Dieta de 13 zile (daneza) 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

fetelor spre rusinea mea am venit sa recunosc@ca am renuntat...e prea grea pt mine si apoi nu am atat de mult de slabit ,am inceput scarsdale(sper ca am scris corect)e mult mai usoara si relaxata dieta...va urez la toate spor la slabit si multa vointa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Am sa incep de azi de fapt ca ieri nu am avut timp sa cumpar tot ce trebuie. Asa ca dieta mea va fi intre 15 si 27 iunie. Sper sa reusesc.
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Declar si eu ca sunt victorioasa, am reusit sa trec de ziua cu nr 3 si am ajuns in ziua 4.
In aceste 4 zile, am dat jos doar 1,5kg, insa sunt multumita deocamdata, iar in loc de carne de vita maninc numai carne de pui.
Bafta in continuare tuturor!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Felicitari, Ana-Maria, ma bucur ca nu te-ai lasat intimidata de stagnarea din prima saptamana!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

NICIODATA!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Felicitari si de la mine, Ana-Maria!

Sunt in a 5-a zi si s-au mai dus 500gr, in total 2kg si sunt tare multumita!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Nana, mult succes in continuare!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

la mine e ultima zi maine!!! macar nu a fost in zadar!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello
am 61, adica -3 kg.
si mai am 3 zile
ce-i drept am n-am respectat exact, am luat-o destul pe alaturi.
sa vad ce-o mai fi
pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Nana, mult succes in continuare!

Sarumana mult!
Vreau sa te intreb si eu ceva: in afara de cafeaua de dimineata, pe parcursul zilei ai mai baut cafea?
Pupici!

Nana Motoc
Pana la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Am trecut de prima zi in care am respectat dieta ca la carte. Mi s-a parut oribil de grea pentru ca mi-a fost tare foame. Asa ca am mancat masa de seara foarte devreme si ca sa nu ma bag in frigider spre noapte, m-am culcat mai devreme. Azi mi separe totul mai simplu. Abia am mancat masa de pranz dar senzatia de foame nu era asa presanta. M-am cantarit azi dimineata si am slabit cam 1kg insa nu ma astept ca asta sa fie o pierdere reala (deci nu merg pe idea ziua si kilogramul) dar daca voi elimina cam 5-7 kg in cele 13 zile sunt multumita. Ma voi cantari insa de acum incolo doar la jumatatea si la sfarsitul dietei. In general vreau sa respect regimul dar totusi nu voi manca la orele indicate ci atunci cand cred eu. Nu vreau sa iau masa de seara prea tarziu. In fine, am sa mai schimb poate putin si la carne (de pilda, azi am luat putin piept de pui fiert in loc de sunca). DD nu este timpul de regim pe care l-as tine pe termen lung. Am insa nevoie de un start bun ca sa pot continua dupa aceea cu o dieta moderta pana scap de surplus.
bafta,
Z.

Mergi la inceput