Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
teolinda spune:
Tina - daca il pui in laptic si nu il bea pe tot?Mai bine da-i cu seringa cate 1ml cand si cand
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Am uitat sa va zic!
Am luat ieri analiza la urina. La urocultura-sterila dar la sumar au iesit niste epitelii plate pe-acolo. Deja e a treia oara. Nu stiu ce sa mai fac frateeee. Desi am platit antibiograma, daca urocultura a iesit sterila.. nu s-a mai facut nimic. Si totusi eu cu epiteliile alea plate ce fac? Cuscra, Cata ce stiti de astea?
mirela10 spune:
teolinda,EU DIN CATE STIU,LEUCOCITELE SUNT SEMN DE INFECTIE.EPITELIILE NU REPREZINTA SEMN PATOLOGIC,MAI ALES CA SUNT RARE.si se produc de la descuamarea tractului urinar.asa ca eu zic sa nu-ti faci griji
MARAKI,aici e iaurt danone ,pe care scrie de la 6luni(dar are si zahar,ca tot ce-i aiic pt bebei).azi am vazut niste iaurturi cu fructe si coloranti naturali:capsuni,sfecla,banane si alte alea.dar nu stiu daca sa-i iau...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
teolinda spune:
Fetelor cred ca iaurturi cu fructe putem sa le facem si noi si chiar mai sanatos... si n-ar iesi atat de dulci ( doar daca nu punem banane) ca cele de pe piata.Eu ma bucur ca Nicolas a inceput sa pape cu f mare placere iaurtul clasic cu gust acrisor, ceea ce este super ca accepta si alte gusturi decat predominant dulce.
Si vroiam sa va mai spun ca daca vreti sa-l vedeti pe my husband cum se comporta la o emisiune in direct,puteti sa-l urmariti maine dim. intre 9-10 la Antena 1 la "Canalul de stiri" . Deja a mai fost si acum o luna si resp. acum 2 sapt. Prima data cand a fost aproape ca se urcase Roxana cu pe el. Cand a fost a doua oara se maritase gagica si a stat mai potolita.
teolinda spune:
Haideti ca am bantuit de una singura pe-aici. Papanasul meu doarme de 3 ore.Voi sunteti prin parcuri si gradini cu bebenacii. Cand va intoarceti voi , iesim noi , parca vad.
Ne-a sunat tati si ne-a zis ca ne-a mai cumparat niste costumase, de data asta niciunul roz ca am uitat sa va spun ca sapt trecuta a venit my husband acasa cu un costumas cu roz... ca cica e copil si trebuie sa poate orice culoare. I-am facut si poza, cand o sa o pun o sa va anunt sa il vedeti pe fiu-meu cum ii sta imbracat in culoare de fetitza.
Bombonicaaaa spune:
Hristos s-a 'naltat !
Pentru cuscra mea Mirela , sa-ti de-a Domnul multa sanatate,fericire alaturi de cei dragi si indeplinirea tuturor dorintelor un de la nora Jasmine !
Pt . toti copii din lume " LA MULTI ANI !" sa creasca mari si sanatosi si sa-si bucure parintii
Si nu in ultimul rand pentru bebeii sarbatoriti azi DIANA ,DARIA , ANASTASIA SI MAIA !
Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
ralirali spune:
Hello gagici.
in primul rand La multi ani, Mire, multa multa sanatate si liniste iti dorim si Dani fara colici.
Apoi la multi ani "surioarei" Diana si celorlalti sarbatoriti si tuturor cpiilor mici si mari.
Cusrca, nu stiu ce sa zic, si mie ultimele doua uroculturi ies negative, dar cu leucocite in urina si doctorul zice ca undeva mai e infectie, dar noi suntem pe antibiotice, o data pe zi de profilaxie. Pupici si sanatate papanasului "gagic" mumos de tot
Eu nu am mai intrat de mult pentru ca strumfita s-a procopsit cu o raceala de zile mari cu febra si otita si tot tacamul, dar acum suntem bine, Doamne multumim. Si din cauza asta a trebuit sa luam antibioticele(care sunt f puternice) la 8 ore si de aici colita, diaree si kk cu sange. NU va spun princ e spaime am trecut si m-am saturat sa ma plang (de aia nici nu am chef sa vorbesc cu nimeni pentru ca am impresia ca eu numai ma plang).Si papam bine cand nu ne doare nimic, doar ca bibe acceptam doar in somn, adica intre veghe si somn, in rest traiasca seringa cu care papam si piureul; de legume si iaurtul cu fructe si cerealele si ceai si suc si ce mai papam.
A, si mandra mea a devenit o rasfatata si o neastamparata de zile mari. Trei zile a urlat aproape incontinu de durere de gat si de urechi si se linistea numai in brate, dar noi stand in picioare si plimband-o prin casa. Atat aa urlat incat nu mai avea voce. S-a cam alintat cu bratele si acum striga nonstop dupa mine "A"-uri si cand vede ca nu o bag in seama "mema, mama" si ma topesc toata. In plus nu are stare nici o clipa...in plan inclinat se ridica in fund, iar daca o las pe pat face tumbe si se taraste pe burta in jurul ei.
Uitati aici si mostra http://www.dropshots.com/ralu
Va pupim si o sa incerc sa intru cat mai des de acum inainte.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
ralirali spune:
Avem si Poze noi, in care am surprins-o in fundulet.
Poze cu familionul
monica70 spune:
RALU s-o vezi pe Diana cum a urmarit-o pe Anastasia efectiv cu gura cascata si a incercat si sa vorbeasca cu ea
Fug sa-i dau niste caise ca-i maraita iar si revin
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA la trei-patru luni
ALBUME DIANA
ralirali spune:
Moni, poate spera sa ii pice ceva si ei in gurita.
Pupa mortala, tocmai m-am delectat cu pozele ei si parca ar fi surori la agitatie si moace.
Poze cu familionul