Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
teolinda spune:
Nicole - "Adevarat s-a Inaltat"! Ca bine ai zis, stiam dar am uitat.
Am citit cate ceva dar timpul a trecut atat de repede incat trebuie sa ma duc sa pregatesc legumele pt masa de pranz. Doamne ... decand cu diversificarea asta parca sunt o bucatareasa, toata ziua stau in bucatarie si pregatesc si spal la oale, vase, roboti.
Inainte de asta:
- Bun venit acasa Bia!
- Sanatate pentru Tea!
-Multumiri din inima Danei pentru minunatul site. N-am cuvinte de lauda! Esti super!Dialogurile Oanei sunt de "Copii spun lucruri trasnite!".
Problema dezbatuta cu premergatorul.. cu toata stima pt mamicile care au deja copilasi mai mari si vad ca sunt PRO, eu sunt CONTRA. Il consider periculos in momentul in care se rastoarna cu el si nesanatos pt formarea mersului.Concluzia.. eu nu voi folosi. Nicolas d-are decat sa se agate de tot ce ii iese in cale insa la cat spatiu are sa se deplaseze sunt convinsa ca va merge in 4 labutze si voi scapa si eu de.
Gata fug sa pregatesc papica , pt ca desi ploua cu galeata nu sunt convinsa ca papanasul va mai dormi multa vreme.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anabordea spune:
Buna fetelor! LA MULTI ANI bebeilor! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!
Teolinda, daca iei un premergator corespunzator, adica stabil nu ai probleme. Eu am avut-o pe Di in premergator si nu s-a rasturnat niciodata! Iar in privinta deformatului mersului nu cred, copilul cand incepe sa mearga, cu sau fara premergator va trebui sa-si sustina greutatea corpului..avantajul premergatorului e ca se poate aseza sa se odihneasca cand nu mai poate. Eu iti dau argumentele mele...Fiecare isi creste copilul cum vrea.
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
teolinda spune:
AnaB- sunt convinsa ca tu ai fost f multumita de premergator din moment de esti PRO. Eu nu vreau sa il pun pe Nicolas pt ca am vazut niste exemple de copilasi, baietei ce-i drept, care calca aiurea tocmai pt ca in premergator s-au "prostit" cum au vrut ei. Adica mititeii baietei , puturosi si indisciplinati cam ca orice barbat... au calcat ca in strachini pt ca stateau asejati in "scaunel" si se impingeau sa mearga mai pe calcaie, pai pe exteriorul talpii...
Dar, cum ai spus tu... fiecare isi creste copilul cum considera ca este OK.
si printeselor tale. Daca zici ca Diana are o pers. atat de puternica desi e varsator, asteptam sa ne spui cum se comporta capricornul de Daria in "confuntarile" lor, evident cat vor mai creste putin.
Eu am pus totul la foc, inca putin si sunt gata. Papanasul doarme iar eu il astept pe socra-miu. O sa-l tratez cu o "fasole cu costita si carnati" gatita de mine ieri cand am fost la CORA ca sarmale nu aveau. In loc de budinca... o sa-i dau un mar copt caramelizat ca e mai sanatos.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Beyyyyyyyyyyy cine a labartat asa pagina!!!!
Pai azi e sarbatoare si eu nu stiam, am bagat haine la spalat - de-ale nostre si azi noapte trecut de 12 frecam prin baie. doamne iarta-ma si Hristos s-a Inaltat!!!
A sunat si mama sa ne zica la multi ani, in primul rand lui Marco si pe urma si noua, ca doar suntem copii ei.
Dana mersi mult, azi incerc sa caut o poza sa o trimit. doamne ce m-am distrat de Oana .
Ioana frumos mesaj de la Razvan. la frumos.
Silvi chiar ca abia astept sa ma vad mireasa.
Anasebe ia-l pe sot de la comp. a zis ca azi e liber. al meu a venit la 3 azi noapte. dar azi mi-a promis ca vine mai repede, ne vedem in Mall si papam.
Pai uite ca al calcat stramb, am curata wc, cada, chiuveta in zi de sarbatoare, ca doar era trecut de 12..
Doamne !!!
Cata suntem super multumiti de Polly. si ne place si designul. ma bucur ca l-am luat, ca e tare tapan, nu ca altele, pe care le-am mai vazut.
Liliana bafta cu socru.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
anabordea spune:
Teo, Diana e peste!!! Si tot are personalitate..Si eu astept sa vad cum o fi Daria.
Si as veni si io la o fasole cu carnati, chiar si de la Cora...dar n-am voie ca inca alaptez si o indoi de stomac pe Daria. Si mai mi-e dor si de o fasole batuta...ca nici nu mai tin mite de cand n-am mancat..ca daca am alaptat-o pe Diana pana la 1 an jumate si apoi eram deja insarcinata..imagineaza-ti cat timp a trecut...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
Giova spune:
Noi azi la ora 16 iesim cu sectantele de la Timisoara + bebeii la Mall, ca e program pt. coii. abia asteptam.
Am depistat cauza labartarii pag. 5. Mirelus- sarbatorita de azi e de vina!!! cu ei. trebuie doar 5 pe un rand si sa aiba spatii intre ei.
Dar o iert ca e ziua ei azi. si o .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
tina23 spune:
Buna fetelor!
La multi ani Mirela! tot ce iti doresti zile fericite, sanatate si odihna te admir si ma mir de unde mai ai atata putere sa faci fata, eu cred ca clacam de mult, oricum esti un exemplu pt mine.
La multi ani bbelusilor nascuti azi si celorlati pentru ziua lor!
Dana multumesc mult ca ai avut grija de noi si ne-ai trecut pe site esti o dulce pentru tine si mikutele tale. Unde as putea sa-ti trimit si celelalte date care lipsesc despre noi.?
Fetelor cred ca rosu in gat este pe duca pt Anaconda este deja mai vioaie se joaca in patut singurica este deja altceva. Azi-noapte a mai avut o ora de foiala de la ora 2.30-3.40 dar apoi a dormit pana la 9.30 misto. Acum doarme iarasi dar va tb sa o scol pt medicamente.
va pe toti(toate)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinamatei23/my_photos
T_Ioana spune:
versuri "sensibile":
Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori
Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
maraki spune:
Mirelus la multi ani,sa fii iubita, fericita si sanatoasa alaturi de familie Pupicei lui Dani papaciosul si frumosul
La multi ani si pt. micul asteraki de astery Sa fii sanatos puiule si sa iti bucuri parintii
La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi, sanatate si pupicei pt. toti
Pt. ca este 1 iunie: La multi ani tuturor copiilor
Catalina bine ati revenit acasa, zilele astea nu am stat pe forum si nu stiu de ce a fost Bianca in spital Pupicei grasunei si sanatate
Cuscra azi am vazut ca m-ai cautat pe mess. Cand am intrat pe net era logat Robert si asa a ramas.Ce face Emma? cum se simte in patria ei? Distractie placuta la nunta si pupicei multi pt. nora mea
Si eu sant Pro premergator dar stiu ca de la 10 luni se pot pune bebeii in el.Fetelor sant restanta la poze, acum de cand avem programul ala pt. filmulete vreau sa vad cat mai multeL-am vazut pe Ayan si e dulce foc cum rade revin, mi-am pierdut inspiratia...
p.s. Azi i-am dat lui Angelo pt. prima data Danone petit cu fructe, l-a papat foarte bine pe totfetele care cred ca este prea rece inainte de masa, eu l-am pus intr-un castronel cu apa calda si a fost numai bun.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Giova!!!
" bebeii la Mall, ca e program pt. coii. abia asteptam. "
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )