Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI DIANA, DARIA, ANASTASIA SI MAIA! SA CRESTETI MARI SI SANATOASE, CA FRUMOASE SUNTETI !!
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR !!
Noi am facut ochi pe la 7,30, e o zi frumoasa afara dar n-am putut iesi decat acuma ca non-stop au zburat elicopterele pe aici...dau cu solutii pt tzantzari, si mi-era teama sa nu inhaleze ceva nasol.
Ne ocupam de botez, suntem pe ultima suta de metri.
O sa incerc sa mai intru, poate reusesc.
Cata, cool gagicutza !!
Va fetelor si o zi plina de bucurii alaturi de bebelushii vostri!
Ingrid S si Diana
mirela10 spune:
FETELOR,VA MULTUMESC PT URARI,NICIODATA NU AM PRIMIT ASA DE MULTE.MA DECLAR HAPPY!!!!!!!!!
iulian mi-a luat cadou un ditamai urs,frumos foc!de,el tot copil ma vede...
am fost iar la dr de familie(nu era a mea)si aia mi-a dat antibiotic,cica pt orice eventualitate,si habar nu are ce poate fi.cica sa-mi fac programare la dr mea maine si sa-mi dea programare iar la chirurgie.ma trimit de colo,colo...
ANAS
BEE,AI vazut ca se cuminteste pitica?
TINA,MA bucur ca e spre bine beblina...
maraki,ai luat iaurt pt 6luni?
A,SI AM FOST SI LA CRESA DE STAT,si pana la anul in martie nu se pot baga cereri ,ca nu mai sunt locuri
VA PUP PE TOATE,DAR ACU FARA IMAGINI,CA IAR LABARTZEZ PAGINA,SI ACU'CHIAR MA BATE GIOVA
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
maraki spune:
Mirela am luat si eu Danone din ala cremos, paharelele alea mici si mijlocii colorate....e pt. copii dar habar nu am de la ce varsta, scrie ca nu contine zahar.Tu ai vazut pt. 6 luni ? Sa stapanesti sanatoasa ursul si inca o data: La Multi Ani!!!
Cata sa foloseasca sanatoasa bebelina tot ce a primit astazi de la bunic Sa imi spui daca-i place in scaunul de masa, eu l-am obisnuit pe Angelo pe doua perne ridicat si ma gandesc oare o sa vrea in scaun cand cumparam?
Pufumic ma bucur ca reusesti sa scrii cate un rand, pupicei la bebe
Bee ai vazut ce sprintena este Anuka?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
tina23 spune:
Buna iarasi!
Anaconda doarme iar, bravo ei....... As dormi si eu dar nu pot dupa-amiaza, nu stiu de ce.Bee doctora ei mi-a dat nurofen 2 ml la 8 ore pt 3 zile si 6 picaturi de vitamina c timp de 10 zile pe luna. Pentru piciorusele umede de transpiratie mi-a zis sa-i dau calciu farco partea naspa ca nu mi-a zis cat, poate stie cineva si ma ajuta.Mie mi-a mai zis de calciu decand ajunsesem cu ea acasa de la spital dar am avut eu inpresia ca voma in jet dupa ce il dadeam si am intrerupt.
Cam atat astept fina la noi sa mergem sa comandam lumanarile de nunta caci v-am zis ca voi zi nasa a 2-a oara anul asta.
va pupam
teolinda spune:
Cata - sa foloseasca Bia cu placere scaunul, ochelarii si caruciorul. Carucior d-ala vroiam si eu dar n-am mai gasit la Miniblu cand m-am dus si mi-am luat Maxi Cosi de care sunt supeeeeer incantata.Vad ca ii place Falcutzei in Polly.. dar cui nu-i place?
Tina- sa-ti traiasaca finutzii. Mai ai de cununat o pereche. Se zice ca trebuie sa cununi 3 perechi. Eu am scapat.. mi-am facut datoria... ultima data anul trecut in sept cand il aveam pe Nicolas in burtica. Calciu Pharco se da 5ml pe zi. Nu il da si tu pe tot de-odata... da-i in 2 doze pe parcursul zilei.
Vit C picaturi.. e Vit C natural, nu?Ca fiola se dau 2,5ml pe zi.
Mirela sa te bucuri de urs. Daca vrei iti trimit si eu unul... si un leu imens ca nu i le-am adus lui Nicolas nici acum de la bloc. Mi-e groaza de ele ca vor aduna praf si ocupa jumatate de camera.
Am vazut site-ul facut de Dana, cu pozele bebeilor pe fiecare luna , cu mamici , tatici, fratiori si surioare. Supeeer meserias. Pacat ca nu este inca complet dar sunt sigura ca toate mamicile vor trimitei Danei , care face un lucru absolut minunat, pozele care lispesc.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
maraki spune:
Ma chinuiesc cu programul ala pt. filmulete, am bagat de proba un film si nu stiu cum sa dau de el
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
teolinda spune:
Maraki nu stiu pt ce varsta e iaurtul ala cu fructe dar imi aduc aminte ca acum 6 ani i-am dat unui finutz de-al nostru care avea 3 luni si jumatate si mancaaaaa bai neeeeneeee . Era jale cand ii scoteam lingurita din gura. Si chiar ma gandeam zilele trecute cat era de mic si ce ii dadea mama lui sa pape si e sanatos tun. Acum noi ne facem atatea probleme cu diversificarea.. parca suntem in povestea cu "drobul de sare"
diana12 spune:
La multi ani tuturor copiilor. Sa fie sanatosi si sa aiba parte de o viata minunata.
La multe luni si piticilor sarbatoriti azi. Sa creasca mari, sanatosi si sa va aduca numai bucurii, dragi mamici.
La multi ani Mirela, sanatate, bucurii, noroc si toate visele sa ti se implineasaca alaturi de cei dragi.
03/02/2006 si 25/04/2000
teolinda spune:
Maraki bine ca ai gasit rabdare sa lucrezi la asta.
Mie mi-e lene sa ma duc sa iau camera sa o descarc, dar sa mai pun si filme... poze... Mai bine stau cuminte sa nu ma simta papanasul agitandu-ma pe-aici sa stea sa mai doarma.
tina23 spune:
Teolinda tks pt sfat, oare pot sa-l pun in laptic?
Crisu noi cand aveam colici pe langa sab simplex foloseam cu oarece succes si un gel care se cheama flatulin se aplica pe abdomen si are misiunea de a elimina gazele din burtica. Aveam ceva gaze naturale in camera acum nu stiu sigur daca era de la el sau nu dar oricum rau nu are ce sa faca, incearca si asta daca mai ai chef.