Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
marchplayer spune:
La multi ani Mirela, sa fii fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi
LA MULTI ANI SI PENTRU TOTI BEBELUSII NOSTRII DE ZIUA LOR, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PUISORI
Azi uram la cat mai multe luni si mandrelor noastre care s-au facut mari, 5 luni reprezentand deja o varsta DIANA, ANASTASIA, MAYA, si DARIA care a facut si ea 4 luni.
Si noi prin zona dupa ce am facut o plimbarica si ne-am baut suculetul de portocale, vreo 5-6 lingurite.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Bee spune:
Ne-am intors acasa. De mult defapt.Hai sa-mi laud puiutza. La dus a marait ffff putin. Neasteptat. la venire a urlat 5 minute, am oprit, m-am dat jos, i-am infipt suzeta in gura si a adormit instant.Apoi liniste pana acasa. In parcare a mai dormit 10 minute, timp suficient pt o tigara de relaxare si victorie si timp suficient sa-mi anunt parintii ca suntem bine..Aaaaa si sotzul, care nu ne merita asha fete bune cum suntem.
Pui mic a mancat azi la laptic de m-a Speriat. 4 mese pana la ora asta. Am izbutit sa fac si eu supica pt ea, dar la faza finala de pasare in robot, cu fata in brate, Missy mic n-a mai rezistat si a vrut musai laptic, in momentul acela, desi mancase cu 2 ore in urma. Asa ca mai astept si la 3 ii dau si legumele.
Asa ca noi avem o zi buna pana acum.
pufumic spune:
Salutare, fete frumoase!
La multi ani, Mirela! Sa fii sanatoasa!
La multi ani tuturor bebelacilor, cu pupici extra pentru frumoasele nascute pe 1, Diana, Anastasia, Maia si Daria Sofia (sper ca n-am ratat pe nimeni)!
Constanta e cam codasa la scris (inainte ne mai scotea Irina din caca, da' am vazut ca in ultima vreme nici ea nu prea a mai scris. Eu nu reusesc sa tin pasul cu voi nicicum. Aveti un spor de m-ati omorat. Eu m-am mutat si computadoru' a ramas la tata. M-am mutat la 2 scari mai incolo si al meu sot nu e in stare sa traga un cablu pana acolo. Si peste 2 saptamani pleaca in voiaj. Daca ma lasa cu curu' in balta capiez.
Despre bebele meu ce sa va zic? E oarecum cuminte. Se joaca si singurel, adoarme si singurel, insa nu tot timpul. Cu papa e cam greu, ca la mine a secat izvorul si bibe cand papa bine, cand nu. Da' nu ma omor. Cred ca seamana cu mine, ca ma fugarea raposata mama cu lingurita in jurul mesei. O sa pun si eu poze, si mai vechi si mai noi. De la botez nu prea am, ca mai mult au filmat, sa vad ce gasesc.
Va pup si trec la incarcat poze, pana nu se trezeste strumful.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
Giova spune:
Maraki, e program la Mall pt. kinderi. abia astept sa mergem.
va pove cand ne intoarcem.
acum merrgem sa ne facem frumosi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
utocatalina spune:
Fetelor noi ne-am innoit de Ziua Copilului..avem scaun de masa, carucior de vara si ochelari de la Chicco...socru sa traiasca!
poze noi - iunie - smechera de cartier
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Am uitat..am pus poze la semnatura!
poze noi - iunie - smechera de cartier
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
teolinda spune:
Bine ai revenit Maraki si tu Pufumic. Fetelor eu va cred ca nu reusiti sa tineti pasul ca si eu cam citesc pe diagonala de cele mai multe ori.Despre poze si filmulete... sunt o mare FULGA pt ca nu reusesc sa ma mai uit si la astea si sa si citesc pe DC. Oricum am vazut pe Ayan cum rade in hohote si este un supeeeer dulce. Pe Diana a Monicai in filmuletul trimis pe mess ... super vorbareata gagica. O semana cu mami ei?
Vad ca e destula liniste pe-aici si papanasul doarme asa ca poate apuc sa le vad pe Raisa si pe Ursulina.
A... am mai vazut mireasa de Dana si mireasa de AnaS - ati fost niste dragute si niste mirese foarte mandre.
