Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 20
Dianami spune:
Buli, bravo! Mai ai putin
!
Nana, nu am baut decat o cafea pe zi, dar si in zilele in care nu era sau era ceai. Insa eu trag de o cafea vreo 2-3 ore
, asa ca am avut impresia ca am baut mai multa
.
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
Dianami spune:
Zeeva, primele 2-3 kg sunt apa, de obicei, apoi apare pierderea de grasime
. Dieta asta nu poate fi tinuta pe termen lung, scrie clar la indicatiile ei ca dureaza 13 zile si o mai poti relua dupa 2 ani daca ai tinut-o strict si integral. Si eu am tinut-o tot pt. stimularea metabolismului, acum sunt in perioada de mentinere si voi incepe Scarsdale peste o saptamana-doua, sa termin cu examenele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Silvana, Gia, ati reusit sa terminati dieta? Cate kg ati dat jos?
Danuta, Cristinici, Emanuela, voi cum stati?
gia22 spune:
Diana Mirela,nu am reusit sa o termin mai aveam 2 zile si am renuntat pt ca am luat o gripa si a trebuit sa iau medicamente si nu am m-ai putut sa o tin imi era foarte rau,la 2 zile a racit si piticul meu am dat-o pe antibiotice si astazi santem bine.Vreau sa ma apuc de luni de regimul disociat sa vedem daca merge, mi se pare mai greu pt ca nu poti sa combini alimentele, o sa va tin la curent.
Spor la slabit!
Gina si
Nicolas
buli spune:
mai am 2 zile si am dat jos 4.
e bine, mai ales ca in ultima parte am tinut o dieta "originala" inspirata din DD
. am avut insa invitatii la masa si alte activitati pe care n-am putut sa le evit si care m-au deturnat usor.
daar ... am o pereche de blugi marimea 28 in care nu prea intru. nu ma las pina nu-i pun pe mine si sa mai stea si bine, nu ca parizerul![]()

duminica placuta
bumbacel spune:
Neata fetelor,
ma alatur de astazi grupului vostru.Visez vreo 10kg in minus. Am sa va tin la curent cu evolutia.
pupici 
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Happiness_4_us spune:
Azi este ziua cu numarul 8 si pana acum am slabit doar 3kg dar ma declar multumita.
Va tin la curent.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
buli spune:
[majoreta}
am terminat!
-5 kg
nu-i rau, dar aseara am gasit niste fustite de cind aveam 52 in talie si m-a apucat o nostalgie ...
mai vin pe aici sa va mai spun 

Happiness_4_us spune:
Eu sunt in ziua cu numarul 9 si tot la 55kg ma situez.
Bafta in continuare.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."