Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 16
naomi_ioana spune:
...buna azi am reinceput dieta din nou,deci vreu sa raman in tabel...spanac nu am mancat decat jumatate din cantitate...l-am facut salata cu oua,rosia,lamaie,un pic de sare si un pic de ulei de ,masline...nu a fost nemaipomenit
dar a mers
iar la cina piept de pui la gratar cu salata...o zi buna si spor la slabit
strengarita spune:
Diana , felicitari 

, excelente rezultatele tale. Sa ne spui si noua cum se mentin acum ca ai terminat cu dieta. Pe mine trece-ma ,te rog, cu inca 500 grame minus si doua zile ramase.
Succes fetelor care tocmai au inceput cura.
Siminaf spune:
Caut si eu o dieta ca sa incep, si asa am intrat si aici. Dar m-a lasat masca ce scrie pe prima pagina, la ce se poate minca zilnic!
Pai cum cafea la micu dejun?! Pe stomacul gol??? ULCER scrie mare de tot pe asa ceva. Si cafeaua nici nu e un aliment, nici nu e sanatoasa. Cine nu poate bea cafea ce face, moare de sete? Ca de foame oricum nu tine...
Exista si ceva carti despre dieta aceasta, poate sa caut si eu mai multe despre ea...
Multumesc.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Happiness_4_us spune:
Trebuie sa recunosc si eu ca ai nevoie de o vointa de fier sa poti tine aceasta dieta. Eu oricat de motivata as fi, nu reusesc niciodata sa trec de ziua cu nr 3.
dar perseverez.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Bee spune:
Eu am dat 4 kg jos
DAr am abandonat in ziua 12
Asta fiindca in zilele 10 si 11, n-am mai dat nimic jos, ba chiar incepusem sa pun!
Nu merge treaba chiar la toata lumea.
Dar sunt foarte multumita, fiindca si ce am dat jos se vede cu varf si indesat. Intru in toate hainele "dinainte". Una peste alta, a fost o exeprienta reusita, in care privatiunile au fost mici p[e langa rezultate.
Spor la slabit!
ema.nu.ela spune:
siminaf,
si pe mine m-a speriat la inceput ideea de a nu manca nimic dimineata si de a bea cafea pe stomacul gol. ca eu mananc de obicei destul de bine dimineata.
insa m-am gandit ca in 13 zile n-oi face ulcer. si daca intradevar dieta asta schimba metabolismul se merita sacrificiul.
ma asteptam sa ma doara stomacul doar cu cafeaua aia. insa vad ca n-am avut nimic.
eu zic ca daca vrei sa incerci si ai probleme (vezi si tu dupa prima zi), mai bine nu mai bei cafeaua de dimineata. iei doar cubul de zahar ca ala e bun. sau inceric decof. dar eu sincera sa fiu abia asteptam sa ajung la servici sa-mi iau "micul dejun" ca muream de foame.
eu sunt f surprinsa ca in afara de ziua a saptea cand efectiv visam numai mancare la pranz si simteam ca ma ia cu lesin, m-am simtit ok. n-am avut absolut nici o problema cu dureri de burta. doar capul parca m-a deranjat un pic. si eu de obicei sunt cam balonata.
eu zic ca poti sa incerci 2-3 zile si daca nu te simti bine atunci mai bine incerci alt regim.
mamica de maria, 10 luni si 2 saptamani
strengarita spune:
8 kg dupa 13 zile
cu o ora jumatate de sport pe zi. Spor in continuare tuturor. Voi mai posta in urmatoarele saptamani sa va spun daca s-au pus inapoi kg. Eu sper sa nu am motive sa scriu.
Artemis1578 spune:
Buna fetele!
Ma cantaresc zilnic, am 87 fix! Deci din 4,5 date jos s-au pus la loc 500 gr, ceea ce nu e dramatic. Priam data cand am tinut dieta m-am bucurat de lipsa "colecelului" doar vreo 3 zile dupa care am pus la loc! Ba chiar si in plus.
Mai stau o saptamana doua si ma apuk din nou. Sunt incantata chiar si pt aceste cateva kg. pierdute si imi pare rau ca nu am tinut-o si am lasat pofta sa ma doboare 

Oricum, am renuntat la paine, mananc mai lejer, in afara de ziua de sambata care era a 7-a de regim -cand am halit tort, pateuri, etc- nu am mai consumat nimik dulce sau fainos in afara de o portie de coliva.
Spor la slabit si 

Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578
Priam data cand am tinut dieta m-am bucurat de lipsa "colecelului" doar vreo 3 zile dupa care am pus la loc! Ba chiar si in plus.
Ankasi Ubitu
(26.06.2004)
Cum adica, Artemis ?!
ai tinut dieta completa si dupa 3 zile ai inceput sa pui la loc ? ba chiar si in plus ?!
fetelor, ziceti-mi si mie ce e cu puiul de la ziua 6, adica "1/2 pui" ?!
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
Artemis1578 spune:
Da, Teo, le-am pus la loc pt ca am inceput sa mananc exact la fel ca inainte de dieta, lucru care a fost total gresit. Mai mult, in a 10-a zi seara am fost la o petrecere. Acesta este motivul pt care am si intrerupt. Era prima petrecere la care mergeam dupa ce am nascut, deja nu mai alaptam de vreo 2 saptamani si mi-am permis un paharel cu crema de uischean.
Si cred ca toate greselile astea au contribuit la reintoarcerea kilogramelor!
Acum vad ca dupa cateva zile tot cu 4 kg in minus sunt, sper sa raman asa. Tot e mai bine decat nimik! Si ma voi mobiliza pt o noua incercare!
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)