Gio - am ratat unde pot vedea rochia ta de mireasa... daca vrei .
Tina - ne bucuram ca e bine micuta "Anaconda".
De 1 Iunie am decorat camera lui Nicolas cu super stickere cu Pooh si Prietenii lui. Dimineata cand i le-am aratat era f. vesel pustiul. In plus i-am luat o carte cu "Cei trei purcelusi"care are 75 de abtipilduri de lipit... asta cand o sa mai creasca sa se joace singurel... dar chiar mi-a placut mult.
GIO - ai dreptate, scaunul Polly e super meserias. Cred ca de-asta ii place lui Nicolas mai mult diversificarea decat laptele de dim si de seara. In curand cred ca o sa ii dau laptele cu lingurita ca nu mai vrea cu biberonul frateee... crede ca s-a facut mare
Daniela sa va fie de bine suculetul de portocale.
Bee- felicitari pt reusita! Si cu lapticul si cu fata cuminte la -plimbare. Pofta buna la supica, sa ne spui daca a papacit.
IOANA - te-ai apucat de versuri? Pupicei lui Razvanel!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ana_m spune:
La multi ani Mirela !!!! Multe bucurii si fericire !!!
La multe luni bebelinilor care azi impilnesc 4 si 5 luni !!!!!!
La multi ani tuturor copiilor !!!!!!!!!!
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Eu raportez ca am vazut filmulete si bebei frumosi. Si pe Razvan care ne saluta ca-n Ardeal cu Servus. Numai pe DAna mireasa n-am vazuta, ca mi s-a inchis explorer-ul nu stiu din ce cauza.
Cata, cat a fost carutza si ce model e? E tip umbrela? Are manere sau bara in spate? Fiecare cu ce-l doare . Smekera de smekera Bia. Noi avem patutz de lemn si ocazional, cand vreau si eu sa fac ceva si e musai s-o las acolo, se agata de barele alea de numa'.
Fetele inima mea e in gat! In 20 de secunde cat am lasat matza in pat si eu eram la PC sa scriu prima parte a mesajului, a parcurs jumate de metru pe burta dar inapoi!. Si cand m-am uitat la ea era cu burta in pat si picioarele in gol. Am salvat-o fix la timp. Si intre scaunul meu si pat e jumate de metru, asa ca e langa mine si nici aici nu pot sta!
TIna, vazut Anaconda Anuka, tiza noastra la munte! Dulce foc. Ce bine ca v-ati distrat. Noi planuim excursie la munte in 2 cu rucsacul pe traseu. Dar cu rasfaticiul mic cred ca nu vom ajunge decat in 3, prin august! Ma bucur ca i-a trecut raceala. Noi am facut doar ieri febra, dar azi vad ca am prestat 2 kk, ceea ce e cam mult. O fi facut de la Calpolul de dimineata. Ce i-ai dat pana la urma pt raceala?
Pufumic, asteptam pozele cu Vladimir.
Maraki, lui Angelos.
Teolinda, faina ideea de sarbatorit 1 Iunie. MA duc si eu sa-i lipesc pe perete printesele pe care i le-am cumparat ieri.......dar maitb si sa ma lase, ca seara cadn adoarme ea, eu cad lata pe baricade, dupa ce spal biberoane, vase si fac ceva de papa (daca mai apuc). Si eu sunt exact ca tine: m-am saturat de spalat robot si facut papa la bebe, papa care se mananca din parti- de s-ar manca singura mancarea ar fi o mare chestie. Ana mea a mancat cam jumate din cat piure + iaurt am pus in castronel. Pt noi e minunat! Eu ii dau fix cat accepta ea sa pape. O s-o filmez cum vb ea in timp ce mananca. In rest nu e asa vorbareata. Cred ca pt papa se cearta cu mine ca-i dau prostii.
VAd ca fetele sarbatoresc de zor 1 Iunie si nu se dau pe net. Distractie placuta tuturor!
Crisu23 spune:
La multi ani la toti bebicii!
Eu scriu in mare fuga pana se trezeste gogosica...
Ieri urlete 2 ore , motiv : COLICI
Eu nu stiu cand voi scapa ...am vb si cu pediatra si mi-a pus sa iau o pauza de suc..se pare ca de la el face.
In rest o laud...astazi a papat 100g piure + 60ml lapte.