Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 17
strengarita spune:
Artemis, poti sa o tii de mai multe ori? Am inteles ca numai o data la 2 ani se tine !
Zeeva spune:
Se poate bea cafea si peste zi? Fara zahar desigur.
As tine dieta dar nu pot fara cafea. Oricum mi-ar fi destul de greu sa o beau fara lapte dar asta e.
Diana rezultatul tau e super, ai facut si ceva gimnastica?
multam.
Z.
Violetik spune:
Am renuntat fetelor... cu atatea fructe... sper si cred ca o sa reusesc cu alte diete, am inteles ca eu nu am vointa necesara ca sa tin daneza. O sa incerc ceva cu fructe si lactate si sport! SUCEESE voua in continuare si sa aveti vointa de fer!!!! ( cred ca o sa mai incerc inca odata la iarna, daca desigur o sa am nevoie
)
Artemis1578 spune:
Strengarita, eu stiam ca ai voie sa o tii o data pe an. Iar daca o intrerupi poti sa o reiei dupa cateva luni. Cred ca depinde f mult de rezistenta fiecarui organism sau reactia la dieta. Eu ma simt bine acum. Daca dupa cateva saptamani incep sa mananc f putin si f strict nu cred ca va fi foarte rau.
Multa sanatate si
!
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
Androix spune:
Buna fetele
Vreau sa va spun ca am tinut si eu 7 zile de daneza acum cativa ani si am patit la fel ca Artemis, am slabit 6 kg si am pus inapoi 12 relativ repede. Insa imi recunosc greseala enorma de a ma fi napustit asupra mancarii imediat ce am renuntat la dieta.
Acum vreau sa incerc iar, pentru ca dupa sarcina am ramas cu 15 kg, si mai aveam si dinainte inca vreo 10 in plus asa ca se impune. Insa am si eu aceeasi problema cu masa de dimineata asa ca am adaptat dieta. Mananc jumatate din masa de pranz la micul dejun si la pranz mananc jumatate din pranz si jumatate din cina. Ma rog, acolo unde se poate face imparteala asta. Sunt curioasa daca va functiona asa. Eu cred ca va da roade totusi pentru ca oricum desi in ultima luna am mancat mai mult salate si fripturi la gratar, totusi dieta are cantitati mai mici decat ce mananc eu acum.
Si dupa ce voi vedea si rezultatele nu o sa mai cad in capcana mancatului fara masura. O sa incerc o perioada de mentinere de inca o luna.
Incep pe 21 iun. astept sa vina si sa treaca uratii... Pana atunci citesc la voi, chiar vroiam sa va intreb daca am voie sa fac spanacul cu o ceapa calita in putin ulei. Altfel nu vad cum l-as putea consuma...?
Spor la slabit!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
strengarita spune:
Buna fetelor,
voiam sa va spun ca eu continui sa pierd in greutate. Nici nu am sarit in mancare , dar mananc ceva mai normal decat ce imi impunea daneza.
Zeeva , si eu nu pot fara cafea.In prima saptamna am tinut strict cum au spus ei , dar in a doua am baut cafea in fiecare zi, si in ultimlele zile am baut -o la ce ora am vrut eu.
Androix- atata timp cat nu adaugi altceva, nu vad de ce nu ar functiona chestia cu inversatul meselor.
Artemis- si eu ma simt excelent dupa dieta si ma gandeam ca ar fi frumos sa o mai pot tine cand voi atinge vreun platou ceva. Am citit pe link-urile care sunt date pe prima pagina ca numai o data la doi ani se poate. 
Fetele care tin cura si se simt slabite, incercati sa luati vitamine. Eu aveam preconceptii la capitolul vitamine cum ca ar ingrasa. Intr-adevar cele solubile in grasime au tendinta sa se depuna si astea sunt vitaminele: A, D, K si E. Cele solubile in apa, vitamina C si B complex, chiar ajuta la slabit. Si daca mai luati si minerale (Calciu , Mg, Fier etc) organismul nu va va mai provoca atat de usor senzatia de foame si ati scapat si de alte complicatii urate.
Spor in continuare 
Zeeva spune:
Am sa incep si eu daneza de azi. Nu pot intra in fiecare zi sa va comunic rezultatele dar macar la cateva zile tot dau raportul. Bafta tuturor.
Z.
ema.nu.ela spune:
eu dupa 8 zile am -3.5kg.
nu e f mult oricum eu mai mult de 5 nu vreau sa dau. in prima zi mi-am pus niste pantaloni pe care ii purtam inainte sa fiu gravida. si ma cam strangeau dar asa am stat cu ei la servici :) azi deja nu ma mai strang deloc. iar pantalonii din timpul primului trimestru de sarcina acum imi cam cad de pe mine.
deci eu sunt super multumita.
dupa asta n-am de gand sa mai tin regim decat dulciuri f rar. si sa ma apuc de abdomene la greu ca sa se intareasca bine musculatura burtii. oricum s-a tonifiat destul de mult de la sedintele de elctro.
o operatie de ridicare de sani imi mai lipseste ca sa arat ca noua ;)
mamica de maria, 10 luni si 2 saptamani
ema.nu.ela spune:
zeeva,
nu stiu daca poti sa mai bei. adica practic tu poti sa mai bei insa nu stiu daca mai are efectul scontat de a schimba metabolismul.
eu am baut in fiecare zi o cafea (chiar si in cea cu ceai) insa doar una.
androix,
spanac calit in ulei cu ceapa nu cred ca e ok. nu e nimic prajit in toata dieta. incearca sa-l mananci asa simplu oparit un pic si cu un pic de sare. mie nu mi s-a parut chiar rau mai ales ca alternam cu ou fiert si rosie. eventual incearca sa mananci mai putin daca nu poti tot. sau fara.
sincer nu mi se pare ok nici sa imparti altfel mesele. desi cantitatea pe zi ar fi aceeasi, cred ca momentul in care le mananci conteaza la schimbarea metabolismului.
ca am stat eu si m-am gandit: de obicei e bine sa mananci bine dimineata si seara sa nu mananci. dieta asta e pe invers. cred ca de fapt vrea sa dea organismul "peste cap" ca sa ma exprim asa. da astea sunt supozitiile mele. n-am citit nimic documentat stiintific :)
am observat ca dieta asta are multa carne de vita. si mi-am adus aminte ca am vazut de mult un documentar care zicea ca in lagare le dadeau la detinuti numai carne de vita (non-stop) pana slabeau aia de tot si mureau. inseamna ca o fi vreo legatura ceva :D
sper sa nu dati cu spanac in mine ca mi-am dat cu parerea de neavizat
cristinici spune:
maine e ultima zi. Azi m-am cantarit si atata 2 kg , dar sunt multumita pt ca se vad. Se poate sa nu fi reusit sa slabesc mai mult deoarece nu am baut mai mult de 1l apa si am sarit si peste cateva mesem de seara pt ca mi s-a parut tarziu sa mananc la 21.30.
Anul trecut am tinut aceeasi cura si am slabit 4 Kg, pe care in cateva luni le-am pus la loc. Mentionez ca imi este greu sa ma abtin de la dulciuri.
Fac pauza pana luni si incep Scarsdale, poate mai dau jos ceva.
va pup cristinici