Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Ralu acu am gatat: spalat,curatzat,zdrobit cu furculitza 2 caise si papat urgent...dupa care marait: mai voia Nu cred ca e bine sa-i dau mai multe,nu? Ca o sa ii mai fac asi banana deseara ca vad ca-i mai fomista ca mine
Acu ma scuipa si maraie
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA la trei-patru luni
ALBUME DIANA
ralirali spune:
mama, da' rapida rau Di la papa. Fata, da-i cat cere. La noi fructele se papa cu multe rugaminti si combinate ca altfel se stramba rau, in afara de sucul de gref. Tocmai i-am dat o bucatica mica mica de cireasa si mi-a scuipat- o fata, la propriu.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
marchplayer spune:
La moda vad ca sunt filmuletele, avem si noi dar sunt mai demult si de actualitate nu avem cu ce sa facem deocamdata.
Am vazut-o si eu pe zguduita de Diana si pe mofturoasa Anastasia.
Am vazut si miresici mai vechi si mai noi AnaS, Ursulina si Dana, toate nonconformiste, eu am facut parte din tagma celor cu crinolina si rochie lunga, voalul pe fata exclus ca ala reprezinta una alta si eu nu indeplineam conditiile
Am vazut si pozicile lui Silvi, cred ca vreu o poza prim plan ca sa ma exprim
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
marchplayer spune:
Rali da vad ca ati trecut pe la toate fructele deja, cirese...tu Moni caise...
Teolinda, da ce face ma Robert la "canalul de stiri"?
poze
marchplayer spune:
Heeeeeeeeeeeeeii stau si eu pe aici si voi fugite toate! N-ati venit fetelor de pe la Kidex sa ne spuneti ce v-ati mai luat?
poze
monica70 spune:
Victorieeeeee!
S-a intors Ghita de la cinema si a preluat-o de la usa.I-am zis ca pana la 21 sa nu-i mai vad
Mai, cat am stat cu ea in bratze pe balcon n-a zis nici pas,a studiat strada la greu (
Dar cine poate sta cu ea in bratze atat,ca dupa 10 mnute abia ma mai tineam pe picioare
Am dedus ca e plictisita rau in casa,exceptand si problemele cu dintii ... Ca de cum s-a trezit echpata in carucior in fatza usii,nici n-a mai clipit! Ba a asteptat cuminte si pana a binevoit sa vina liftul (ca au fost cazuri cand dadea nervoasa din picioare ca nu vine - ea nu putea sa dea in usa de la lift cum mai proceda uneori cineva - ghiciti pe cine seamana - dar am o scuza stateam la et.9 si aveau prioritate celelalte etaje )
In concluzie acu pot rasufla o ora - sper...
V-am citit cu ea in bratze zbatandu-se,sau cu ea alaturi in carucuir maraind ,asa ca nu mai retin mare lucru
RALU nu pot mai sa-i dau cat vrea! Ca asta vrea nu gluma! Daca a papat o banana amestecata cu cereale si lapte in mai putin de 5 minute!
Apropo de papa, mami zice ca are niste piept de pui si ca o sa-i fiarba maine sa-i dau, ca cica poate s-a pictisit tot de piureul ala de legume (nici vorba ca inca il papa si pe ala!)
Voi cum le-ati dat-o? Combinata? Eu cred ca o sa incerc intai cu carnitza goala si daca e Ghita acasa o sa o filmez
IRINA
DENISA mersi cand o filmezi pe EMMA sa vedem cum canta?
DANIELA
Hai ca incerc sa ma mai uit la poze ...
Apropo CATA am vazut-o pe Bia am uitat sa iti zic.Si ma bucur ca v-ati intors!
Pupi si la restul...
Mai intru!
ALBUME DIANA
Bee spune:
Ufffff, m-a stors de puteri puiu mic si dulce. Mi-a gasit si eu sa tin dieta drastica in timp ce sotzul e ocupat la serviciu si fata maraita. DE fapt vorbesc prostii, daca m-ash apuca de regim cand va fi fata cuminte, cred ca voi ramane balena albastra toata viata.
Am plimbat-o de 1 iunie prin Unirii cu marsupiul. 2 ore in marsupiu, pai a fost proba de forta pentru amandoua. Nu degeaba imi venea sa leshin la un moment dat! Asta pentru ca acasa ma asteptau vase mormane, gustare de pregatit la fata si in general in jurul meu totul isi ia zborul la ora actuala. Si sun sotul, ca sa aflu ca in seara asta nu se stie cand vine si maine nu e liber cum mi-a promis..
Ralu, am vazut mancacioasa mica! Te cred ca esti disperata cu alimentatia ei. SI infectiile astea repetate. E tare ciudat! Trebuie sa fie o cauza. Ceva naturist de stimulare a imunitatii nu i-ai dat (de fapt sunt sigura ca i-ai dat tot ce se putea da)? Noi momentan perseveram cu lingurita, putin de tot. DAr macar imi mananca lapte 7-800 ml/zi. SI daca mai papam si putine fructe cu branzica si piure cu iaurt, ma declar satisfacuta.
Acum a adormit de 15 minute si astept sa se scoale imediat pt masa nr 7 de lapte . SI apoi ne distram din nou cu adormitul. Si tot mai am biberoanele care ma asteapta!
Fetele, ce vreme a fost azi! Chiar ne puteam intalni!
marchplayer spune:
ma duc sa ma dedic copilului ca m-am distrat destul.
poze
monica70 spune:
Ralu am vazut pozele, pai cred ca in curand Anastasia o ia din loc
BEE te cred ca nu mai rezisti,ca eu de la 15 la 19 deja eram turbata Dar tot e bine ca macar la tine sau Alina stau cuminti daca ii tineti in bratze...Da cu asta nici in bratze nu-i bine (decat in picioare cu priveliste )n rest se zbate,se fatzaie,trage de firul de la tastatura,da cu mainile in masa etc. si in final se miorlaie
Ma intreb cum ai rezistat 2 h cu ea in marsupiu
Cat despre ce-i in casa A stat mami 2 h azi dimineatza cat am fost noi la analize si a trecut peste faza cu marea sarbatoare cand a vazut cum arata zona baii....Eu nu mai ma energie nici sa ma pensez (de 2 zile tot zic ca o fac),zac precum o molusca la Pc ... In rest face Ghita cum poate: aspirat,udat flori,facut sandwichuri la nevasta,curatzat legume,vase spalate de el (nu mai comentez,bine sunt si cum sunt ,decat deloc ) Asa ca are liber 2-3 h la cinema (odata pe saptamana) sau sa fuga sa-si ia filme noi pe DVD .
ALBUME DIANA