Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 10
adrianafedorca spune:
salutare fetelor
am tinut si eu daneza asat 7 zile...3 kg pierdute super fericita...dar m-am oprit...azi , am ameteli si mi-e frica sa nu dau in altele, asa ca o sa continui cu pedalatul si regim mai lejer mai am de dat doar 3 kg
va pup si aveti grija
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
ema.nu.ela spune:
fetelor,
ma bag si eu de azi. am vrut de ieri dar nu facusem aprovizionarea asa ca am ratat startul de luni.
azi dimineata aveam 61kg.
sincer nu vreau sa slabesc mult, doar sa dau colacelul din jurul burtii jos.
eu de vreo 3 saptamani fac si electrostimulare si termosauna. am slabit 5 cm la coapse si 2 in talie.
n-am mai tinut nicioadata vreo dieta. sa vad daca o sa rezist ca eu sunt cam rea de foame....mi se face rau.
eu m-am apucat sa iau si niste multivitamine sa nu ma apuce lesinul la servici.
Dianami spune:
Eu am reusit sa mai pierd 0,5 kg, tot e bine. In total, 6,5 kg in 8 zile.
Artemis, cu Scardale ziceau fetele ca se slabeste in medie 5-6 kg. Depinde de organism si de greutate.
Felicitari pt. kg pierdute!
Emanuela si Silvana, va trec in lista! Spor la slabit, va facem galerie aici, sa rezistati. Primele zile sunt mai grele, apoi va obisnuiti.
Emanuela, si eu iau multivitamine, fier, calciu si magneziu, dieta e destul de dura si nu as vrea vreun dezechilibru dupa ea.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Eleni spune:
Salut!
Am promis ca revin cu info. Am dat jos 6.5 kg si recunosc ca m-am mai abatut putin, mai ales in saptamana 2. Din acets motiv ma declar super multumita. Mai ales ca am pierdut un numar la haine, si acum imi sunt mari.... moamaaaa ce mistoooo!!! Senzatia aia minunata cand probezi ceva si ti-este mare... nu am mai avut-o de mult.
Asa ca ma declar mega multumita!!!
O sa mai bag o saptamana de pauza si dupa aceea mai fac o incercare... as mai vrea dau jos vreo 3 kg.
Va tin pumnii.
E.
Irimell spune:
Hop si eu....Azi am terminat dieta daneza si desi nu ma asteptam la minuni, avind in vedere ca am probleme cu tiroida, am dat jos 7kg. Vroiam sa va incurajez si sa va zic sa nu renuntati daca stagnati in timpul dietei...eu am stagnat vreo 4 zile de-mi venea sa renunt
...
Mi-am pus pe umeras o fusta alba in care intram ( e drept ca imi era strimta) acum vreo 5 ani si pina nu intru lejer in ea nu ma las...Asa ca daca o vad zilnic, ma motiveaza sa continui si sa nu renunt tocmai acum.
Vreau sa continui cu un alt regim, dupa 1 zi de pauza evident, asa ca am venit cu intrebari...
Pe website despre dieta daneza, varianta in www.weight.addr.com/ro/index.html" target="_blank">romana se sugereaza sa tii in continuare un regim cu tinctura de usturoi si calorii negative. Dintre cele care ati tinut deja dieta daneza, ati incercat asa ceva?
Dieta usoara si succes la slabit!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
ligeea spune:
emanuela unde ai facut electrostimulare si termosauna, erau conditii bune ?cat costa sedintele ?
strengarita spune:
Astazi nu am inregistrat nici o scadere in greutate. Se pare ca organismul meu a invins in sfarsit dieta
. Dar nu renunt, incep ziua a saptea si astept rezultatele finale.
Irimell - am citit si eu informatiile de pe website. Dieta cu tinctura de usturoi nu ma prea incanta. Eu vreau sa iau o pauza de zece zile dupa daneza in care imi voi face un meniu personalizat folosind caloriile negative si informatii din alte doua surse.Va fi undeva la 1000 -1200 K , daca esti interesata ti-l voi da si tie. Apoi voi incepe Scarsdale.
Succes in continuare la slabit.
ema.nu.ela spune:
ligeea,
eu ma duc la astia: www.bodyshape.ro
sunt conditii f misto si atmosfera. pretul depinde de abonament. vezi ca au toate preturile pe site. si au aparatura noua de anul trecut.
depinde f mult de organism. eu deja sunt pe ultima suta de metri la dat si se pare ca dau greu. dar erau fete pe-acolo f incantate. dupa 10 + 10 sedinte electro si sauna dadusera 7-9 cm in talie.
vin si eu cu o intrebare, de fapt doua:
1) voi puneti condimente sare piper la mancare ca tare mi se pare fara gust.
2) pot sa mananc vitel in loc de vaca? parca e mai fraged. desi tare scump. azi am luat vitel dar de maine cred ca trec pe vaca de-aia mai tare sa ma satur de cat mestec la ea.
Dianami spune:
Emanuela, eu am pus un praf de sare si in salata si pe friptura. Ca sa fie mai gustoasa carnea, am presarat-o si cu un amestec de ierburi, fara alte adaosuri. Si e gustoasa asa.
Piper nu pun ca-mi provoaca hiperaciditate.
Cu ce frecventa faci tu sedintele de electrostimulare?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

si Ubitu