Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 18
Androix spune:
Emanuela, intr-un fel chiar vreau sa experimentez. Imbin utilu' cu placutu'
Nu pot sa il respect in ceea ce priveste imparteala meselor. Nu ma astept sa-mi schimbe metabolismul pentru ca sincera sa fiu nu cred ca vreo dieta e capabila sa faca asta in 2 saptamani.
Oricum, mersi pentru raspunsul cu spanacul. Fiert in apa e super naspaaaa, asa ca sunt aproape hotarata sa mai fac o adaptare personala ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Artemis1578 spune:
Androix, eu am gasit spanac la borcan de 700gr. Am pus pe el lamaie si l-am mancat f bine! Am scapat de curatat si fiert, plus ca are si gust mult mai bun la conserva. 
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
Dianami spune:
Salutare, viitoare silfide!!!
Eu ma mentin inca, ma bucur tare mult, mai ales ca am mancat cat de cat normal, dar fara excese. Mie dieta asta mi-a ordonat mesele, iar acum nu mai simt nevoia sa rontai intre mese, sau sa mananc dulce...duminica am facut o prajitura cu capsuni, am mancat o bucata dar parca era gura altuia...dar eu ma bucur
.
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
Dianami spune:
Simina, mie mi s-a potrivit ca o manusa dieta asta pt. ca l-a micul dejun eu nu mancam nimic, doar beam cafea. Asa ca nu am pierdut nimic. Nu are rost sa te incumeti la ea, mai ales daca ai probleme de sanatate! Mai bine un Scarsdale! Pupici si spor in lupta cu kg! 
Teo, 1/2 pui inseamna jumatate de pui, fiert, fript sau copt, fara grasimi si fara piele. Eu una nu am putut manca atat, am ramas doar cu pieptul si un copanel
.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Zeeva, bine ai venit la slabit! Nu stiu de cafea, daca nu poti si nu poti fara inca una, bea-o fara zahar pe cea in plus. Eu gimnastica nu am facut decat urcat/coborat scari acasa si in spital, plus carat caruciorul cu bebe de 9,5 kg
, atat. Spor la slabit si sa fii tare! Inceputul e mai greu!
Dianami spune:
Androix, te asteptam la lupta! 
Sapanacul se mananca fiert un pic, cu un praf de sare si lamaie ca sa fie mai acceptabil la gust. Eu am avut noroc cu rosia aia, ca altfel n-as fi rezistat la spanac
. Nu poti sa pui ulei decat la salate.
Dianami spune:
Felicitari fetelor care au terminat sau care inregistreaza progrese: strengarita, ema.nu.ela si cristinici. Tot asa sa o tineti!

O sa fac acum si listuta cu fetele care au renuntat pe parcurs.
Dianami spune:
Fetelor, eu va sfatuiesc sa luati vitamine in timpul curei. Eu am luat multivitamine, calciu si fier. Daca luati calciu, sa nu luati si magneziu concomitent (in aceeasi perioada) ci pe rand, preferabil intai magneziu si apoi, dupa ce terminati flaconul/folia, sa luati calciu.
Sunt cu ochii pe voi! Asteptam rezultatele celorlalte fete!
ana_maria222 spune:
minus 2 kg.....
nu e mult..dar ma descurajasem deloc..asa ca ma bucur!! 
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Dianami spune:
Felicitari, Ana-Maria, ma bucur ca nu te-ai lasat intimidata de stagnarea din prima saptamana!