Moira spune:
Fetelor,
Acum am citit si eu prima data aceasta dieta si ma intreb daca pot schimba mesele intre ele, adica masa de seara sa o pap la praz si aia de pranz seara. Si mai e treaba cu mielul...
Va pup si bafta
Moira
Luna75 spune:
Moira,in principiu mesele trebuie luate ca atare,dar sunt fete care au mai schimat mesele printre ele-pana ce nu mananci ceva in plus sau minus nu cred ca e o problema.
La o analiza atenta a dietei mi-am dat seama ca functioneaza in principal pe baza caloriilor negative-de aceea se insista asa de mult pe respectarea intocmai a meniului.
Eu sunt la a 3 zi de dieta ,o sa am miel peste 2 zile,nici eu nu sunt al "fan" al carnii de miel,insa daca am reusit sa mananc spanacul fiert in apa ,ma voi descurca si cu mielul.
Luna75 spune:
Artemis,as fi preferat si eu doar pui caci nici vita nu imi place ,insa vita si mielul consuma mai multe calorii in procesul digestiei decat puiul.
Pui,vita sau miel -dieta asta nu e usoara de tot,dar nu ma las -merg ca magarul inainte incercand sa respect cat mai fidel meniul.